Merész szettben rótta New York utcáit Gigi Hadid
2016. március 29. 10:28
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
@Elza Foster: Egyetértek, egy igazi példakép nem mutogatja a testét a nyilvánosság előtt. Ez nem nevezhető normálisnak.
2016. március 29. 10:28
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
@Vans: Elég baj az, ha minden második lány ribanc. Vagy ez egy örömhír?
2016. március 29. 10:32
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
Nem rossz. Bár tény, hogy furán áll rajta.
2016. március 29. 11:40
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Mostanság a legtöbb fiatal ilyenekben jár, és Gigi egyébként is modell, még szégyelni sem tudja azt ahogy kinéz. Szóval szerintem nem kéne ilyen nagy dobra verni. És valószinüleg azért élőben az a felső nem volt olyan átlátszó , csak a képeken meg látszik a blic hatása.
2016. március 29. 13:41
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Mondhatja itt nyugodtan bárki ,hogy ez semmi meg ,hogy nem durva mert szerintem ez nem így van.Nem tudom ,hogy ti mit gondoltok de ha egy ilyen korú nő elsétálna mellettem így az utcán nem igazán néznék rá jó szemmel de szerintem ti sem.Most jöhettek azzal .hogy ő ismert meg modell de komolyan ez hol számít? Én először azt se vettem észre ,hogy van rajta felső?Hát gyönyörű és példamutató viselkedés tényleg.De ha egy hétköznapi ember lép ki így az utcára arra azt mondják ,hogy kurva.És milyen igazuk van!! Nem elfogadható viselkedés akárki akármit mond mert valakik felnéznek rá ráadásul azok között a valakik között elég sok gyerek-tinédzser is megtalálható.De ha szerintetek ez így jó akkor járkáljatok fehérneműben az utcán ti aztán nézzétek mi lesz a reakció.
2016. március 29. 14:48
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Csak szerintem néz ki viccesen ez a hosszú farmer, melltartó és kabát trió?
2016. április 03. 13:34
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Szerintem kurva jól néz ki a gigi ebben a szerkóban amúgyis neki minden jól áll
2016. április 13. 18:26
|
|
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline
|
Nekem tetszik jol nézz ki.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: