Valami nagyon elromolhatott a Carey nővérek között, ugyanis Mariah állítólag se a hívásokra, se az e-mailekre nem válaszol.
A teljes cikkhez kattints ide!
Súlyos beteg testvére hiába könyörög segítségért Mariah Carey-nek
2016. március 31. 15:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 31. 15:55
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Hihetetlen tehetség, de ezek (és még sok más) szerint a hétköznapokban egy önző liba. Én ennek elllenére szeretem Mariah- t, ha nem is a személyét, de mint énekesnőt, iszonyúan, de hát ez a cikk sem a tehetségének megcáfolására született.
2016. március 31. 16:12
Ha az igazság egyet jelent ezekkel a sorokkal, akkor igazán szégyellhetné magát a viselkedéséért.
2016. március 31. 16:23
|
|
Snowflakes09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.31. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 251283 offline
|
Milyrn szívtelen ha ez a magazin igaz
2016. március 31. 16:29
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Évekig támogatta őket , ők meg mindenféle családi dolgot elmondtak a szennylapoknak Mariah dolgairól is a háta mögött szép kis összegeket zsebeltek be érte a drága nővére 1,6 millió dollárt örökölt az apjuk halála után mit csinált azzal a pénzzel. Hol volt a drága család amikor ő volt a padlón és összeomlott a pénze az jó meg mocskolni lehet. Talán meg van az oka hogy elege lett a családból ha csak akkor keresnek meg amikor pénz kell ne lepődjön meg senki ha elküldik a francba.
2016. március 31. 16:32
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Annyira nagynak tartja magát Mariah Carey hogy már a beteg nővérével sem képes foglalkozni, szóba állni! Talán a vér nem számít neki semmit!
Elég szomorú hogy vannak ilyen emberek akik a hírnevet választják és a testvérükkel meg nem képesek foglalkozni és szóba állni sem
Elég szomorú hogy vannak ilyen emberek akik a hírnevet választják és a testvérükkel meg nem képesek foglalkozni és szóba állni sem
2016. március 31. 17:14
Nem tudom, igaz-e a hír, de ha igen, Mariahban nem sok jóindulatot fedezhetünk fel..
2016. március 31. 17:17
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Szégyellhetné magát..
2016. március 31. 17:36
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Igen? Mariah lenne a szar, mert már nem pénzeli őket? És hova lett az a pénz amit az apjuk halála után örököltek? Nagyon nem preferálom az olyasmit, amikor az egyik fél mindent tegyen meg a másikért, de ő viszont ugyanerre már nem képes egy cseppet sem. Csak gratulálni tudok! Ők miért nem állnak ki Mariah mellett, ő talán nem érdemelni meg lelki és érzelmi támogatást?
2016. március 31. 17:42
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Na hát ez nagyon szemétség lenne a részérol..
2016. március 31. 17:43
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
"Azt hiszed, híres vagy, pedig csak egy utolsó boszorkány vagy."
dehát...dehát...tényleg híres XDDDDDD
dehát...dehát...tényleg híres XDDDDDD
2016. március 31. 18:10
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
én megtanultam az évek során,hogy egy szóban forgó témát,ügyet vagy bármit mind2 fél részéről megkell hallgatni,de ha nemvoltál ott és nem láttad a saját szemeddel még akkoris kicsit felüleletesen kell hallgatni a történetet..kívülálló ként és egyik fél pártját se fogni....
...kitudja mi történhetett a családja és ő közötte,amiről esetleg sea báttya se a nővére nem nyilatkozott... de az islehet ,hogy Mariah ilyen... én minden esetre nemmondok senkiről semmit inkább...mert kitudja mért viselkedik így
...kitudja mi történhetett a családja és ő közötte,amiről esetleg sea báttya se a nővére nem nyilatkozott... de az islehet ,hogy Mariah ilyen... én minden esetre nemmondok senkiről semmit inkább...mert kitudja mért viselkedik így
2016. március 31. 21:48
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
szomorú cikk lett...
2016. március 31. 21:53
ez szánalmas. hol marad a testvéri szeretet, amiről mindenki beszél?
2016. március 31. 22:14
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Azért elgondolkodtató, hogy a médiát használja a testvére "szócsőnek". Elhiszem, hogy beteg, és kell neki a segítség, de akkor miért nem jó neki az "idegeneké" (most itt arra gondolok, hogy ha annyira rossz az egészségügyi állapotom és egy fillérem sincs, nekem teljesen mindegy, hogy ki segítene rajtam, amíg _valaki_ segít)? Persze a médián keresztül könnyű célt érni, mert az imidzsének fenntartása érdekében valószínűleg úgy döntene Mariah, hogy segít neki.
Nyilván sajnálom a testvérét, de nem ítélkeznék Mariah felett olyan gyorsan, mert mi, kívülállók, nem tudhatjuk, hogy mi történt a családjukban.
Nyilván sajnálom a testvérét, de nem ítélkeznék Mariah felett olyan gyorsan, mert mi, kívülállók, nem tudhatjuk, hogy mi történt a családjukban.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: