Miért viselkedik mindenki úgy mintha meglepő lenne? Ez nem meglepő, hanem egy újabb nap a Kardashian családban. Kinézem belőlük hogy még ők adják a hír alá a lovat. A megdöbbentő számomra az, amikor valamelyik luxus p*csa meglepődik azon hogy a családjának negatív hírneve van világszerte és olyan nyilatkozatokat tesz amelyben arról győzkőd minket hogy ők is csak egy egyszerű amerikai család, azzal a különbséggel, hogy hányingerem van attól ha rájuk nézek és meglátom az agyon plasztikázott testüket, a kivakolt arcukat és az önelégült vigyorukat. Büszkék arra amit letettek az asztalra, pedig az egyenlő a nagy semmivel, mégis annyi pénzük van hogy meg sem éreznék ha felét elveszítenék. Mégis az utolsó centig önmagukra és a fényűző életmódjukra fordítják, soha olyan hírrel nem találkoztam még amely nem valamelyik botrányukról szólt volna, hanem mondjuk arról hogy adakoztak, segítettek valakin, meglátogattak egy beteg rajongót vagy hasonlók. Ezek az igazán felháborító dolgok velük kapcsolatosan. A róluk készült képtől pedig egyenesen a hideg is kiráz az undortól ahogy azokban a bundákban feszítenek, amikor nem több mint egy éve attól volt hangos a sajtó, hogy ők bizony megrögzött állatvédő. Én ugye a ,,csak a csúnya emberek és a szép állatok viselnek bundát" elven vagyok és ez mélységesen felháborít. Csak a kislányt sajnálom, hogy ilyen példákat látva kell felnőnie.
Elnézést a sok mellébeszélésért, elragadtak az indulataim.
Botrány: Kim Kardashian szexvideójának kiszivárogtatása tudatos döntés volt
2016. március 29. 11:06
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
Haaaat eleg gaz ez a no. Es akkor neki van a legtobb kovetoje instan meg ot nyaljak korbe...holott el kene felejteni a picsaba es akkor talan rajonne hogy valamit rosszul csinalt .....
2016. március 29. 11:27
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Nem nagyon szeretnék el itélni senkint, de a Kardashian-Jenner családból már kezd egy kicsit elegem lenni. Állandóan róluk írnak az újságok, de az egész mindig botrányos. Kicsit sem lepődtem meg mikor el olvastam ezt a cikket.
2016. március 29. 11:37
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Senkit nem lepett meg
2016. március 29. 12:13
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Egyáltalán nem meglepő. Látta, hogy Parisnek bejött és ő is úgy tett. Szerintem már az sem véletlen volt. Anyukának gratulálok amúgy, hogy ilyen okosan és ügyesen segített mindenben.
2016. március 29. 12:46
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Meglepő... értelmiség magasfoka...,,Ha hírnévre vágysz eleg egy szexvideó"....komolyan nevetséges hogy milyen világban élünk. Meg az is hogy van aki kíváncsi erre a nőre meg az elb*szott családjára.
2016. március 29. 13:02
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Nem is értem miért nem lepődök meg.
2016. március 29. 13:03
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Nem meglepő
2016. március 29. 13:23
|
|
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline
|
Nem tudom ez miért leleplezés... Sose volt titok .. Aki nézi a valóságshowt az tudhatja ezt is.. így is ugyis kikerült volna.. Kimnek meg valaki dollármilliókat ajánlott érte.. Ő meg elfogadta és csinált belőle egy karriert.. Elég gáz de eddig is tudtam nem hinném hogy nagy szíven szúrás lesz ez most a családnak. Rendesen meggazdagodtak miatta.
2016. március 29. 14:12
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Kit lep ez meg? Ennek a famíliának olyan egy botrány, mint egy falat kenyér. Azzal, hogy forog a nevük a médiában, csak nekik kedveznek, holott ennyi hülye embert egy rakáson - szerintem - nem kéne mutogatni.
Ahogy fórumokon szokás mondani "Ne etesd a trollt!", ezt ebben az esetben át kéne ültetni a valós térbe. Amennyiben az emberek nem kíváncsiak a Kardashian-Jenner-klánra, le kéne őket sz*rni, nem odafigyelni rá, és akkor csak megunná ezt az akut feltűnési viszketegségét ez az ingerszegény környezetben szocializálódott társaság.
Ahogy fórumokon szokás mondani "Ne etesd a trollt!", ezt ebben az esetben át kéne ültetni a valós térbe. Amennyiben az emberek nem kíváncsiak a Kardashian-Jenner-klánra, le kéne őket sz*rni, nem odafigyelni rá, és akkor csak megunná ezt az akut feltűnési viszketegségét ez az ingerszegény környezetben szocializálódott társaság.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: