Adele nem szeretné, ha Rebel Wilson alakítaná őt a filmvásznon
2016. április 08. 17:59
Megértem Adelet ^.^
A helyében én sem engedtem volna.
A helyében én sem engedtem volna.
2016. április 08. 18:17
muwahahaha! majd a művésznő megnevezi, kit talál érdemesnek arra, h. a bőrébe bújjon...
2016. április 08. 21:34
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Jo hat jogos.. de kicsit kulturalrabban is kifejezhette volna a nemtetszeset..
2016. április 08. 23:25
Adele mindig is önző és beképzelt volt.
Csodálatosak a dalai és a hangja, de én a személyiségèvel sohasem tudtam megbarátkozni. Ez a megnyilvánulása csak egy a sok közül amiben úgy beszél embertársairól,mintha azok alacsonyabb szinten lennének hozzá képest.
Ez durva volt, amit mondott. Egyébként meg, talán kicsir korai az életéről filmet csinálnk szerintem.
Csodálatosak a dalai és a hangja, de én a személyiségèvel sohasem tudtam megbarátkozni. Ez a megnyilvánulása csak egy a sok közül amiben úgy beszél embertársairól,mintha azok alacsonyabb szinten lennének hozzá képest.
Ez durva volt, amit mondott. Egyébként meg, talán kicsir korai az életéről filmet csinálnk szerintem.
2016. április 09. 10:01
|
|
Sappho |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 212957 offline
|
Nekem ez a nő sohasem volt a kedvencem, bevallom őszintén, rosszul vagyok az összes számától, magától a nőtől is.
Szerintem beképzelt, és nem érdekli a rajongói. Ki ad egy albumot, szabadságra megy, visszajön, dolgozik egy évet, megint szabira megy.
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy a sztárok miben fáradnak el egyébként?
Nem mondom, biztos nagy meló egy turnét végigvinni kb. 50 fellépéssel, de azért ők közben is pihennek
Látszik, mennyire igazságtalan ez az egész, egy hétköznapi embernek van 21 szabija fiatalon, nevetséges..
És most puffoghatok magamban, mert szar hangom van
Vicc...
Szerintem beképzelt, és nem érdekli a rajongói. Ki ad egy albumot, szabadságra megy, visszajön, dolgozik egy évet, megint szabira megy.
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy a sztárok miben fáradnak el egyébként?
Látszik, mennyire igazságtalan ez az egész, egy hétköznapi embernek van 21 szabija fiatalon, nevetséges..
És most puffoghatok magamban, mert szar hangom van
2016. április 09. 15:27
Én bírom Adele-t és Rebel-t is. nem értek azzal egyet , hogy beképzelt vagy akárcsak önző is lenne,mert szerény véleményem szerint egyáltalán nem az. azt még végképp nem mondhatjátok,hogy nem szereti a rajongóit..
2016. április 09. 17:03
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Imádom Adele-t szerény véleményem szerint ő egy igen jó humorú és tehetséges énekesnő viszont ez most nagyon gonosz volt tőle .
2016. április 09. 20:49
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Hát azért kedvesebben is megjegyezhette volna ezt..
2016. április 10. 09:13
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem értettem Adele kiborulását. Látszik, mennyire nincs megelégedve magával, rögtön a plus size-t hozta elő, pedig nem kellett volna. Rebelből szeritem remek Adele lenne.
2016. április 10. 11:19
Teljes mértékben igaza van! Tényleg először engedélyt kellett volna kérni tőle! Viszont most nagyon szörnyen érezheti magát Rebel ahogy így "Leégette" őt Adele !
2016. április 10. 16:47
|
|
M.Dódikahhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.24. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 254252 offline
|
Én sem lennék a világ legboldogabb embere, ha élnék és így csinálnak rólam életrajzi filmet. De azért nem így fejezném ki a véleményemet, ha nem akarnám, hogy ha más játszaná el engem. Miért nem lehetett volna ezt szebben kifejezni.
2016. április 13. 20:14
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Imádom Adele hangját, tényleg akkora tehetség, hogy az lehetetlen! De kezd elszállni magától. Szegény Rebel! Igazán kifejezhette volna szebben a véleményét, vagy esetleg ha nem is tetszik neki nem kellett volna több millió ember megszégyenítenie ezzel Rebelt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: