Starity

Romantikus randival készült Selena Gomez fogadására Justin Bieber

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 30. 19:51 #41
- törölt felhasználó -    
Mindig is volt folytatása ennek az évődésnek, ezután is lesz.
2016. március 30. 20:09 #42
- törölt felhasználó -    
Justin szerintem azért nem boldog, mert nagyon egyedül érzi Magát. Már egy régebbi interjúban nyilatkozta, hogy fél a turnézástól, mert az egyedüllét a nagy szállodai szobákban, depresszióssá teszi. És én az arcán látom a szomorúságot, amit sajnálok és remélem, hogy meg fog változni. Remélem hogy jönni fog egy lány, akire talán vár, csak még maga sem tudja, aki boldoggá teszi, aki mellett boldog lehet. ( NEM MAGAMRA GONDOLOK).
Szerintem Selenával illettek egymáshoz és szép pár voltak, de úgy érzem, hogy az Ő kapcsolatuk már befejeződött. Nem tudom, mennyi igaz abból, amit bennfentesek nyilatkoznak, de ha igaz, akkor én úgy érzem, hogy Justin elkeseredetten ragaszkodna olyan dologhoz, amiről a szíve mélyén már Ő is tudja, hogy nem lehet olyan mint volt, nem lehet ugyanaz. Lehet, hogy nem Selenát akarja, csak egy lányt, ako szereti, aki megérti, aki mellette áll. És régen Selena volt ilyen hatással rá, de mostmár megváltoztak mindketten.
Ha újra összejönnének én nem bánnam, hogyha boldogok lesznek egymás mellett.
De nem hiszem, hogy az állítolagos bennfentesek nyilatkozatai teljesen igazak lennének.
2016. március 30. 20:55 #43
arianafan00
arianafan00
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 18
Csatolások: 0
Azonosító: 255056
Ha nem tudnak egymás nélkül élni jöjjenek már össze!!
2016. március 30. 21:13 #44
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
Hozzászólás: 341
Azonosító: 251568
Deja vu-m van biggrin.gif
2016. március 30. 22:27 #45
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Azonosító: 200960
Kezdem unni az ilyen híreket... főleg hogy múltkor még azt nyilatkozta, hogy nem akar újra Selenával randizni... Gondolom nincs körülötte elég hír, oszt kell valami, ami viszi a hírnevet. És miért fizet sokat a média? Hát ha megint együtt van Selenával! Pénz az egész, nem szerelem.
2016. április 03. 13:38 #46
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Azonosító: 255378
Jaj istenem Dzsásztinka egyedül ilyen hülye vagy segítenek neki ?! Mit nem lehet azon megérteni hogy Szelena NEM kér többet Dzsásztinból lehet hogy nehéz feldolgozni de ez van kezdjen új életet és ne siránkozzon Szelena után mert úgy se fog össze jönni
2016. április 03. 19:31 #47
cat32
cat32
»hunter«
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Én nem nagyon hiszem el ezeket a cikkeket.Bennfentes,közeli barát pffff.Csak hírt csinálnak.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok