Csinos légiutas-kísérővel randizott Harry Styles Kendall Jenner előtt
2016. április 05. 17:58
hát... hogy mennyi lánnyal volt már kapcsolata!!!
2016. április 05. 18:37
nem mindegy, hogy kivel van együtt? nem az ő dolga?!
2016. április 05. 18:38
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
szerintem elég ronda a csaj, persze nem minden a külső. plusz az meg annyira idegesítő és vicces, hogy az egyik képen a telefon nagyobb a csaj fejénél. :')
2016. április 05. 18:49
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Visítok, hogy még vannak olyanok akik bekajálják XDD
2016. április 05. 19:36
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Istenem ennyi hülye embert..........
2016. április 05. 19:58
de nagy dolog...szerintem ez nem is igaz,de ha jól látom akkor nem velem van a baj,mivel rajtam kívül sokak szerint kamu.
és ha járnának is vagy éppen csak randiznának ahhoz se lenne semmi közünk.miért nem lehet az embernek magan élete? :"D
és ha járnának is vagy éppen csak randiznának ahhoz se lenne semmi közünk.miért nem lehet az embernek magan élete? :"D
2016. április 05. 20:44
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Idézet (Hoxa18 @ 2016.04.05. 15:16)
Kendall-t szerintem meg nem kellene gyűlölni. Harry vele is csak játszott, ő is csak áldozat. Szerinted tudott Ő a másik lányról? Vagy Pandora Lennard-ról és a többitől? Na meg októberben Harry Georgia Fowler modellel múlatta az idôt. Ez a csaj meg a sztorija nagyon kamu szagú. Többet akart, de nem kapott, most meg kitalált egy jó kis sztorit.
A numeráihoz semmi közöm. Nem mellesleg meg egyszer kapják lencsevégre egy csajjal a nyílt utcán és rögtön összeboronálják őket, ki a fene tudja hogy mi az igazság?! Én csak annyit tudok hogy itt van ez a csaj és vagy kitalálta a történetét vagy nem, ha igen, akkor ennyi volt, ha mégsem (kivételesen nem akarom a negatív szemszögből nézni a dolgot) akkor viszont mint mondtam tudhatta volna hogy normális a celebvilágban ha minden nap másik csajjal hozzák őt hírbe...
2016. április 05. 21:59
Aha, jó vicc, legalább egy normális történetet kitalálhattak volna
2016. április 06. 13:31
|
|
Liana410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.09. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 235744 offline
|
Nem tudhatja senki se,hogy mi az igaz és mi nem.Ugye a fiúk szünetre mentek,amikor megtudtam egyből mondtam,hogy remélem vissza jönnek még de jó pihenést és tegyék helyre a magánéletüket.Ehelyett mindegyikőjük kicsit meglepő dolgokat tesz,amikre nem feltétlen gondolunk. Liam összejött egy nála 10 évvel idősebb nővel és már kész is feleségül venni. Harry minden második modellel összegabalyodik "valahogy".Zayn arról énekel,hogy milyen jó a sz*x Gigi Hadiddel.Louis teherbe ejtett egy nőt,nincsenek is együtt.Na és hát van Niall. Ő az akire tényleg azt mondom,hogy kihasználja a szünetet(ha ez az és nem a vég),azt csinálja amit szeret,utazik,golfozik,a barátaival van.Most csak róla tudom azt mondani,hogy tényleg volt jelentősége a szünetének.Pedig mindegyikőjüket szeretem de hát akkor is csak Niall az aki ki is használja ezt,s normális dolgokra fordítja a z idejét.De kinek mi.
2016. április 08. 07:04
|
|
Sarolta Sáraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.02. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 254463 offline
|
Egy fénykép még nem bizonyít semmit.
Ráadásúl a történet sem elhihető.
Ráadásúl a történet sem elhihető.
2016. április 14. 17:07
|
|
Girl22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 213 Csatolások: 0 Azonosító: 248119 offline
|
Liana410
Zayn az albumot még akkor csinálta amikor Perrievel volt együtt!Giginek csal annyi köze van hozzá hogy szerepelt egy klipjében semmi több!
Zayn az albumot még akkor csinálta amikor Perrievel volt együtt!Giginek csal annyi köze van hozzá hogy szerepelt egy klipjében semmi több!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: