Adele nem szeretné, ha Rebel Wilson alakítaná őt a filmvásznon
2016. április 07. 18:36
|
|
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline
|
Szerintem ez undok volt Adele-től. Rebel zseniális színésznő, valamint hatalmas szíve van. Nem érdemel meg ilyen durva hangnemet. Nem is igazán szeretem Adele-t, azt hiszem mostmár lassan meg tudom magyarázni, hogy miért...
2016. április 07. 20:07
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Szerintem igazán kifejezhette volna magát szebben is. Elég hisztisnek tűnik, pedig ő már egy felnőtt.
2016. április 07. 20:43
egy kicsit szebben is kifejezhette volna magát. ám abban egyet kell, hogy értsek vele, hogy azért, mert Rebel is teltebb, csak ő jöhet szóba. ennek ellenére azzal is egyet értek, hogy Rebel lehet, hogy bizonyítani akar.
2016. április 07. 20:53
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Egyet értek Adeleval én se nézzném jó szemmel ha egy ilyen nő személyesítene meg és hagy döntse már el Adele h ki játsza ezt a dokumentum filmet elvégre az ő filmje az ő életéről szól szerintem ez a minimum h ő válassza ki h melyk nő személyesítse meg ennyi neki is ki jár és ha neki nem tetszik h ő játszaná benne el őt akkor egyett kell vele érteni és Adele igazából sokkal tehetségesebb mint ez a nő milyen egyszerűen mondta már h majd rásegítenek a hangjára de az a bibi h tutkker nem lesz jobb a hangja még így se mint Adelenek
2016. április 07. 21:43
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
Fuuu hat ahogy elnezem nem lesznek ezekutan puszipajtasok. Bar lehet eddig se voltak azok. Amugy em amikor megneztem a Hogyan legyunk szinglikeg a moziban, aaannyira rosszul voltam a csaj karakteretol, baromira idegesitett!!!! Csak karomkodni tudott, azt viszont nagyon. Szerintem sem egy nagy szinesztehetseg. Azonban Adele sem teljesen artatlan reszemrol, szebben is kifejezhette volna magat.
2016. április 07. 21:46
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hat nem tudom mennyi igazság van ebbe a nyilatkozatba de ha van akkor csalódtam Adeleban. Annyira nem ismerem Rebel Wilsont de ez a lenező ,,én vagyok a királynő" hangnem senkivel szemben nem korrekt dolog.
2016. április 07. 21:51
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Fú nagyon elvan szállva magától Adele! Tényleg nagyon bunkó.
Nem értem most miért kell lealacsonyítani Rebelt?! Szerintem remek szinészno nagyon jól játszaná szerintem a szerepét.Szerintem azért mert Rebel nem olyan mint Adele tudhatja jól alakítani!
Azért mert Adele pont jókor volt jó helyen nem kell azt hinni magáról hogy ő a legnagyobb sztár! és Istenem ilyen felhajtást ezért? Akit érdekel a film érdekel az majd megnézi akit meg nem nem ez ilyen egyszeru.
Azért mert Adele pont jókor volt jó helyen nem kell azt hinni magáról hogy ő a legnagyobb sztár! és Istenem ilyen felhajtást ezért? Akit érdekel a film érdekel az majd megnézi akit meg nem nem ez ilyen egyszeru.
2016. április 08. 13:37
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Adele jol kiakadt de gondolom engem is baszna ha mindenhonnan ez menne....
2016. április 08. 16:02
Na neee... csak mert Adele híres és nagy sikerű, még nem kellene ilyen bántó módon beszélnie másokról! Mi ez? Baja van azzal, hogy nem valami csontkollekció színésznő játssza? Hát itt az igazság: Adele sosem volt sovány, Rebel Wilson testalkata éppen olyan, mint az övé, még hasonlít is rá, teljesen jó a szerepre! Ha még az lenne a baj, hogy túl komolytalan, azt megérteném. Na de hogy a testalkatát kritizálja, az durva és érthetetlen dolog.
2016. április 08. 16:17
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Szegény rebel.
Azért Adele se vékony sőt
Nem kene így beszélnie rebelről mert egyáltalán nem érdemli meg
Azért Adele se vékony sőt
Nem kene így beszélnie rebelről mert egyáltalán nem érdemli meg
2016. április 08. 16:21
Nem kicsit akadt ki Adele, de valahogy én sem tudnám ebben a szerepben elképzelni Rebelt.
2016. április 08. 17:21
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Te jó ég, emberek, Adele utána közölte, hogy szereti Rebel filmjeit, de nem szeretné őt az életéről szóló filmbe. És nem hasonlít a testalkatuk sem, nem értem, miért van mindenki kiakadva, Ha az én életemről egyszer filmet csinálnának úgy, hogy én még élek, tuti nem hagynám magamat bárkivel eljátszatni.
2016. április 08. 17:34
|
|
DarkSideOfTheMoonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.10. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 242546 offline
|
"technikai rásegítéssel"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: