Starity

Fellépéssorozata miatt tüntetik ki Taylor Swiftet

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 31. 19:56 #21
LaraGrande
LaraGrande
visszatérő vendég

StátuszAin't You Ever Seen a Princess be a Bad Bitch ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 400
Csatolások: 0
Azonosító: 252743
Gratulálok neki :3
2016. március 31. 20:21 #22
TVD1
TVD1
psychopath^^

StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
Ezzel én nem értek egyet. Oké tehetséges meg minden, de nem érdemelné meg. Attól, hogy sztárokat hívott fellépéseire nem kellene kapnia. De ha már egyszer ,,megnyerte,, grat..
2016. március 31. 21:49 #23
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
gratulálok neki smileeee.gif
2016. március 31. 23:03 #24
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Sajnos kihagytam az idei túrnét, pedig nagyon szerettem volna menni, csak hát a fránya anyagiak... sad.gif Legközelebb ott leszek! Grat, Taylor!
2016. március 31. 23:09 #25
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Amúgy sokan tévedésben élnek. Nem azért lett kitűntetve, mert sztárok voltak a koncertjein, és az emberek nem azért mentek el, mert pl szeretik Selenát.

A sztárvendég mindig meglepetés volt, csak akkor derült ki, hogy ki is az aznapi meglepi vendég, amikor Taylor felhívta a színpadra, szóval aki ott volt a turnén, az mindenki Taylor miatt ment.

Másfelől meg azért tűntették ki, mert sok állomása volt és mind teltházas, valamint azért mert kemény munka (ének, koreográfia, sok próba) volt az egész mögött és valahogy értékelni akarták.
2016. április 01. 13:13 #26
- törölt felhasználó -    
Hat ez azert mar tulzas! Tul van sztarolva ez a csaj. Nem mondom, hogy nincs jo hangja, meg nem tehetseges, mert nem igaz, de mostmar a csapbol is ez a csaj folyik, es ez rohadt idegesito
2016. április 01. 16:42 #27
Big time rusher
Big time rusher
visszatérő vendég

StátuszEverybody know the mormin' time is comin' Dont it make you wanna feel alright?
Hozzászólás: 137
Azonosító: 209209
AC/DC-Rock or bust
Ők miért nem érdemelnék meg? Tök sok ideig dolgozhattak rajta, iszonyatosan nagy munka áll az album mögött, és már vagy egy éve csak azt túrnéztatják... Szerintem nem csak ezeket az embereket kéne díjazni... Vannak akik sokkal nagyobbakat is tudnak alkotni, és őket senki sem díjazza... Nem akarom fikázni senkinek sem a zenei stílusát, de szerintem más énekesek/bandák sokkal jobban megérdemelnének egy ilyen díjat. Egy díj nem azért jár egy embernek, mert meghív egy másik hírességet a koncertjére.. Az emberek őt akarják. Nem a másikat. Nem értem, hogy ezért miért kell díjat osztani valakinek...biztos van valami tehetség benne, hiszen ennyi embert meg tud mozgatni, de én nem hiszem, hogy ezért valaki megérdemelne egy díjat... A koncertezésért meg elismerésem, de attól még nem csak a popzenészek a díjazhatóak.
2016. április 01. 19:19 #28
Love Ariana
Love Ariana
visszatérő vendég

Státusz~I've been here all night, I've been here all day
Hozzászólás: 118
Azonosító: 254705
Gratulálok neki.
2016. április 01. 22:51 #29
- törölt felhasználó -    
Miért van túlsztárolva ez a csaj? Szerintem nem érdemli meg, nincs annyira jó hangja, nekem legalábbis nem tetszik.. Ááá.. Unalmasak ezek a túlsztárolt sztárocskák. Jobban nem tudom kifejezni magam. blink.gif
2016. április 02. 09:53 #30
- törölt felhasználó -    
Gratu heart.gif
2016. április 02. 13:42 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (blaura @ 2016.03.31. 19:25)
Ahogy olvasom az előttem szólókat !megoszlanak a velemenyek. Szerintem egy részt megérdemli a jutalmat mert Taylor nagyon szorgalmasan dolgozott az elmúlt időszakban. De egy kitüntetés kicsit túlzás!! 
De azt nem mondhatja senki h béna hangtalan kis picsa!! 
Es kedves s.zsofia, nem tudom h te milyen zenéket szeretsz de nem is erdekel, de Taylor nem playback-el és külsőre is csinos és belsore is gyönyörű a hangjáról nem is beszélve!!!!

"nem tudom h te milyen zenéket szeretsz de nem is erdekel, de Taylor nem playback-el és külsőre is csinos és belsore is gyönyörű a hangjáról nem is beszélve!!!!" Ó, az nagyon nagy ok az imádatra, hogy valaki szerint szép meg valaki szerint gyönyörű belülről. Annyira egyáltalán nem kiemelkedő szépség, sőt. Szerintem tök átlagos, nála ezerszer szebb színésznő/énekesnők rohangálnak a nagyvilágban. Illetve nem tudom, hogy az hogy lehet belülről gyönyörű, aki úgy fogyasztja a pasikat "nagy szerelem címszó alatt, amihez kell egy szerelmes-szenvedős dal, ha szakítanak", mint más a zsebkendőt... De ez csak mellékes -.- Aki a rajongója valami miatt... annak biztos nehéz lenyelnie, de nem annyira tehetséges ez a nő, mint amennyire fel van magasztalva. Nem egyedi a hangja, hacsak valaki nincs nagyon rácuppanva, akkor kis eséllyel ismeri fel, ha mondjuk megszólal a rádióban.
2016. április 02. 22:29 #32
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Azonosító: 255378
Hát nem tom én szeretem taylort és gratulálok neki
2016. április 03. 13:06 #33
- törölt felhasználó -    
gratulálok smileeee.gif