Klippremier: TINI – Siempre Brillarás
2016. március 26. 18:40
|
|
Love Arianavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.12. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 254705 offline
|
Nem szerettem Tini-t, de ez a dal egész jó.
2016. március 26. 19:22
Egyszerűen csodálatos ez a szám.Tini a klipben annyira szép...és a hangja...WOOOOWWW.Tudtam hogy tehetséges,de hogy ennyire.Rá se ismerek.Olyan kicsi volt és most...most törtet előre a csúcson.Ez az a lány aki mindent belead mindenbe.
2016. március 26. 22:09
|
|
a hatalmasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 253031 offline
|
1:30-nál mi a szentséget csinál? xDDD
2016. március 26. 22:19
|
ármin12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 252433 offline
|
Általában az ha először hallgatom meg a dalt nem tetszik de ahogy többszörés még többször hallgatom már imádom. Erre a dalra kivételt teszek. Már elsőre elájultam. Még jó hogy spanyolos vagyok!
2016. március 26. 22:38
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
No comment Xd
2016. március 27. 07:52
Rövid hajjal nagyon ronda xd és a számai meg a violetta is
2016. március 27. 08:15
Kell ide legalább egy negatív is: sajnálom, de ez a dal sem nyeri el a tetszésemet, semmi egyedi nincs benne, akár a Violettában is előadhatná bárki, egy a tucatok közül. Martina hangja nem rossz, csak olyan szinten unalmas a dal, hogy végig sem bírtam hallgatni. Remélem, hamarosan lecsillapodik ez a nagy Violetta-láz, és megy az egész a süllyesztőbe.
2016. március 27. 14:32
Én szeretem a dalait! Ez is olyan jó mint a többi!
2016. március 27. 16:56
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Esküszöm nem értem az embereket. Lehet hogy ő játszotta Violettát de ő egy teljesen más ember. Miért kell egyből szidni, hogy "ez is egy tucatdal" és "folyamatosan rángatózik" meg "nekem olyan unszimpatikus". 1. A KARRIERJE ELEJÉN VAN még úgymond amatőr. Majd belerázódik. Ne mondjátok hogy Christina Aguilera, Michael Jackson, esetleg Madonna hiperszuper-megakirály előadóként kezdte. 2. Spanyol. A legtöbb spanyol/argentin dal ilyen stílusú(a gyengébbek kedvéért mondom, a legtöbb, de nem mind). 3. Elegem van abból hogy folyamatosan Violettával keverik össze. NEM!!!!! Ő Martina. Violetta egy bár tehetséges, de folyton a szerelem után nyavalygó, kislány aki döntésképtelen. Martina egy tehetséges, őszinte szerethető lány, akinek bár vannak fura dolgai. 4. Emberek ez egy KLIP!!! Nagyrészt nem ő dönti el mit csinál hanem a rendezők. Vagy lehet nem, de ha ő "rángatózni" akar akkor hadd "rángatózzon"(ami egyébként nem rángatózás. Ez rángatózás: http://24.p3k.hu/app/uploads/2014/05/Alexa-gif1.gif ). 5. Ez a legfelmérgelőbb; Amikor Madonnáról, Beyoncéról, az 5SOS-ról vagy Ed Sheeranról van valami hír, akkor ugráltok örömötökben, de amikor róla van szó legszívesebben felrúgnátoka gépet. Miez a nagy utálat? Mit tett ellenetek? Hogy mi ez? Előítélet. Már lassan 1 éve követem Instagramon és más mint amilyennek az emberek 80%-a gondolja. Gureka10: Taylor Swift miért a születési évét adta az albuma címének?
2016. március 27. 17:35
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
szerintem nem rossz
Nem egy olyan dal, amit az egekig dicsérek, mert zeneileg hűha, de igazából fülbemászó. Valószínűleg, ha angolul lenne, már nem tetszene annyira, de most még boldogságot találok abban, ha megértem a spanyol szöveget
Egyébként várom az albumot, kíváncsi vagyok
2016. március 27. 18:47
|
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline
|
Hmm... Martinának igazán csodás hangja van, DE... Ebben a számban valahogy nem tudja ezt kihasználni. Oké, ez valószínű ilyen stílusú dal.. Személy szerint sokkal jobban tetszik az az 1-2 Violettás dal, amelyekben kiteljesedik és kieresztheti a hangját. - pl. Descubrí- gyönyörűek a hajlításai, bele tudja vinni az érzelmeket, ahogyan kell ..
Ez a dal is szépecske, de valahogy mégsem az igazi még. Meglátjuk majd a többit.
Egyébként, ostobaság Miley hangját Martinaéhoz hasonlítani.. Mindkettő szép, Martinanak azonban sokkal nagyobb a hangterjedelme, intenzívebb, míg Mileynak pl. mélyebb a hangja, nem annyira lágy, stb... Mindketten tehetséges előadók, ez a lényeg.
Ez a dal is szépecske, de valahogy mégsem az igazi még. Meglátjuk majd a többit.
Egyébként, ostobaság Miley hangját Martinaéhoz hasonlítani.. Mindkettő szép, Martinanak azonban sokkal nagyobb a hangterjedelme, intenzívebb, míg Mileynak pl. mélyebb a hangja, nem annyira lágy, stb... Mindketten tehetséges előadók, ez a lényeg.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: