Liam Payne készen áll a házasságra
2016. április 02. 15:19
Liam kérlek gondold át még egyszer! csak még egyszer!
2016. április 02. 19:04
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Oké, oké; tisztázzuk. Egyáltalán vagyok fan, meg nem is bírom az 1D tagokat, de komolyan jobb ehhez a kapcsolathoz a hozzáállásom, mint néhány fannak. Öröm olvasni a kicsinyes kommenteket, amibe néhányan azt hiszik, hogy ők döntik el, hogy mi legyen ebből a kapcsolatból. Azt hittem, hogy a fanoknak a sztárok boldogsága a legfontosabb. De nem akarok a "szerelem nem korfüggő" , "a lényeg, hogy Boldogok legyenek" nyálas dumával jönni, szóval inkább hagyjuk.
2016. április 03. 00:42
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Olvasom a kommenteket és teljesen egyet értek veled Nothing!
Hogy mondhatjátok magatokat rajongónak, amikor hisztiztek??? Inkább örülnötök kellene, hogy talán megtalálta az igazit... És ha elhamarkodott döntés? Nekik kell tudni! Nem ti döntitek el, hogy ők mit kezdjenek az életükkel, felnőttek, tudnak dönteni. Egyébként 10 év nem sok korkülönbség, az még belefér, még ha a nő is az idősebb...20 év, na az ütné ki a mércét, de van akinek az sem sok, ez elég személyfüggő...
Hogy mondhatjátok magatokat rajongónak, amikor hisztiztek??? Inkább örülnötök kellene, hogy talán megtalálta az igazit... És ha elhamarkodott döntés? Nekik kell tudni! Nem ti döntitek el, hogy ők mit kezdjenek az életükkel, felnőttek, tudnak dönteni. Egyébként 10 év nem sok korkülönbség, az még belefér, még ha a nő is az idősebb...20 év, na az ütné ki a mércét, de van akinek az sem sok, ez elég személyfüggő...
2016. április 03. 11:33
|
|
I.Am.Not.A.Mundaneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 255178 offline
|
Itt nyavalyog a sok 1D fan, hogy "gondold át mégegyszer!" Mégis miért? Szerény véleményem szerint egy igazi fan örülne a boldogságának. Egyébként halkan közölném: semmi beleszólásotok nincs ebbe a kapcsolatba.
U.i.: Én is szeretem a bandát és hajrá Liam!
U.i.: Én is szeretem a bandát és hajrá Liam!
2016. április 05. 19:07
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
legyenek boldogok
2016. április 06. 09:43
Sok - sok boldogságot!
Egyetértek Nothing és I.Am.Not.A.Mundane. Én is nagy fanja vagyok a fiúknak, de ilyet mégsem teszek...
Egyetértek Nothing és I.Am.Not.A.Mundane. Én is nagy fanja vagyok a fiúknak, de ilyet mégsem teszek...
2016. április 07. 20:26
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Azért Liam sem olyan felelőtlen,hogy egy nála 10 évvel öregebv nőt vegyen el mindezt úgy,hogy pár hete randizgatnak ...
2016. április 22. 06:35
|
|
Lolla00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 250184 offline
|
Sophiával több évig volt együtt mégse vette el ezt a szukát se fogja 1-2 hónap randizgatás után xd elhamarkodott döntés lenne
Liam te pedig ne légy hülye egy banyát elvenni?? Tudom, hogy nem az. <3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: