Úgy tűnik, Biebs rájött, hogy a meztelenség a legjobb reklám, így Kim Kardashian „példájából” tanulva anyaszült meztelenre vetkőzött legújabb Instagram-képéhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meztelen testével hergeli a rajongóit Justin Bieber
2016. március 27. 13:11
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 27. 13:25
szeretem justint de ez nooo comment ahogy mondja doreete. is
2016. március 27. 13:28
deja vu
Egyszer már leszedte a meztelen seggét a netről, mert sérti a fiatalabb rajongói szemét, erre most újra kirakja???
Hol itt a logika?
Egyszer már leszedte a meztelen seggét a netről, mert sérti a fiatalabb rajongói szemét, erre most újra kirakja???
Hol itt a logika?
1 felhasználónak tetszik:
rammievengeance
2016. március 27. 13:52
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Idézet (AlienMonster @ 2016.03.27. 13:28)
deja vu
Hol itt a logika?
Hol itt a logika?
Ugyan ez volt az első gondolatom a cím elolvasása után
2016. március 27. 13:59
Magamutogatás! Semmi más! Ez tényleg jó reklám, az biztos!
2016. március 27. 14:18
Awery ez szerintem is undorító! De a Grand Canyon az szép!
2016. március 27. 14:23
|
|
szora16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.02. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 199369 offline
|
Nem értem mi ezzel a probléma. Tumblr-ön napi szintű az ilyen képek feltöltése és egyáltalán nem botránkoztat meg senkit. Emellett szerintem rohadt művészi kép lett, gyönyörű a kép, a táj és a színek
JB ezekkel a képeivel kicsit emberibb lett számomra
2016. március 27. 14:27
egyszer ezt már megtette!! na mindegy, azt csinál amit akar!.
**.**
2016. március 27. 15:34
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Szora16 tökre egyettértek
2016. március 27. 15:36
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Nem tudom az indokot, nem gyanúsítgatok, de nem is érdekel. Emberek, ez egy fenék! Kimondva egy segg. Én nem látok problémát benne, de kinek hol a határ. A kis gyerekekről meg annyit, hogy nem pont ez fogja őket megrontani a mai világban. Még ha a farkát mutogatta volna premier plánban. Legalábbis a hatásvadász cím megint becsalt a bozótba.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.