Emily Ratajkowski társaságában pucérkodott Kim Kardashian
2016. április 01. 19:24
|
|
Love Arianavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.12. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 254705 offline
|
B.T.S. igazad van.
2016. április 01. 19:47
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (Bbb8 @ 2016.04.01. 16:49)
Tényleg nem értem mit kéne szégyellni valakinek a MELLÉN, oké hogy egy vaginát nem teszel közszemlére, a mellen viszont nem látok semmi kivetnivalót tekintve hogy hogyha egy férfinak látszik a mellbimbója azzal nincs semmi baj, de ha egy nőnek kintvan az már húde nagy r*banc meg ilyenek. Ébredjünk fel.
Ezzel részben egyetértek. Itt inkább azzal van a gond, hogy az ilyenek kapnak mindig figyelmet, gazdagszanak meg a semmiért, amire mindenki képes, közben az igaz tehetségek meg örülhetnek, ha megkapják a kenyérrevalót.
2016. április 01. 20:35
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
két észkombájn
2016. április 02. 00:05
|
Leave me alone1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.18. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 254877 offline
|
Jaj, de meglepő eset
Mintha Kim nem vetkőzne le minden héten
2016. április 02. 19:17
|
|
Kyouko Saionjiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 255369 offline
|
Szerintem különbség van az önelfogadás hirdetése és a "céltalan" meztelenkedés között. Aki valóban az elsőért harcol, az ruhában is képes végbevinni a céljait, és normál esetben meg sem fordul a fejében ilyen hülyeség. Mondjuk, Kimtől ez várható volt, hogy hamarosan "támogatókat" kerít maga mellé.
2016. április 02. 19:17
|
|
BloodRed99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 234979 offline
|
Annyira bírom, amikor valaki kitesz egy ehhez hasonló képet, rögtön rajta a figyelem, meg hú de nagy r*banc. Persze hogy megvetem az ilyet, nem kell kirakni/mutogatni mindenünket ahhoz, hogy elfogadjanak. Olyanok vagyunk, amilyenek :"D Persze ez is az emberi testhez tartozik, fel is kell vállalni, csak nem épp ilyen és ehhez hasonló módon.
2016. április 04. 18:17
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Emberek, mégis mi közötök van hozzájuk?? Most úgy őszintén, neketek ront bármit is az életeteken az, hogy Kim ilyen képeket rak fel?? Nem hiszem... Ha neki így jó, akkor egészségére. Ne hogy már beleszóljatok a döntéseikbe
2016. június 12. 07:02
|
|
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline
|
Ha van testük, had mutassák! Mindig is tiszteltem az ilyen embereket! Megmerik mutatni magukat, és ne szidják őket azért mert nekik ilyen testük van! Én kiállok mellettetek Kim és Emily!
2016. június 12. 12:19
Hatalmas cikk! Nagyon jó!
Vicceltem. -.-"
Ezek után csodálkozik bárki is hogy agyba-főbe ribancozzák őket?
Vicceltem. -.-"
Ezek után csodálkozik bárki is hogy agyba-főbe ribancozzák őket?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: