Harry Stylesnak elege van Zayn Malikból
2016. március 27. 07:48
|
ILOVEARIANAGRANDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 255154 offline
|
Hát szerintem ez csak puszta irígység.
2016. március 27. 18:06
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Azert mert mas a stilusuk egybol buzik. Oke, nevettess meg kedves Zsuzsi11!
imadom az ilyen kommenteket, akik valszeg a nevukon meg a kinezetuk mellett semmit sem tud roluk.
UI.: A cimben feltuntettem arrol kirol szol, ha leszarod vagy az anyukajukat akarod szidni legyszi gorgess tovabb! Gondoltam, az emberek azer jarnak ide, hogy olyanrol ertesuljenek ami erdekli oket, tevedtem. Eloben nem megy, neten utalkozzunk.
UI.: A cimben feltuntettem arrol kirol szol, ha leszarod vagy az anyukajukat akarod szidni legyszi gorgess tovabb! Gondoltam, az emberek azer jarnak ide, hogy olyanrol ertesuljenek ami erdekli oket, tevedtem. Eloben nem megy, neten utalkozzunk.
2016. március 27. 21:33
Nekem az a véleményem erről a "Zayn-1D" ügyről, hogy fejezzék már be.Zayn így döntött és kész. Már 4-en maradtak a bandában, és mire észbe kapunk már nem Banda, hanem trio, lesz belőlük, mert valaki meggondolja magát és kilép.
2016. március 28. 00:20
|
funnyboysúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 249350 offline
|
I LOVE PARIS...te bolond vagy nem ők a szarok hanem te nyomorult ők ell értek nagyon nagy dolgot te meg othon vered a faszod/picsádat mert egy senki vagy még szép hogy tudnak énekelni
sokk itt a bolond ahogy jobban meg nézzem
2016. március 28. 12:34
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Már kezdem unni, hogy minden 2 poszt erről szól ><
2016. március 28. 12:59
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Kezdjük az elején!Zayn nem csapat játékos! Egyedül szerintem sokkal kreatívabb és jobb számokat csinál.Nem kell azt mondani ,hogy ő az 1D nélkül sehol semmi lenne,mert ez nem igaz!Egy baromira tehetséges ember de nem jó bandatag.Ezt el kell fogadni.Zayn besokalt egy éve döntött úgy ,hogy kilép mert ő eddig bírta.Teljesen megértettem a döntését.Zayn kinőtt már abból amit az 1D csinál (nem kell félreérteni az 1D-t is szeretem) már más a stílusa és mást képvisel ez nem olyan nagy baj!Az meg ,hogy nem mutat eg csepp hálát sem?Hát én nem tudom, de van eg olyan érzésem ,hogy ti sem
Senki nem tudja mi folyik a háttérben.Attól ,hogy egy névtelen "benfentes" ezt meg azt nyilatkozik nem jelent semmit.Én személy szerint fogalmam sincs mi történik ott de nem is érdekel amíg Zayn is meg az 1D is fantasztikus dalokat csinál (egymástól eltérő stílusban)addig nem zavar ,hogy jóba vannak-e vagy sem.És megjegyzem titeket se kéne zavarnia ha tényleg szeretitek őket (ha meg nem akkor azért).
LIAM IMÁDLAK BAROMI ARANYOS EMBER VAGY!!!!!
<3
LIAM IMÁDLAK BAROMI ARANYOS EMBER VAGY!!!!!
2016. március 28. 15:49
|
|
Luana Rothúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.16. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 246648 offline
|
MRS.Biiersack..jacky (menő név) nekem meg abból van elegem, hogy az ilyen kis "bennfentes", névtelen emberek csicskaságaiból egy kamu cikket írnak
És abból is elegem van, hogy Hazzt állítják be szarnak, mikor Ő egy világi jó ember...
#nembántásbólemlítettelekmeg
És abból is elegem van, hogy Hazzt állítják be szarnak, mikor Ő egy világi jó ember...
#nembántásbólemlítettelekmeg
2016. március 28. 18:37
|
|
Jezz2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.22. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 249981 offline
|
Egyet értek Harry- vel, teljes mértékben!
Nagyon kedveltem Zayn- t, és próbálom most is, de úgy érzem teljesen megváltozott, mármint személyiségileg, legalább is én úgy vettem észre. Úgy voltam vele, hogy kilépése után is rajongója leszek, de ez számomra egyre nehezebben megy, igazság kezdem kicsit unni a viselkedését... Igen nekem is fájt, hogy kilépett, de az ő élete, ő döntése, csak nem értem miért szurkálja a srácokat, hisz úgymond testvérek voltak…
Nagyon kedveltem Zayn- t, és próbálom most is, de úgy érzem teljesen megváltozott, mármint személyiségileg, legalább is én úgy vettem észre. Úgy voltam vele, hogy kilépése után is rajongója leszek, de ez számomra egyre nehezebben megy, igazság kezdem kicsit unni a viselkedését... Igen nekem is fájt, hogy kilépett, de az ő élete, ő döntése, csak nem értem miért szurkálja a srácokat, hisz úgymond testvérek voltak…
2016. március 28. 21:11
Sosem kedveltem Zaynt. Nem is fogom.
Sőt, örülök, hogy kilépett a bandából.
Sőt, örülök, hogy kilépett a bandából.
2016. március 29. 17:09
Nekem az egész 1D olyan megjászottnak tűnik...És valószinűleg az nem tetszik most ezeknek hogy zayn most már nem a forgató könyvük szerint él és boldog.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: