Az egykori playmate és valóságshow-sztár úgy érzi, két gyerek bőven elég, és nem tervezi további csemetékkel bővíteni családját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az alkohol miatt mond le a további gyerekvállalásról Kendra Wilkinson
2016. április 02. 09:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 02. 09:47
Öh, jó. Szerintem egy gyerek sokkal többet ér, mint egy mit tudom mennyi üveg pia. Mert a gyerek szereti, a piát meg megissza és kész.
2016. április 02. 10:03
Gratulálok a felettébb értelmes gondolkodásmódjához..
2016. április 02. 11:55
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
19 évesen beköltözött egy akkor 78 éves vén kujon villájába, hogy az néhány mozgalmas éjszakáért cserébe kitartsa, és a legendás erotikus magazinjának címlapjára tegye... Nem kéne ettől a némbertől sokat várni, nem egy nagy tálentum.
2016. április 02. 14:44
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Ezt hívják úgy, hogy alkoholista
Bár lehet, hogy tévedek, de nem hinném
Bár lehet, hogy tévedek, de nem hinném
2016. április 02. 14:47
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Ennek a nőnek vannak rajongói????? Egyébként a Playboy villában az öreg Hef mellett nem csodálom, hogy alkesz lett. Pia nélkül ki tudta volna elviselni, hogy rámásszon az öreg, de hát van az a pénz.....
2016. április 02. 14:53
|
|
Klotild12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 224639 offline
|
Akkor követne el hatalmas hibát, ha ezek után azt mondta volna, hogy szeretne még gyereket. Amúgy is, nem hinném, hogy rajta kívül mindenki minta anyuka lenne. Ő ilyen ember, hogy kimondja azt, amire gondol, de azért nem nagyon fiatal már ő sem. Mindenkinek megvan a saját véleménye, és mindenkinek joga van elmondani, ahogy itt a kommenteknél is. Nekem pedig az a véleményem, hogy azért ez a világ nagy csodája kicsit túlzás. A z egyik legtermészetesebb dologról van szó, ami mellesleg nem is könnyű, meg nem csupa nevetés meg vidámság. Szerintem nem a mi dolgunk ítélkezni, és eldönteni, hogy ki jó ember, és ki nem. (Nem vagyok rajongó!)
2016. április 02. 15:04
ez... nem is tudom melyik ide a legjobb szó.
szánalmas?
talán. de ennek a nőnek kik a rajongói?
azok, akiket ágyba vitt?
azt sajnálom, hogy a világ tele van ezekkel az emberekkel...
szánalmas?
talán. de ennek a nőnek kik a rajongói?
azok, akiket ágyba vitt?
azt sajnálom, hogy a világ tele van ezekkel az emberekkel...
2016. április 02. 15:18
Komolyan szereti ezt valaki? Ha az anyja lennék, már rég kinyírtam volna a csajt. Sőt inkább magamat, hogy ilyen gyerekem van.
2016. április 02. 17:41
Igazából a gond nem is azzal van, hogy inkább az alkoholt választja, mert rendben, ez az ő döntése, ki nem szarja le. De a hangnem, ahogy kijelentette, hogy nem szeretne több gyereket, kicsit olyan hatást kelt, mintha az előző kettőt totálisan megbánta volna, hogy egyáltalán megszülte őket.
2016. április 02. 18:08
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Van kettő. Nem akar többet. Ez a lényeg. Hogy mit csinál így, az már tök mindegy. A kijelentése olyan, amilyen ő maga is. Én inkább örülök, hogy nem vállal több gyereket, mert szerintem aközben is piálna.
2016. április 02. 20:50
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Egyáltalán nem hibáztatom őt, amiért azt mondja, hogy bőven elég neki két gyerek. Viszont tényleg nem ő lenne Einstein reinkarnációja. Sajnos a rengeteg dokis, orvosos műsor mellett a Life network műsorra tűzte ennek a nőnek a valóságsóját, és kíváncsiságból belenéztem pár részbe. Tipikus feltűnési viszketettségben szenvedő buta p*csa. Mindenki el van ájulva tőle, csak azt nem vágom, hogy miért.
Akkor lepődtem meg igazán, amikor kiderült, hogy egy tojásrántottát sem tud megsütni, hiszen csak is kizárólag étterembe járnak étkezni. Mit csinál vajon, ha valamelyik gyereke felkelti éjszaka kettőkor, hogy éhes?
2016. április 02. 21:50
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
furi, hogy így kijelenti, de az ő döntése
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: