Harry Stylesnak elege van Zayn Malikból
2016. március 29. 18:47
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Ezt már csak a hírnévért csinálják.Minél nagyobb vita annál több pénz.
2016. március 31. 17:09
Már bocsánat, de abban a bandában más sem volt középpontban csak Harry. Most meg féltékeny Zayn-re? Álljunk már meg egy kicsit. Zayn hangját alig hallani a dalokban. Teljesen el volt nyomva.
2016. április 03. 13:16
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Aki szerint Harry féltékeny Zaynre, annak nagyon elmentek otthonról! Harry mindig sokkal népszerűbb volt és lesz mint Zayn. Állítólag pont ezt sem tudta feldolgozni, és részben emiatt is lépett ki. Harry-t rengetegen bombázzák a jobbnál jobb ajánlatokkal, lubickolhat benne, Zayn azért ezt sose mondhatta el magáról. Szóval aki szerint Harry féltékeny, az egy Zayn rajongó akinek nagyon savanyú a szőlő.... Az meg hogy Zayn személyisége megváltozott az igaz, de gondoljuk csak végig.... lehet hogy miközben megjátszotta magát (mert ez tény!) végig ilyen volt???
2016. április 03. 20:33
|
|
szasza192visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.08. Hozzászólás: 486 Csatolások: 5385 Azonosító: 98219 offline
|
Ezen a szinten már nekem is elegem lenne ebből.
Most képzeljétek el, hogy mondjuk 5 év után szakítasz a pasiddal/csajoddal és utána végig azt hangoztatja, hogy egész idő alatt nem érezte jól magát, nem jelentett neki semmit, amit együtt csináltatok és átéltetek, sőt kifejezetten utálta.
De hát a média gondolom ilyen...addig is Zaynről megy a téma.
Most képzeljétek el, hogy mondjuk 5 év után szakítasz a pasiddal/csajoddal és utána végig azt hangoztatja, hogy egész idő alatt nem érezte jól magát, nem jelentett neki semmit, amit együtt csináltatok és átéltetek, sőt kifejezetten utálta.
De hát a média gondolom ilyen...addig is Zaynről megy a téma.
2016. április 08. 16:25
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Szerintem pár év múlva tuti felbomlik a banda
2016. április 13. 15:17
|
|
bakdomiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157376 offline
|
Szerintem ez az egész amit Zayn művelt nem volt szép, megértem, hogy Harry ki van rá akadva. Zayn egyértelműen azért lépet ki, hogy Ő legyen az első aki saját karierbe kezd hisz mind tudjuk, hogy az ilyen fiúbandákból 1 ember marad fent. Mindenki Harrynek jósolta ezt a szerepet és ez Zaynnek nem tetszet. Azóta azért szapulja a zenekart mert így indokolja a kiszállását, de ha ilyen rossz volt miért nem ment elöbb? Kérdem én... Vajon akkor miért úgy lépet le, hogy tudta pár hónap múlva úgy is vége a bandának. Mert akkor nem lehet első nem kavar ekkora port és nem örvend ekkora figyelemnek.
Ez a nincs hajfestés se arcszörzet azért érdekes mert Louis Niall Zayn is befestette a haját bizonyos időszakokra. Louisnak piros haja lett a Red Nose Day alkalmából majd szőke festés is került bele ahohy Zaynnek is. És szerintem mindanyiukat láttuk már borostásan is.
Lényeg a lényeg: Tökéletesen megértem, hogy Harryt mi és miért zavarja. Zayn legalább egy apró köszönömöt mutathatna hisz ha nincs One Direction nagy valószínűséggel Ő se lenne sehol.
Ez a nincs hajfestés se arcszörzet azért érdekes mert Louis Niall Zayn is befestette a haját bizonyos időszakokra. Louisnak piros haja lett a Red Nose Day alkalmából majd szőke festés is került bele ahohy Zaynnek is. És szerintem mindanyiukat láttuk már borostásan is.
Lényeg a lényeg: Tökéletesen megértem, hogy Harryt mi és miért zavarja. Zayn legalább egy apró köszönömöt mutathatna hisz ha nincs One Direction nagy valószínűséggel Ő se lenne sehol.
2016. április 28. 16:12
|
|
Viki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 189131 offline
|
Elárulom, világ életemben utáltam Zaynt. Ennél szemben már nemtudom kifejezni magamat.
Teljesen érthető Harry felháborodása. Nekik köszönheti a hírnevet, és amikor már megvan bőven, akkor lelép. Bunkó viselkedésmódra utal ez kéremszépen...
Aki meg azt állítja, hogy Harry Zayn hírnevét akarja:
AZ NAGYON TÉVED
Teljesen érthető Harry felháborodása. Nekik köszönheti a hírnevet, és amikor már megvan bőven, akkor lelép. Bunkó viselkedésmódra utal ez kéremszépen...
Aki meg azt állítja, hogy Harry Zayn hírnevét akarja:
AZ NAGYON TÉVED
2016. június 14. 19:06
|
|
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 offline
|
Zayn egy beképzelt k"csög. Semmi hálát nem mutat a banda felé így teljesen meg lehet érteni Harry kiborulását. Zayn elméletileg azért lépett ki, hogy normális élete legyen. Erre? Pár napra rá, hogy kilépett studióba ment majd kiadta az első "dalát" (ami borzalmas) majd albumát (ami úgyszint borzalmas). Teljesen megértem Harry-t mert igaza van!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: