Súlyos beteg testvére hiába könyörög segítségért Mariah Carey-nek
2016. március 31. 22:57
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Miért kell rögtön Mariaht támadni? Valószínűleg megvan rá az oka, hogy nem áll szóba a testvéreivel. Persze kapásból elítélni azt a félt aki még csak nem is nyilatkozott az ügy kapcsán, megoldás...
2016. április 01. 08:10
|
|
butterflygabooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.12. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 254683 offline
|
Az itt kommentelőknek halvány fogalma sincs semmiről Mariah Careyvel kapcsolatban.Én, aki 26 éve követem , sok száz nyilatkozatát ismerem de elég csak a dalait hallgatni amiket ő ír , benne van minden.
Az elmúlt években Mariah több százezer dollárt küldött Alisonnak, hogy fenntartsa magát és a gyerekeit, de nemcsak őket segítette, hanem az egész rokonságot mintegy két évtizeden keresztül.
Alison gyógykezelését számtalanszor kifizette, a gyerekei taníttatását úgy szintén.
De ezeknek semmi nem elég.Állandóan támadják Mariaht , mert még több pénz kell.
Sajnos ez az igazság.
Segíteni csak azon lehet aki igazán akarja és tesz érte.
Alison elindult már nagyon régóta azon a bizonyos lejtőn és már menthetetlen.Ezt Mariah is tudja.
Próbálkoznak Morgannal befeketíteni évek óta , most meg segítségért könyörög? Boszorkánynak nevezi aztán meg segítséget kér ???!!!
Gondolkodjatok mielőtt ítélkeztek ..........mert semmit nem tudtok.
Ezt Big Jim Wright( zeneszerző akivel MC dolgozik évek óta) posztolta tegnap az ügy kapcsán.El lehet gondolkodni.
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FBDld9jPKzUA%2F&h=4AQELX0Tp
Az elmúlt években Mariah több százezer dollárt küldött Alisonnak, hogy fenntartsa magát és a gyerekeit, de nemcsak őket segítette, hanem az egész rokonságot mintegy két évtizeden keresztül.
Alison gyógykezelését számtalanszor kifizette, a gyerekei taníttatását úgy szintén.
De ezeknek semmi nem elég.Állandóan támadják Mariaht , mert még több pénz kell.
Sajnos ez az igazság.
Segíteni csak azon lehet aki igazán akarja és tesz érte.
Alison elindult már nagyon régóta azon a bizonyos lejtőn és már menthetetlen.Ezt Mariah is tudja.
Próbálkoznak Morgannal befeketíteni évek óta , most meg segítségért könyörög? Boszorkánynak nevezi aztán meg segítséget kér ???!!!
Gondolkodjatok mielőtt ítélkeztek ..........mert semmit nem tudtok.
Ezt Big Jim Wright( zeneszerző akivel MC dolgozik évek óta) posztolta tegnap az ügy kapcsán.El lehet gondolkodni.
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FBDld9jPKzUA%2F&h=4AQELX0Tp
2016. április 01. 09:56
Ne húzd fel magad túlságosan az itteni hozzászólókon gaboo. Többségük még csak 10-15 éves, talán ha csak 1-2 számot ismernek Mariahtól, az ő szegénységi bizonyítványuk. Nem érdemes velük foglalkozni én már egy ideje nem is aktivizálom magam ennek érdekében.
A cikk is hülyén lett tálalva, bár volt szerencsém az eredeti nyelven írott változathoz is, az sem volt sokkal jobb, de ott a kommentelők 90%-a mégis vágta, h. a család/rokonság az, aki éveken át csak kihasználta Mariahát, rajta élősködtek úgy, h. közben le se sz*rták mi van vele. A szeretet nem abból áll, h. csak akkor bukkanunk fel a másik életében ha pénz kell. Vicces, hogy pont ők ítélkeznek felette, Alison csakis magát okolhatja, h. odáig jutott ahol most tart. Senki sem kényszerítette, h. menjen prostinak, ne védekezzen stb, stb...
A cikk is hülyén lett tálalva, bár volt szerencsém az eredeti nyelven írott változathoz is, az sem volt sokkal jobb, de ott a kommentelők 90%-a mégis vágta, h. a család/rokonság az, aki éveken át csak kihasználta Mariahát, rajta élősködtek úgy, h. közben le se sz*rták mi van vele. A szeretet nem abból áll, h. csak akkor bukkanunk fel a másik életében ha pénz kell. Vicces, hogy pont ők ítélkeznek felette, Alison csakis magát okolhatja, h. odáig jutott ahol most tart. Senki sem kényszerítette, h. menjen prostinak, ne védekezzen stb, stb...
2016. április 01. 15:23
Na jó..Erre nem tudok mit írni..Max annyit "szomorú tény"
2016. április 01. 16:50
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Tényleg önző libának nevezném azt, aki x éven át támogatta a rokonságát. Amiért egyébként egy köszönömöt sem kapott, helyette viszont ment a sárdobálás ezerrel. Az önzőség magas foka, börtönbe vele.
*irónia off*
Az pedig milyen "érdekes", hogy a médiát használja fel arra, hogy üzenjen a nővérének, mikor ott lenne az e-mail. Ezzel a lépéssel is csak arra játszik, hogy Mariah legyen befeketítve, mert hát egy videóban könyörgő beteg embert mindenki megszán.
Még akkor is, ha nincs feltétlenül igaza...
Az pedig milyen "érdekes", hogy a médiát használja fel arra, hogy üzenjen a nővérének, mikor ott lenne az e-mail. Ezzel a lépéssel is csak arra játszik, hogy Mariah legyen befeketítve, mert hát egy videóban könyörgő beteg embert mindenki megszán.
2016. április 02. 10:30
|
|
WonderWoman2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 64 Csatolások: 1 Azonosító: 255287 offline
|
Hát igazából nem tudom hogy kinek adjak igazat...
2016. április 02. 13:22
|
|
butterflygabooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.12. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 254683 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2016.04.01. 09:56)
Ne húzd fel magad túlságosan az itteni hozzászólókon gaboo. Többségük még csak 10-15 éves, talán ha csak 1-2 számot ismernek Mariahtól, az ő szegénységi bizonyítványuk. Nem érdemes velük foglalkozni én már egy ideje nem is aktivizálom magam ennek érdekében.
Minden szavaddal egyetértek.
Ezekszerint ismered te is a sztorit.
MC-t nagyon nagyon bántja a mai napig, hogy a nővére a saját hibái miatt őt okolja és mocskolja évek óta.
Ahol tudott, mindig segített neki de nála is elég lett amikor a nyílt sajtóban "alkoholistának és mindenféle rossznak elmondta , most meg azt várja , hogy segítsen neki?
Még több pénz kell, elfogyott .....
Erre megy ki a játék.
Érdemes meghallgatni Mariah Carey - Petals c.számát.
A leggyönyörűbb, legköltőibb dal amit valaha írt.
Alisont virágként személyesíti meg a dalban.Gyönyörű.
Mint ahogy Mariah Carey 26 éves pályafutásának dalai.
Nincs még egy ilyen sokszínű zeneszerző , dalszövegíró mint ő.
Aki csak ismer max két dalt , annak javaslom csekkolja az egész katalógusát 1990-től fogva.
Meg fog lepődni , micsoda művész.
2016. április 02. 13:26
|
|
butterflygabooúj tag |
|
Idézet (RenaXx @ 2016.03.31. 15:42)
Hát tehetség ide vagy oda.. Mariah nekem is borzasztóan antipatikus, és tényleg olyan (legalábbis ránézésre ) hogy egy öntelt liba
Fogalmad sincs , kicsoda ő.
Én aki 26 éve követem , személyesen is találkoztam vele 2003-ban. A dalai amiket ő ír mind mind arról tanúskodnak, hogy egy rendkívül szeretetteljes, végtelenül kedves ember.
Javaslom, vedd elő a katalógusát és hallgasd ÉRTSD MEG a dalait.
Enélkül meg nem kommentelj, mert You don't have a fuckin" idea :-P
2016. április 02. 13:33
|
|
BirdGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.26. Hozzászólás: 124 Csatolások: 87 Azonosító: 248959 offline
|
Gaboo, hogyha ennyire ismered őt, akkor áruld már el légyszíves nekem, hogy miért csinálja ezt a családjával?
Vagy a bátyja, aki azért elég közel áll hozzá, elvégre testvérek, miért van ilyen rossz véleménnyel róla?
2016. április 02. 21:10
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Én sok éve olvasok a témában és egy 54éves nő találja fel magát szerintem. Könnyű út a testiség árulása,de meglett a következménye. Mariah is kísérelt meg öngyilkosságot,valahogy nem rémlik,hogy a drága testvérei segítették volna ki a gödörből. Biztos vagyok benne,hogy támogatta őket anyagilag,de mindent ne várjanak a világsztár tesójuktól. Ez a médián való megkeresés pedig eléggé undorító. Vajon a face to face kunyera miért nem megy? Talán,mert Mariah besokallt?Meg tudnám érteni,ha így volna.
2016. április 02. 22:26
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Mariah carey egy díva ez nem kétség és azt sem bánom ha nem segít a testvéreink valamibe mert nem kotelesége de ez azért egy kicsit már tőle is gonosz
2016. április 02. 23:29
|
|
AnnaMetálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 192356 offline
|
Én a cikk tartalmától teljesen függetlenül kérdezem meg (nincs bennem sem rossz indulat, pusztán kíváncsi vagyok), hogy kedves Mariah Carey fanok titeket valaki fizet, vagy valaki megbízásából véditek és reklámozzátok itt mindenkinek a csajt? Már nem azért de nem vagyunk egyformák. Nem mindenki hallgatja őt, a dalait, nem mindenkinek szimpatikus. Ami rendben van mert senki sem szídta őt, csak elmondta, hogy simán nem szimpi neki, és nem szép amit tesz. Ettől nem lesz sem tudatlan, sem paraszt, azért mert nem hallgat meg valamit, vagy nem azt kedveli. Mindenkinek más a véleménye. ENNYI. És ez mellékesen tényleg érdekelne, mert szerintem csak saját magatokat túrázzátok azon, hogy valakinek más véleménye van erről a csajról, vagy utálja, vagy nem kedveli stb.
2016. április 03. 08:42
|
|
butterflygabooúj tag |
|
Idézet (BirdGirl @ 2016.04.02. 13:33)
Gaboo, hogyha ennyire ismered őt, akkor áruld már el légyszíves nekem, hogy miért csinálja ezt a családjával?
Vagy a bátyja, aki azért elég közel áll hozzá, elvégre testvérek, miért van ilyen rossz véleménnyel róla?
Nem az a kérdés,miért ő csinálja.
Ő mindent megtett ami tőle telt.Alison már akkor prostituált és drogfüggő volt amikor tinédzserek voltak. Morgan fizette Mariah első demófelvételét amit aztán Brenda adott oda Tommy Mottolának egy partin.
https://www.youtube.com/watch?v=7jd6fx1ybBU
Ebből az interjúból kiderül hogy tekintett a nővérére. 5:10-nél beszél róla.
Számtalanszor kifizette a gyógykezelését , soha nem vezetett eredményre, Alison gyerekeit a mai napig támogatja, ők nem tehetnek róla.
Alisonnal és Morgannak pénz kell , még több és már semmitől nem riadnak vissza. Nyíltan mocskolják és alázzák Mariaht a sajtóban évek óta.
Hát nekem se lenne kedvem velük szóba állni SE!
Segíteni csak azon lehet , aki meg akar változni.
Alison menthetetlen.
Én nem olvasok bulvár szennyet , Mariah riportokat nézek és a dalait hallgatom amiket ő ír.
Minden benne van , az egész élete.
2016. április 03. 08:47
|
|
butterflygabooúj tag |
|
Senki nem fizet , csak ismerem mivel 26 éve követem a pályáját.
Nem a bulvárt olvasom hanem Mariah riportok érdekelnek és a dalai , amiket ő ír.
Ebből lehet tudni , kicsoda ő.
Jah és találkoztam vele személyesen is 2003-ban Bécsben.
2016. április 03. 08:52
|
|
butterflygabooúj tag |
|
Idézet (devilrose @ 2016.04.02. 21:10)
Én sok éve olvasok a témában és egy 54éves nő találja fel magát szerintem. Könnyű út a testiség árulása,de meglett a következménye. Mariah is kísérelt meg öngyilkosságot,valahogy nem rémlik,hogy a drága testvérei segítették volna ki a gödörből. Biztos vagyok benne,hogy támogatta őket anyagilag,de mindent ne várjanak a világsztár tesójuktól. Ez a médián való megkeresés pedig eléggé undorító. Vajon a face to face kunyera miért nem megy? Talán,mert Mariah besokallt?Meg tudnám érteni,ha így volna.
Rosszul tudod.
Soha nem kísérelt meg öngyilkosságot.
2001-ben a Glitter filmjét promózta, járta a világot , abban az időben nagyon sok magánéleti és szakmai dolog történt vele ( a volt férje lenyúlta azt a zenei alapot amit ő a Glitter filmzenéhez fel akart használni és Tommy J.Lo-nak adta és ő használta fel az I'm real -hez.)
Érzelmileg és fizikailag KIKÉSZÜLT, mivel nem evett, nem aludt csak folyamatosan interjúkat adott hol Európában, hol Amerikában. Ezt kb 1 hónapig bírta a szervezete majd az édesanyjánál egyszerűen összeesett. Patricia pedig a 911-et hívta.
Ez történt.
https://www.youtube.com/watch?v=u2xlLimr4H4
2002-ben Oprahnál beszélt erről először nyíltan.
2016. április 03. 09:10
|
|
butterflygabooúj tag |
|
https://www.youtube.com/watch?v=uU4aZrSGp6U
Ha esetleg valaki nem értene angolul , itt van ez a magyar nyelvű anyag.
Vannak benne őrült nagy hibák és hiányosságok ( márájá körinek ejti a narrátor a nevét ...tök gáz )
Olyan dolgok maradtak ki mint a Merry Christmas és a Daydream , Rainbow , Charmbracelet album viszont hiteles emberektől halljuk milyen is Mariah Carey valójában.
Munkamániás , mindent az irányítása alatt tart a mai napig. Dalait ő maga írja , ő a producer , első perctől az utolsóig ott van és csinálja.
Ezért is lett ő az Évtized Művésze , 1990-2000ig minden évben produkált minimum egy #1 dalt.
Csak neki van 18 #1 dala a Billboardon.
Megdolgozott érte.
Ha esetleg valaki nem értene angolul , itt van ez a magyar nyelvű anyag.
Vannak benne őrült nagy hibák és hiányosságok ( márájá körinek ejti a narrátor a nevét ...tök gáz )
Olyan dolgok maradtak ki mint a Merry Christmas és a Daydream , Rainbow , Charmbracelet album viszont hiteles emberektől halljuk milyen is Mariah Carey valójában.
Munkamániás , mindent az irányítása alatt tart a mai napig. Dalait ő maga írja , ő a producer , első perctől az utolsóig ott van és csinálja.
Ezért is lett ő az Évtized Művésze , 1990-2000ig minden évben produkált minimum egy #1 dalt.
Csak neki van 18 #1 dala a Billboardon.
Megdolgozott érte.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: