Minden bizonnyal sokakat váratlanul ér a következő hír: Adele világkörüli turnéja után több évre felfüggeszti zenei karrierjét, hogy kisfia mellett lehessen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb szünetre vonul Adele
2016. március 28. 08:59
|
Leave me alone1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.18. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 254877 offline
|
Nagyon jó taktika, az biztos
2016. március 28. 09:06
Én örülök, hogy a gyerekével szeretne időt tölteni. Az még a karrierjét is fontosabb. Majd visszajön, aztán megdönt még egy rekordot is.
Jó pihenést!
Jó pihenést!
2016. március 28. 09:06
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Hát szeretem adelet de a hellóval is ígyvolt és nagy sikere lett világ szerete de de nekem van egy elképzelésem h adele csak azér vonul vissza mert h nagyobb sikere lesz új szerzeményeinek de nem biztos
2016. március 28. 09:19
Jó pihenést drága Adele
Nagyon megérdemli <3 <33
Aztán ha vissza jön megint megdönt már rekordot
Nagyon megérdemli <3 <33
Aztán ha vissza jön megint megdönt már rekordot
2016. március 28. 10:36
Visszatért egy ütős dallal, aztán el is megy... Nem nyomja rosszul
2016. március 28. 11:54
Nem semmi taktikája van Adele-nek. Én is ezt tenném a helyében.
2016. március 28. 12:56
Hát végül is minde sztár ilyen... Ez várható volt tőle.
2016. március 28. 13:04
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
S.S.
Mit is várhatnánk tőle. Szánalmas.
S.S miért lenne szánalmas? Mert családcentrikus és jó anya? Igen ez tényleg nagyon szánalomra méltó
gondolkozz már el!!
Mit is várhatnánk tőle. Szánalmas.
S.S miért lenne szánalmas? Mert családcentrikus és jó anya? Igen ez tényleg nagyon szánalomra méltó
2016. március 28. 13:28
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
5 év?
hát jó
2016. március 28. 13:32
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
S.S.
Miért lenne szánalmas? Tudom, hogy a szánalmas jelenleg a legtöbbet használt szó a tiniknél, de akkor legyünk már tisztában a szó jelentésével, ne csak ebből az egy szóból álljon a szókincsünk.
Adele nem egy Selena Gomez, hogy még azt is megosztja a médiával, hogy éppen milyen márkájú a fogkréme. Egy jó anya akar lenni ennyi.
Miért lenne szánalmas? Tudom, hogy a szánalmas jelenleg a legtöbbet használt szó a tiniknél, de akkor legyünk már tisztában a szó jelentésével, ne csak ebből az egy szóból álljon a szókincsünk.
Adele nem egy Selena Gomez, hogy még azt is megosztja a médiával, hogy éppen milyen márkájú a fogkréme. Egy jó anya akar lenni ennyi.
2016. március 28. 14:00
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Ez igazán érthető, hogy a családjával akarja tölteni az idejét. ^^ Igaz, hogy három éves a gyermeke, de még sok mindenre meg kell tanítania. Mellette kell állnia, mert kicsi. Ki ne akarna a saját fiával tölteni több időt? Remélem, jól kipiheni magát~
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: