Romantikus randival készült Selena Gomez fogadására Justin Bieber
2016. március 30. 19:51
Mindig is volt folytatása ennek az évődésnek, ezután is lesz.
2016. március 30. 20:09
Justin szerintem azért nem boldog, mert nagyon egyedül érzi Magát. Már egy régebbi interjúban nyilatkozta, hogy fél a turnézástól, mert az egyedüllét a nagy szállodai szobákban, depresszióssá teszi. És én az arcán látom a szomorúságot, amit sajnálok és remélem, hogy meg fog változni. Remélem hogy jönni fog egy lány, akire talán vár, csak még maga sem tudja, aki boldoggá teszi, aki mellett boldog lehet. ( NEM MAGAMRA GONDOLOK).
Szerintem Selenával illettek egymáshoz és szép pár voltak, de úgy érzem, hogy az Ő kapcsolatuk már befejeződött. Nem tudom, mennyi igaz abból, amit bennfentesek nyilatkoznak, de ha igaz, akkor én úgy érzem, hogy Justin elkeseredetten ragaszkodna olyan dologhoz, amiről a szíve mélyén már Ő is tudja, hogy nem lehet olyan mint volt, nem lehet ugyanaz. Lehet, hogy nem Selenát akarja, csak egy lányt, ako szereti, aki megérti, aki mellette áll. És régen Selena volt ilyen hatással rá, de mostmár megváltoztak mindketten.
Ha újra összejönnének én nem bánnam, hogyha boldogok lesznek egymás mellett.
De nem hiszem, hogy az állítolagos bennfentesek nyilatkozatai teljesen igazak lennének.
Szerintem Selenával illettek egymáshoz és szép pár voltak, de úgy érzem, hogy az Ő kapcsolatuk már befejeződött. Nem tudom, mennyi igaz abból, amit bennfentesek nyilatkoznak, de ha igaz, akkor én úgy érzem, hogy Justin elkeseredetten ragaszkodna olyan dologhoz, amiről a szíve mélyén már Ő is tudja, hogy nem lehet olyan mint volt, nem lehet ugyanaz. Lehet, hogy nem Selenát akarja, csak egy lányt, ako szereti, aki megérti, aki mellette áll. És régen Selena volt ilyen hatással rá, de mostmár megváltoztak mindketten.
Ha újra összejönnének én nem bánnam, hogyha boldogok lesznek egymás mellett.
De nem hiszem, hogy az állítolagos bennfentesek nyilatkozatai teljesen igazak lennének.
2016. március 30. 20:55
|
|
arianafan00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.24. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 255056 offline
|
Ha nem tudnak egymás nélkül élni jöjjenek már össze!!
2016. március 30. 21:13
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Deja vu-m van
2016. március 30. 22:27
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Kezdem unni az ilyen híreket... főleg hogy múltkor még azt nyilatkozta, hogy nem akar újra Selenával randizni... Gondolom nincs körülötte elég hír, oszt kell valami, ami viszi a hírnevet. És miért fizet sokat a média? Hát ha megint együtt van Selenával! Pénz az egész, nem szerelem.
2016. április 03. 13:38
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Jaj istenem Dzsásztinka egyedül ilyen hülye vagy segítenek neki ?! Mit nem lehet azon megérteni hogy Szelena NEM kér többet Dzsásztinból lehet hogy nehéz feldolgozni de ez van kezdjen új életet és ne siránkozzon Szelena után mert úgy se fog össze jönni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: