Szívdöglesztő modellel randizik Sam Smith
2016. április 02. 11:52
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Eloszor azt hittem csajról van szó
De sebaj
2016. április 02. 18:33
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (Pityang @ 2016.04.01. 22:27)
Mintha mostanában rohadt trendi lenne homoszexuálisnak meg biszexnek lenni a sztárvilágban. Na persze ez meg is látszik rajta, mit ne mondjak. Nekem aztán mondhattok bármit, de ez akkor is furcsa és bizarr. Nem az, hogy melegek, az, hogy ezt világgá kürtölik. Ez már majdnem olyan mint egy kétszemélyes Melegfelvonulás 
Kicsit se zavarjon az a paradoxon, hogy ameddig te itt fejtegeted, hogy téged a homoszexualitás azért zavar, mert "szétkürtölik", te magad is kürtölöd közben a heteroszexualitásod, ami a kutyát se érdekli.
2016. április 03. 11:27
|
|
I.Am.Not.A.Mundaneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 255178 offline
|
Nekem semmi bajom a melegekkel, inkább az őket elítélő heterókkal
Remélem egymásra találnak.
2016. április 03. 11:39
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Agent X, Phaedra, Leave me alone1:
Én a képetekbe dörgöltem hogy hetero vagyok, vagy mi? Nem mellesleg nem tudom ti észrevettétek-e (vagy csak nekem tűnt fel a dolog (?) ) de hány hírességről is derült ki mostanában hogy "hirtelen" biszexuálisnak vagy esetleg homoszexuálisnak vallják magukat? Szerintem sokról. A trendek változnak... :/ Mindenesetre maradjon ez csak egy negatív megnyilvánulás a sok közül...
Én a képetekbe dörgöltem hogy hetero vagyok, vagy mi? Nem mellesleg nem tudom ti észrevettétek-e (vagy csak nekem tűnt fel a dolog (?) ) de hány hírességről is derült ki mostanában hogy "hirtelen" biszexuálisnak vagy esetleg homoszexuálisnak vallják magukat? Szerintem sokról. A trendek változnak... :/ Mindenesetre maradjon ez csak egy negatív megnyilvánulás a sok közül...
2016. április 03. 13:43
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (Pityang @ 2016.04.03. 11:39)
Mindenesetre maradjon ez csak egy negatív megnyilvánulás a sok közül...
Akárhogy is nézzük, ez inkább egy full tudatlan, felszínes megnyilvánulásnak tűnik.
Idézet
de hány hírességről is derült ki mostanában hogy "hirtelen" biszexuálisnak vagy esetleg homoszexuálisnak vallják magukat? Szerintem sokról. A trendek változnak... :/
Kajak, mintha a falnak pofáznánk.
Idézet
Én a képetekbe dörgöltem hogy hetero vagyok, vagy mi? Nem mellesleg nem tudom ti észrevettétek-e
Még mindig igen. Lehet, hogy szó szerint nem jelentetted ki, de ezzel a magatartással evidenssé válik szexuális orientációd, és továbbra sem érdekli a kutyát sem, ha a te szemszögedből nézzük.
2016. április 03. 15:45
|
|
Kyouko Saionjiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 255369 offline
|
Sok boldogságot előre is - a cím alapján viszont más fazonú férfire számítottam. Végtére is, neki kell, hogy tetsszen, nem másoknak.
2016. április 03. 16:37
|
|
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline
|
Mintha mostanában rohadt trendi lenne homoszexuálisnak meg biszexnek lenni a sztárvilágban. Na persze ez meg is látszik rajta, mit ne mondjak. Nekem aztán mondhattok bármit, de ez akkor is furcsa és bizarr. Nem az, hogy melegek, az, hogy ezt világgá kürtölik. Ez már majdnem olyan mint egy kétszemélyes Melegfelvonulás 
Remélem ebben a kommentedben egy szót sem gondoltál komolyan. Mi az hogy trendi? Gratulálok, hogy szerinted azért mert a világ egy részén az emberek többsége félretette a homofóbiát és nem ítéli el azokat akik a saját nemükhöz (is) vonzódnak, ebből fakadóan pedig az emberek felvállalják magukat, divat lesz a melegség. Ennél nagyobb hülyeséget nem igazán hallottam. Az meg hogy látszik rajta, elmagyaráznám, hogy egy meleg pasi is lehet férfias és egy hetero srác meg nőiesebb. Nem kell ennyire sztereotipikusnak lenned, csak azért, mert a legtöbb sorozat meg film egy ilyen képet sugároz. Vannak olyan melegek, akik nőiesebben néznek ki vannak akik nem, ennyi. Mi az hogy világgá kürtölik? Szóval valaki aki egy vele azonos neművel jár, már nem is posztolhat vele közös képet, de ha valaki egy ellenkező neművel jár, az megteheti? Mert ők nem csináltak mást, csak elmondták hogy járnak. Lásd be, minden rajongó tudni akarja kivel jár a kedvence, ez a sztár élet velejárója. Ez van, ha nem tetszik nem kell elolvasnod egy cikket róluk. Ennyi.
2016. április 04. 00:15
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Sok boldogságot előre is.. ~
Nem lett trendi, mert a szexuális orientáció nem divat kérdése. Világgá kürtöli? Mennyi hetero párt látok egymást nyalni, bezzeg ha két fiú megfogja egymás kezét, akkor 'fúj, undorító'... Nem értem, miben másabb.
Nem lett trendi, mert a szexuális orientáció nem divat kérdése. Világgá kürtöli? Mennyi hetero párt látok egymást nyalni, bezzeg ha két fiú megfogja egymás kezét, akkor 'fúj, undorító'... Nem értem, miben másabb.
2016. április 04. 00:35
Helyes srácot szedett össze.
Sok boldogságot nekik!
A kommenteket olvasva pedig, remélem egyszer megélünk egy olyan világot, ahol olyan természetes lesz az, ha valaki meleg, mint a reggeli kávém.
A kommenteket olvasva pedig, remélem egyszer megélünk egy olyan világot, ahol olyan természetes lesz az, ha valaki meleg, mint a reggeli kávém.
2016. április 04. 01:35
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ó hát persze, biztosan azért vagyok csak biszexuális, mert azt mostanában milyen menő elmondani magunkról. Ennél nagyobb baromságot keresve sem találnék
Nem tudom ki felé mennyire elfogadóak az emberek, de az én környezetemben ez még mindig nem az, és egy darabig még nem is lesz.
2016. április 04. 18:14
|
Leave me alone1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.18. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 254877 offline
|
Pitypang... Te most troll vagy, vagy nagyon nehéz felfogású? ._. De basszus, az ,hogy bevallják, az nem az, hogy 2 hete melegek/biszexek lettek, hanem ,hogy mindig is azok voltak, csak titkolták -.- tájékozódj légyszíves, mielőtt ilyen hülyeségeket írnál
2016. április 06. 21:21
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Ihhhiiihihihiiistenem, mi az a piercing a borosta közepén? Figyelmeztethettek volna, mielőtt lejjebb tekerek...
2016. április 08. 06:55
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Sok boldogságot nekik
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: