A pletykák szerint Angelina Jolie és Brad Pitt házassága alapjaiban rengett meg, aminek oka a brit modellből lett színésznő, Cara Delevingne, aki iránt Pitt látványos érdeklődést mutat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Válságban van Angelina Jolie és Brad Pitt házassága?
2016. március 30. 16:27
Pedig nagyon jól mutatnak együtt..
Össze illenek^^
Össze illenek^^
2016. március 30. 16:31
Remélem nem fognak elválni. Számomra ők is álompár kategória.
Cara-t pedig hatalmas tehetségként kikiáltani a színészszakmában elég nagy túlzás szerintem, de oké.
Cara-t pedig hatalmas tehetségként kikiáltani a színészszakmában elég nagy túlzás szerintem, de oké.
2016. március 30. 16:44
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Összeillenek.
Remélem nem döntenek a válás mellett.
Remélem nem döntenek a válás mellett.
2016. március 30. 16:55
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Pedig nagyon szeretem őket így együtt :S
De ők tudják... Ha úgy látják jónak...
De ők tudják... Ha úgy látják jónak...
2016. március 30. 17:01
Nagyon jól mutatnak együtt.Remélem nem lesz válás.
2016. március 30. 17:20
|
|
cclassyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.20. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 254185 offline
|
Khm, Carát itt senki nem úgy emlegette, mint aki összemelegedett Braddel. Kettő ilyen és ehhez hasonló hírek mindig is voltak és lesznek, mert mindig van valami nevét elhalgatni kívánó ismerős, aki egy kis pénzért bármit mond, vagy az újságíró /firkász éppen unatkozott és kitalált valamit. Aki aggódik Hollywood kedvenc házaspárjáért, az valószínűleg a 5 évvel ezelőtti híreknél is már a körmét rágta, nehogy szétmenjenek.
2016. március 30. 17:28
nem örülnék, hogy ha Angelina és Brad Cara miatt válna el. És, hogy miért nem? Mert mindhárom embert nagyon szeretem
2016. március 30. 17:53
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
nemár...
2016. március 30. 18:01
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Szerintem tényleg ők ketten az a pár,akik "egymásnak lettek teremtve" és nem hiszem,hogy ilyen apróság miatt félniük kellene a rajongóknak,hogy szétmennek.
Azt meg még mindig nem értem mit látnak néhányan Cara Delevingne-ben,mint színésznőben. Számomra nem kiemelkedő a játéka,de valószínű a filmiparban lévő szakemberek jobban értenek ehhez.
Azt meg még mindig nem értem mit látnak néhányan Cara Delevingne-ben,mint színésznőben. Számomra nem kiemelkedő a játéka,de valószínű a filmiparban lévő szakemberek jobban értenek ehhez.
2016. március 30. 18:04
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Remélem ,hogy ez nem igaz csak egy rossz pletyka
(Párja napja azt olvastam egy oldalon ,hogy boldogok)
2016. március 30. 18:11
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Bármi is az igazság, remélem, hogy Angelina boldog és az is marad.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. március 30. 19:16
Nagyon remélem, hogy nem végződik ez válással. Számomra ők egy nagyon szép, összeillő pár, kár lenne értük.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.