Amerikai történelmi, kaland, dráma
Rendező: Timur Bekmambetov
Író: Lew Wallace
Forgatókönyvíró: Keith R. Clarke, John Ridley
Szereplők: Jack Huston, Nazanin Boniadi, Haluk Bilginer, Pilou Asbæk, Marwan Kenzari, Rodrigo Santoro, Moises Arias, Yasen Atour, David Walmsley, Ayelet Zurer, Morgan Freeman, Toby Kebbell, Sofia Black-D'Elia, James Cosmo, Denise Tantucci
Mozibemutató (USA): 2016. augusztus 12.
Magyar bemutató: 2016. augusztus 11.
Lew Wallace 1880-ban megjelent regénye a Ben Hur: A Tale of the Christ korának legnagyobb bestsellerévé vált. Már többször adaptálták filmvászonra a rabszolgává lett zsidó herceg, Judah Ben Hur történetét.
A klasszikus filmeposz új feldolgozása a hírek szerint pontosabban követi Wallace könyvét. A felújításban párhuzamos szálként szintén feltűnik Jézus Krisztus története, de nagyobb hangsúlyt kap Ben Hur és a római adóbehajtó fia, Messala közötti küzdelem.
Ben-Hur (2016)
2016. április 01. 20:22
Plakát
2016. április 02. 09:57
Fúúú ezzel a filmmel nagyon szkeptikus vagyok.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. április 02. 19:42
Idézet (gonzales7 @ 2016.04.02. 09:57)
Fúúú ezzel a filmmel nagyon szkeptikus vagyok.
Én is így vagyok ezzel, de mivel túl sok beharangozást nem kapott eddig még az évben, gondoltam megérdemel egy topicot.
Nyilván köszönőviszonyban sem lesz az 1959-es változattal. A főszereplőt alakító színész mögött nincsenek "nagy szerepek". Morgan Freeman kivételével tulajdonképpen nincs húzónév a produkcióban. Gondolom megpróbálják erősen elvinni a látvány felé a filmet és így nem tudom mennyire fog átjönni a történet annak, aki nem látta a korábbi adaptációkat. Vagy például nekem, aki látta és imádja a sok Oscart bezsebelt Charlton Heston féle remekművet. Mindenesetre egy megnézés erejéig tuti kap tőlem egy esélyt.
2016. április 02. 20:37
Idézet (Glorita @ 2016.04.02. 19:42)
Én is így vagyok ezzel, de mivel túl sok beharangozást nem kapott eddig még az évben, gondoltam megérdemel egy topicot.
Nyilván köszönőviszonyban sem lesz az 1959-es változattal. A főszereplőt alakító színész mögött nincsenek "nagy szerepek". Morgan Freeman kivételével tulajdonképpen nincs húzónév a produkcióban. Gondolom megpróbálják erősen elvinni a látvány felé a filmet és így nem tudom mennyire fog átjönni a történet annak, aki nem látta a korábbi adaptációkat. Vagy például nekem, aki látta és imádja a sok Oscart bezsebelt Charlton Heston féle remekművet. Mindenesetre egy megnézés erejéig tuti kap tőlem egy esélyt.
Áhhh nem azért mondtam!
2016. június 04. 22:30
+magyar plakát
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.