Ian Somerhalder cáfolja, hogy búcsút intene a Vámpírnaplóknak
2016. március 27. 08:02
S.S.: ezt valahogy sejtettem.
Én konkrétabb személyre lennék kíváncsi.
2016. március 27. 08:23
Biztos voltam benne, hogy nem hagyja el a stábot.
2016. március 27. 13:55
Ajánlom is neki, hogy ne merje ott hagyni!
Ő az egyik kedvencem benne!
2016. március 28. 08:34
Ne is hagyja ott, ha már lesz 8. évad is, hiányoznának a beszólásai.
2016. március 28. 18:32
|
Zarkiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 210850 offline
|
Egylamy azért annyira nem rossz színész, ezt inkább Nina Dobrevnek írtad volna. Na ő le is húzta a rolót mint színész, hisz csapnivaló volt ezt fogadjuk el.És persze az is lesz. Legyen inkább modell - ahoz biztos ért.
2016. április 04. 18:47
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Hát nekem mi ne szálljon már, ő a kedvencem <3
2016. április 05. 18:58
|
Egylamyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.28. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 237913 offline
|
Zarki: Nem mondtam, hogy rossz színész. Lássuk be, hogy Ian sem lesz fiatalabb. Hiába szeretne mozi filmekben szerepelni, nem igazán találják meg a szerepek. Ninaról ugyan egy szót sem ejtettem, de ha jól tudom több munkája is fut párhuzamosan. Nem látom nála rolót...
2016. április 26. 18:39
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Damon karaktere viszi az egész sorozatot.
Ha ő kilép, akkor az egész sorozatnak vége lesz, mivel a nézőknek... hát, kb a fele, vele együtt távozna. Mindenki érzi, hogy Damon nélkül már nem lenne érdekes.
A sorozat, úgy kb a 4. évadig kurvajó volt, aztán az Ősök nélkül kezdett lecsúszni. Az 5. évad szerintem egyenesen katasztrofális volt, mivel ez a Delena szál kiborított. A 6. évad tele volt jó ötletekkel, de Delenáék miatt mindent elcsesztek. Még nem kezdtem el a 7. évadot, nem tudom milyen lehet Nina nélkül, remélem jobb lesz. Számomra Elena karaktere volt a leggyengébb pontja az egész szériának, a nyálas szövegei, a picsogása, és az hogy egyszerre játszik ezzel a két szerencsétlennel... meg ez a Delena szál is eegy botrány volt, mint ahogy azt már előbb kifejtettem. Hát, meglátjuk.
A lényeg az, hogy Ian nélkül egy kalap sz@rt nem ér az egész.
Ha ő kilép, akkor az egész sorozatnak vége lesz, mivel a nézőknek... hát, kb a fele, vele együtt távozna. Mindenki érzi, hogy Damon nélkül már nem lenne érdekes.
A sorozat, úgy kb a 4. évadig kurvajó volt, aztán az Ősök nélkül kezdett lecsúszni. Az 5. évad szerintem egyenesen katasztrofális volt, mivel ez a Delena szál kiborított. A 6. évad tele volt jó ötletekkel, de Delenáék miatt mindent elcsesztek. Még nem kezdtem el a 7. évadot, nem tudom milyen lehet Nina nélkül, remélem jobb lesz. Számomra Elena karaktere volt a leggyengébb pontja az egész szériának, a nyálas szövegei, a picsogása, és az hogy egyszerre játszik ezzel a két szerencsétlennel... meg ez a Delena szál is eegy botrány volt, mint ahogy azt már előbb kifejtettem. Hát, meglátjuk.
A lényeg az, hogy Ian nélkül egy kalap sz@rt nem ér az egész.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: