Kárász Robit is kirúgta a TV2
2016. április 02. 18:47
Pont azt az embert csapta ki, aki leginkább odacsődítette az embereket a tévéhez, ha egy adott műsorban szerepelt. Ritkán nézek tévét, viszont nyáron pont a Hal a Tortán egyik adását lestem (mikor már annyira untam az életem), amiben ő is benne volt. Simán átkapcsolhattam volna a tévét, de nem tettem, mert egyszerűen baromi vicces ez az ember, a maga csipkelődő jellemével. A tévéseknek pont egy ilyen bunkó, de őszinte embereket kéne alkalmaznia, hiszen a népnek erre van szüksége. Nem egy Szabó Zsófi félére, aki egyszer belemosolyog a kamerába a művigyorával, és már mennyire elismert ,,műsorvezető'', közben majdnem bealszol, míg végre elmormolja a napi ,,érdekes'' és ,,fontos'' sztárhíreket (gondolok itt az újonnan vezetett műsorára).
2016. április 02. 21:49
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
szerintem ez hülye döntés volt
2016. április 03. 07:01
csodálkoznak, hogy nincs nézettség? ki az a hülye aki 1 órát arra pazarol, h. bozóttüzekről, csatornadugulásról, galambok szaporodásáról informálódjon nap mint nap? talán, ha nem lennének annyira kormányérdekeltségűek és be mernének számolni mindenről, akkor nem ott tartanának ahol... mivel a tartalom nem fog a későbbiekben sem változni, ezért tök mindegy kit/kiket tesznek ki, változás nem várható, pozitív irányban legalábbis nem.
2016. április 03. 18:16
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Ha így folytatják lassan meg fog szűnni a csatorna .............
2016. április 03. 19:12
|
|
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline
|
Őszintén szólva az RTL-t gyakrabban nézem,a Tv2 szinte mindig majmolja a műsorait.(persze van kivétel)Nem tudom mi folyhat a TV2-nél de ha így folytatják meg is szűnik.
2016. április 03. 19:19
Sorra hullanak az emberek a Tv2-nél, lassan már nem lesz egy műsorvezetőjük/bemondójuk sem, ha így folytatják... De a lényeg: "Andy Vajna nagyon ért a tv csatorna vezetéshez" -.-
2016. április 04. 16:53
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Volnának ötleteim, kiket küldhetnének el a pokolhoz nagyon hasonló helyre a TV2- től, de persze, pont a legidegesítőbb emberek nem fogják elhagyni azt a csatornát... Nem szoktam nézni, nem is fogom, egy- két műsor, amibe itt- ott belenézek, de a maratoni reklámok végett nem lehet kibírni. Színvonala az nulla, pár év műlva itt a csőd.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: