Lehet, hogy a cikkből semmi sem igaz, vagy el van ferdítve az igazság. Elvégre az emberek többsége rögtön ugrik, ha látja, hogy valaki akit utál, tett valamiféle elítélendő dolgot. Ezért elég logikus, hogy efféle cikkeket írjanak, ennek van igazi visszhangja.
Az a ház Zayn háza, ő fizetett érte, az ő nevén van. Tehát joga van ahhoz, hogy elküldje onnan Perrie édesanyját. Nem, Zayn nem akarja egyből perelni őt, a cikkből arra lehet következtetni, hogy békésen, per nélkül akarja visszakapni a saját házát. Perrie édesanyjának pedig biztosan lesz hová mennie, elvégre Perrienek van elég pénze rá, hogy beköltöztesse az édesanyját egy új házba. Egyébként is, mi oka lenne Zaynnek arra, hogy a volt barátnőjének az anyját engedje az ő házában lakni?
Zayn személyéről pedig nem nagyon van véleményem, nem ismerem, nem tudom, mit miért csinál. De azt tudom, hogy ő egy felnőtt ember, akinek joga van meghozni azt a döntést, hogy szakít a párjával, joga van a magánélethez anélkül, hogy a fél világ rajta csámcsogjon. És ez valójában igaz minden hírességre.
De ez mind csak az én véleményem

0 felhasználónak tetszik: