Adele napjaink popiparának egyik legkiemelkedőbb csillaga, így nem csoda, ha életrajzi filmet terveznek készíteni róla.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adele nem szeretné, ha Rebel Wilson alakítaná őt a filmvásznon
2016. április 07. 09:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 07. 11:14
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nem is csodálom, jó nagy zsírdisznó és milyen szar színésznő!
2016. április 07. 11:16
|
|
sziebertdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 181918 offline
|
Édes kalács. Elég köcsögség Adeletol hogy ennyire nyilvánvaloan mutatja ki nem tetszését.. A szereplőgárda még ugysincs lezsirozva, de ha Rebel kapná meg a szerepet akkor szerintem helyt állna , nem venné félválról azzal saját magát szégyenitené le + ő is szeretne egy komolyabb szerepet hogy megmutassa a másik oldalát. De Adele ez.. beképzeltség felsőfokon (Y)
2016. április 07. 11:42
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Istenem ez az Adele..... Bár aláírom, hogy valóban csodálatos hangja van. Bár a szövegeit egy 13 éves bakfis is megtudná írni, akkor a klisé az összes.
Nem tudom mire fel ez a nagy felháborodás és ez a lenéző hangnem. Miért is probléma az, ha Rebel Wilson játsza el. Őt egy 50 kilós színésznő játszhatja el? Baromi hiteles lenne... Hagyjuk már mikor kamerák elé áll úgy rakják össze. Tessék lefogyni, ha nem tetszik az, hogy plus size kategóriás színésznőre akarják a szerepet osztani. Még ha vékony lenne, akkor sincsen semmi joga így megalázni a másikat, így nem viselkedik egy normális felnőtt ember.
Nem tudom mire fel ez a nagy felháborodás és ez a lenéző hangnem. Miért is probléma az, ha Rebel Wilson játsza el. Őt egy 50 kilós színésznő játszhatja el? Baromi hiteles lenne... Hagyjuk már mikor kamerák elé áll úgy rakják össze. Tessék lefogyni, ha nem tetszik az, hogy plus size kategóriás színésznőre akarják a szerepet osztani. Még ha vékony lenne, akkor sincsen semmi joga így megalázni a másikat, így nem viselkedik egy normális felnőtt ember.
2016. április 07. 12:09
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Adele-nak van egy nagy adag egója és elég nyers stílusa, ez tény. Ám van egy olyan érzésem, hogy ez a nyilatkozatot erősen megszabdalták, és úgy tálalták, hogy legyen min háborogni a népnek. Fogalmunk sincs mi megy a háttérben, és igazából min kapta fel a vizet Adele. Csak annyi egyértelmű, hogy valamin felkapta a vizet. Nem kell rögtön kígyót-békát kiabálni rá. Egyébként meg ha róla készül a film, talán már csak van beleszólása neki is abba, hogy ki alakítsa őt a vásznon.
Bár én Adele-ra magára voksolnék, így senkinek sem kellene háborognia, vagy megsértődnie.
2016. április 07. 12:15
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
Igaza van Adele-t sokkal profibb színésznőnek kéne játszania.
2016. április 07. 14:24
|
meme0724új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 255470 offline
|
Lehet hogy nekem nincs túl jó szövegértési képességem, de nekem egyáltalán nem az jött le a cikkből, hogy Adele leszólta Rebelt a súlya miatt...Rebel egy tehetséges színésznő, de valljuk be, maga a személyisége, a megjelenése, a stílusa vígjátékba való. Lehet, hogy szuperül alakítaná Adele-t, de mint Adele, én is kicsit kételkedek benne, hogy ő lenne a legmegfelelőbb személy erre a szerepre.
2016. április 07. 15:40
Grace Benning, igazad van.
Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem Rebel nem annyira profi színésznő, hogy egy életrajzi filmben kapjon szerepet. (Bocsi rajongók, de a Tökéletes hangon kívül még nem láttam másban és ott nem jött le hitelesen számomra az alakítása.)
Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem Rebel nem annyira profi színésznő, hogy egy életrajzi filmben kapjon szerepet. (Bocsi rajongók, de a Tökéletes hangon kívül még nem láttam másban és ott nem jött le hitelesen számomra az alakítása.)
2016. április 07. 16:11
|
|
Nagisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.23. Hozzászólás: 249 Csatolások: 10 Azonosító: 255003 offline
|
Én sem szeretném ha ez nő játszaná Adele-t. Nem valami szimpatikus, ráadásul eddig csak idióta szerepekben láttam, így nem tudom elképzelni komolyabb alkotásban.
2016. április 07. 16:43
Úristen! Mit képzel ez magáról? Minek nézi magát? Királynőnek? -.-
2016. április 07. 17:08
Egyetértek Adel-lal! Rebel Wilson elég gyenge (bocsi fanok). Egy filmben sem láttam még normális alakítását...
Adele okos, tehetséges nő, és szerintem sem egy ilyen béna "színésznőnek" kéne adni a szerepet!
2016. április 07. 17:20
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
Azért ez kicsit durva. Normálisan is lehetett volna közölni, hogy nem szeretné ha Rebel alakítaná őt. Eléggé bunkón és sértőn nyilvánította ki a véleményét.
2016. április 07. 17:57
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Rendben, Rebel nem tökéletes színésznő, de szerintem nagyon is alábecsülik, mondjuk egy ilyen jellegű filmbe nem tudnám elképzelni. És nem hallottam, amikor Adele erről beszélt, de már ebbe a néhány szóba benne van a lenézés, fogalmazhatott volna finomabban is, nem ilyen hisztisen. De csak van valamennyi beleszólása abba a filmbe, ami róla szól..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.

0 felhasználónak tetszik: