A Radio X nevű rádióállomás nemrég szavazásra szólította fel hallgatóit, és azt kérte tőlük, nevezzék meg az általuk legjobbnak tartott brit dalokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Wonderwall lett minden idők legjobb brit nótája
2016. március 30. 10:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 30. 11:04
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
wow
egyetértek a listával
egyetértek a listával
2016. március 30. 14:17
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Oh, Wonderwall. *-*
Bevallom, én is a SzJg- ben ismertem meg, ezért nagyon szégyellem is magam, de elbújom fiatal korom mögé... Minden esetre, ennek ellenére, számomra a Wonderwall mindigis az Oasis csodálatos szerzeménye lesz, nem a SzJg egy darabkája. Többet ér az a szám annál. Az örök kedvenceim között van, második helyen. Imádom mind a számot, mind az Oasist.
Bevallom, én is a SzJg- ben ismertem meg, ezért nagyon szégyellem is magam, de elbújom fiatal korom mögé... Minden esetre, ennek ellenére, számomra a Wonderwall mindigis az Oasis csodálatos szerzeménye lesz, nem a SzJg egy darabkája. Többet ér az a szám annál. Az örök kedvenceim között van, második helyen. Imádom mind a számot, mind az Oasist.
2016. március 30. 15:05
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Látom az Oasis tarolt.
Amúgy tényleg jó kis dal.
Amúgy tényleg jó kis dal.
2016. március 30. 16:36
Ez az, hurrá, éljen! Szuper lista lett és a One Directiont sem látom sehol!
Amúgy imádom ezt a dalt és az Oasis zenéjét is. Teljesen megérdemelték a győzelmet.
Amúgy imádom ezt a dalt és az Oasis zenéjét is. Teljesen megérdemelték a győzelmet.
2016. március 30. 17:50
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Nagyon szeretem ezt a számot.
És most kedvem támadt SZJG-t olvasni ismét.
2016. március 30. 19:04
Mondjuk én több Queen számot raktam volna oda, de azért jó kis lista
2016. március 30. 19:28
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Oké. Most egy szégyen vagyok.
eddig életemben nem hallotam ezt a számot. - viszont I bet you look good on the dancefloor. ❤
2016. március 30. 21:03
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Kezeket fel, aki SZJG-ből ismeri!
Imádom, annyira szép dal.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: