Valami nagyon elromolhatott a Carey nővérek között, ugyanis Mariah állítólag se a hívásokra, se az e-mailekre nem válaszol.
A teljes cikkhez kattints ide!
Súlyos beteg testvére hiába könyörög segítségért Mariah Carey-nek
2016. március 31. 15:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 31. 15:55
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Hihetetlen tehetség, de ezek (és még sok más) szerint a hétköznapokban egy önző liba. Én ennek elllenére szeretem Mariah- t, ha nem is a személyét, de mint énekesnőt, iszonyúan, de hát ez a cikk sem a tehetségének megcáfolására született.
2016. március 31. 16:12
Ha az igazság egyet jelent ezekkel a sorokkal, akkor igazán szégyellhetné magát a viselkedéséért.
2016. március 31. 16:23
|
|
Snowflakes09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.31. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 251283 offline
|
Milyrn szívtelen ha ez a magazin igaz
2016. március 31. 16:29
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Évekig támogatta őket , ők meg mindenféle családi dolgot elmondtak a szennylapoknak Mariah dolgairól is a háta mögött szép kis összegeket zsebeltek be érte a drága nővére 1,6 millió dollárt örökölt az apjuk halála után mit csinált azzal a pénzzel. Hol volt a drága család amikor ő volt a padlón és összeomlott a pénze az jó meg mocskolni lehet. Talán meg van az oka hogy elege lett a családból ha csak akkor keresnek meg amikor pénz kell ne lepődjön meg senki ha elküldik a francba.
2016. március 31. 16:32
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Annyira nagynak tartja magát Mariah Carey hogy már a beteg nővérével sem képes foglalkozni, szóba állni! Talán a vér nem számít neki semmit!
Elég szomorú hogy vannak ilyen emberek akik a hírnevet választják és a testvérükkel meg nem képesek foglalkozni és szóba állni sem
Elég szomorú hogy vannak ilyen emberek akik a hírnevet választják és a testvérükkel meg nem képesek foglalkozni és szóba állni sem
2016. március 31. 17:14
Nem tudom, igaz-e a hír, de ha igen, Mariahban nem sok jóindulatot fedezhetünk fel..
2016. március 31. 17:17
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Szégyellhetné magát..
2016. március 31. 17:36
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Igen? Mariah lenne a szar, mert már nem pénzeli őket? És hova lett az a pénz amit az apjuk halála után örököltek? Nagyon nem preferálom az olyasmit, amikor az egyik fél mindent tegyen meg a másikért, de ő viszont ugyanerre már nem képes egy cseppet sem. Csak gratulálni tudok! Ők miért nem állnak ki Mariah mellett, ő talán nem érdemelni meg lelki és érzelmi támogatást?
2016. március 31. 17:42
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Na hát ez nagyon szemétség lenne a részérol..
2016. március 31. 17:43
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
"Azt hiszed, híres vagy, pedig csak egy utolsó boszorkány vagy."
dehát...dehát...tényleg híres XDDDDDD
dehát...dehát...tényleg híres XDDDDDD
2016. március 31. 18:10
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
én megtanultam az évek során,hogy egy szóban forgó témát,ügyet vagy bármit mind2 fél részéről megkell hallgatni,de ha nemvoltál ott és nem láttad a saját szemeddel még akkoris kicsit felüleletesen kell hallgatni a történetet..kívülálló ként és egyik fél pártját se fogni....
...kitudja mi történhetett a családja és ő közötte,amiről esetleg sea báttya se a nővére nem nyilatkozott... de az islehet ,hogy Mariah ilyen... én minden esetre nemmondok senkiről semmit inkább...mert kitudja mért viselkedik így
...kitudja mi történhetett a családja és ő közötte,amiről esetleg sea báttya se a nővére nem nyilatkozott... de az islehet ,hogy Mariah ilyen... én minden esetre nemmondok senkiről semmit inkább...mert kitudja mért viselkedik így
2016. március 31. 21:48
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
szomorú cikk lett...
2016. március 31. 21:53
ez szánalmas. hol marad a testvéri szeretet, amiről mindenki beszél?
2016. március 31. 22:14
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Azért elgondolkodtató, hogy a médiát használja a testvére "szócsőnek". Elhiszem, hogy beteg, és kell neki a segítség, de akkor miért nem jó neki az "idegeneké" (most itt arra gondolok, hogy ha annyira rossz az egészségügyi állapotom és egy fillérem sincs, nekem teljesen mindegy, hogy ki segítene rajtam, amíg _valaki_ segít)? Persze a médián keresztül könnyű célt érni, mert az imidzsének fenntartása érdekében valószínűleg úgy döntene Mariah, hogy segít neki.
Nyilván sajnálom a testvérét, de nem ítélkeznék Mariah felett olyan gyorsan, mert mi, kívülállók, nem tudhatjuk, hogy mi történt a családjukban.
Nyilván sajnálom a testvérét, de nem ítélkeznék Mariah felett olyan gyorsan, mert mi, kívülállók, nem tudhatjuk, hogy mi történt a családjukban.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: