Idén már hét éve lesz, hogy elhunyt a Nagydumás kiscsajok sztárja, ám a mai napig titkok övezik halálát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újraindítanák a nyomozást Brittany Murphy halálának ügyében
2016. március 26. 16:11
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 26. 16:25
|
|
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline
|
Szerintem azzal senkink se lesz jobb, ha ennyi idovel kesobb meg ezen lovagolnak... a hozzatartozoira senki nem gondol? Mondjuk a halal korulmenyei tenyleg erdekesek, de ennyi ev htan ugyse tudnanak mar sok mindent tenni...
2016. március 26. 16:42
Most komolyan?? .. Michael Jackson ügyében nem fognak nyomozni 'újra! ?? Sajnálom hogy ez történt de nem ilyenkor kellene már ezzel foglalkozni ...
2016. március 26. 16:52
Szegény!
Amúgy ha ennyire "idegenkezűségre" utal/utalt nekik a dolog akkor már jóval hamarabb nyomozást kellett volna indítaniuk. (Szerintem)
2016. március 26. 16:55
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
De csak azért ekkora a felhajtás, mert híres volt, ha egy átlagos ember hunyt volna el ilyen körülmények között, ennyi év elteltével már sz*rnának rá nagyokat....
2016. március 26. 16:59
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Az apja volt feleségét hibáztatja hiszen ő örökölt mindent és napi szinten érintkezett lányával és az ő halála után lánya férjével azért elég furcsa hogy mindketten ugyan úgy haltak és mindkét eset köthető a kedves mamához aki megkapta a pénzt. De ha volt több gyanús jel is mi a fenéért nem nyomoztak nehézfém nem kerül csak úgy valakinek a szervezetébe föleg azért nem mert nem gyártelepen lakott és nem hinném hogy egy lepukkant viskóban a 60-70 években készült festékekben volt megtalálható de miután rájöttek milyen káros változtattak az összetételen, kizárt hogy véletlen volt szándékos emberölés mindkét esetben és a leggyanúsabb ilyenkor mindig az akinek volt rá indítéka (pénz kellett)
2016. március 26. 19:08
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Az egyik kedvenc színésznőm volt. Emlékszem, hogy tök szomorú voltam amikor megtudtam, hogy meghalt. Már akkor is elmondták ugyanezt, ezért nem értem, hogy egyáltalán miért zárták le a nyomozást?!
2016. március 26. 20:20
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy lenne értelme ismét felszakítani a sebeket a szerettei szívén. Exhumálni? Hét év után inkább már hagyják az ügyet, akkor kellett volna igazságot szolgáltatni, mikor még friss volt az eset, a nyomok.
Azt hiszem, anno éppen a Starityn olvastam egy másik cikket, ami arról szólt, hogy valami penészgomba okozta a halálukat, ami elterjedt a házban, és fulladásszerű mérgezést okozott náluk.
Szerintem hagyják békében nyugodni őket, ne háborgassák a sírjukat... Kizárt, hogy csak az akkori technológia és nyomozási módszerek segítségével ne tudták volna megállapítani a haláluk okát. Ha tényleg gyilkosság volt, akkor okkal nem derült rá fény, és lehet sose fog.
Azt hiszem, anno éppen a Starityn olvastam egy másik cikket, ami arról szólt, hogy valami penészgomba okozta a halálukat, ami elterjedt a házban, és fulladásszerű mérgezést okozott náluk.
Szerintem hagyják békében nyugodni őket, ne háborgassák a sírjukat... Kizárt, hogy csak az akkori technológia és nyomozási módszerek segítségével ne tudták volna megállapítani a haláluk okát. Ha tényleg gyilkosság volt, akkor okkal nem derült rá fény, és lehet sose fog.
2016. március 26. 22:32
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Imádtam Brittanyt.....tehetséges lány volt. Sajnálom a szeretteit....na meg a férjét is, aki nem sokkal később szintén elhunyt. U.i: ilyen cikkeket kellene többet írni, mivel ennek legalább értelme is van....nem kibeb@szott Selena meg Justin féleséget.......!!!!!!
2016. március 27. 07:39
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Brittany jó színésznő volt jó volt látni filmekben. Sajnálom hogy meg halt és a szeretteit is sajnálom
Azt viszont nem tudtam hogy a férje is meg halt ez is sajnálatos hír
Jó cikk volt! Ilyet cikket kéne többet írni
2016. március 27. 08:00
Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem kellene 7 évvel a halála után még nyomozgatni, akkor kellett volna, mikor friss volt az ügy. Itt már csak egy Sherlock vagy egy Poirot segítene..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: