Mi a baj Robert Pattinsonnal? Exbarátnői sorra jelentik be, hogy a saját nemükhöz vonzódnak
2016. március 29. 21:34
|
|
TVD1psychopath^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.30. Hozzászólás: 1324 Csatolások: 15 Azonosító: 244352 offline
|
Huh.. Halljátok neke lassan elmegy a kedvem ezektől a cikkektől. Miért nem lehet egy konkrétabb cím?! Erről minek cikk, hogy összejönnek Rob exei? Így hozta a sors nem kell ebből drámát csinálni..
2016. március 29. 21:49
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
nem értem a cikknek mi köze a címhez... xd
2016. március 29. 22:17
meglátszik a színvonalon, hogy 2015 elején courtneyy és compromise törölték magukat, azóta egy értelmes cikk se jött le a starityn. félrefordítások egymás hátán, logikátlan mondatszerkezetek, hamis információk, félrevezető címek...
és a legjobb, hogy a kedves szerkesztő a mások által beküldött írásokat is úgy "javítja", ahogy az neki jólesik, még ha az eredetivel nem is volt semmi baj
nem mintha courtneyy és compromise nem írtak volna botránycikkeket, de volt ott azért néhány egész értelmes iromány is a hátuk mögött, nem csak a szenny
nem mintha courtneyy és compromise nem írtak volna botránycikkeket, de volt ott azért néhány egész értelmes iromány is a hátuk mögött, nem csak a szenny
2016. március 29. 23:55
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Rednai mindent leírt helyettem.
2016. március 30. 12:04
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Elnézést, de mi a jó édes f*szom ez? Tisztázzuk: semmi baj nincsen a leszbikus/queer/biszexuális emberekkel. Nem döntés, nem a korábbi páron múlik, Robnak ehhez semmi köze.
De úgy látom több kommentelő szemét is szúrja ez a hihetetlen idiotizmus, és örülök, hogy nem egyedül vagyok ezen a véleményen.
De úgy látom több kommentelő szemét is szúrja ez a hihetetlen idiotizmus, és örülök, hogy nem egyedül vagyok ezen a véleményen.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. március 30. 12:07
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1474 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
Most komolyan mi ez a cím?? :/
Kétlem hogy Robert Pattinson miatt vonzódnak exbarátnői a saját nemükhöz!
Szerintem nincsen semmi probléma Robert Pattinsonnal.
Kétlem hogy Robert Pattinson miatt vonzódnak exbarátnői a saját nemükhöz!
Szerintem nincsen semmi probléma Robert Pattinsonnal.
2016. március 30. 15:52
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Az a baj, hogy a cikkek alatt hiába írjuk mindezt le, az pont nem nézi meg, akinek szól...
Phaedra
2016. március 30. 18:42
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ez egy nagyon béna cikk lett. mi közük vannak egymáshoz a mondatok?
2016. március 30. 18:56
Egyet kell értenem az előttem hozzászólókkal, ez a cikk egy orbitális b@romság. A címnek semmi köze a tartalomhoz, és már elnézést kérek, de az, hogy most Kristen és SoKo együtt vannak, nem azt jelenti, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, hanem, hogy a saját nemükhöz IS. Tudom, csak két betű, de nagyon sokat számít...
Egyébként ez szerintem egy csapnivalóan megírt cikk, amit nem vártam, mert azért Lexi elég jó cikkeket szokott írni. Ez viszont sajnos messze alulmúlta az elvárásokat. Úgy érzem, ez most egy ilyen "írni kéne valamiről, de vajon miről?" típusú cikk lett, és ez nem tetszik. (Tudom, nem kötelező elolvasni, de egy ilyen cikkcím nem kerüli el az ember figyelmét.)
Ezen kívül egyet kell értenem ciel-lel, valóban tiszteletlen ez a cím - a félrevezetés mellett.
Egyébként ez szerintem egy csapnivalóan megírt cikk, amit nem vártam, mert azért Lexi elég jó cikkeket szokott írni. Ez viszont sajnos messze alulmúlta az elvárásokat. Úgy érzem, ez most egy ilyen "írni kéne valamiről, de vajon miről?" típusú cikk lett, és ez nem tetszik. (Tudom, nem kötelező elolvasni, de egy ilyen cikkcím nem kerüli el az ember figyelmét.)
Ezen kívül egyet kell értenem ciel-lel, valóban tiszteletlen ez a cím - a félrevezetés mellett.
Phaedra
2016. március 30. 19:53
Szerintem attól még, hogy az exei egymásra találtak, nem Robbal van a baj, ahogy a cikk címe állítja.
2016. március 31. 07:31
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (HeyAlice @ 2016.03.30. 12:04)
Elnézést, de mi a jó édes f*szom ez? Tisztázzuk: semmi baj nincsen a leszbikus/queer/biszexuális emberekkel. Nem döntés, nem a korábbi páron múlik, Robnak ehhez semmi köze.
De azért ott virít a Kedves Cikkíró profilján: utálom: homofóbia, előítéletek.
HeyAlice
2016. április 03. 13:23
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
A végen még ő is homokos vagy biszex lesz ...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.