Starity

Harry Stylesnak elege van Zayn Malikból

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 26. 18:32 #41
- törölt felhasználó -    
Egyet kell értenem Harry-vel. De mindenesetre örülök h jóban maradt Liam és Zayn.
2016. március 26. 18:37 #42
Love Ariana
Love Ariana
visszatérő vendég

Státusz~I've been here all night, I've been here all day
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 118
Csatolások: 0
Azonosító: 254705
Harry csak féltékeny Zayn-re.
2016. március 26. 18:48 #43
ElenaBells
ElenaBells
visszatérő vendég

StátuszMrs. Styles
Hozzászólás: 115
Azonosító: 144061
Emberek ne felejtsetek el azert azt sem, hogy Harry meg mindig nepszerubb mint Zayn, nincs oka feltekenykedni! Imadom az One Directiont es habar Harry a kedvencem, ezt utalom benne. Komplett sorrend van ahogy a tagokat (koztuk az ex tagot is) soroljak, sajnos nem sajnos ezt Harry torony magasan vezeti, mig a csupa sziv Liam bebi sajnos az utolso altalaban a felmeresek es pl a kovetok alapjan..
Viszont visszaterve a cikkre: nem kitalaltam vagy ilyesmi, amerikai oldalakrol szedtem, nem tisztem megmondani Harry valoban mondott e ilyet, en csak megirtam a cikket, hogy eljuthasson magyarul is hozzatok! smileeee.gif
A velemenyem pedig a kovetkezo: habar en megertem Zaynt, hogy 5 ev utan vegre kiteregetheti a szennyest, ettol fuggetlenul a tobbi -es nem, nem csak Harry- tagnak joga van nem tetszeset kifejezni ezzel. Amugy meg valljuk be a facebook bejelentes ota amiben elkoszont a rajongoktol semmi fele pozitiv dolgot nem alkotott arrol a bandarol aminek a hirnevet koszonheti. Es igen hatalmas tehetseg, az osszes srac de aki kicsit is kovette a befutasukat tudja, hogyha nem lettek volna benne a banda dologban az osszeset hazakuldtek volna, ergo rohadtul nem futottak volna be. Zayn sem. Szoval igazan halas lehet mind az 5 srac mert remek dolgokat ertek el, es olyan eletet kaptak az One Direction miatt amirol egy atlag ember almodhat. Zayn rajongoit meg mindig a Directionerek kepezik, ok vettek meg a lemezet, ok nezik meg a turnejat... Szoval igen, a mostani sikeret MEG MINDIG az One Directionben szerzett sziveknek koszonheti, amivel halaval tartozik es nem azzal, hogy allandoan csak szarozza azt az 5 evet amit egyutt toltottek. Ez tisztelet kerdese. Ti sem szimpatizalnatok olyan emberrel aki csak mert kilepett fikazna egy olyan dolgot amiert ti mai napig megdolgoztok, es kulonbnek erezne magat mert megmerte tenni ezt a lepest. Ennyi a velemenyem, kicsit hosszu bocsi.smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: cat32
2016. március 26. 18:56 #44
DoriAjtai
DoriAjtai
visszatérő vendég

Státusz"feels"
Hozzászólás: 117
Azonosító: 251960
na legalább Liam normális, eskü ő abból a csapatból a legjobb!!!
2016. március 26. 18:58 #45
Girl22
Girl22
visszatérő vendég

StátuszI forgive, but i never forget!
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 213
Azonosító: 248119
EleanaBells
Ott a pont!
2016. március 26. 19:00 #46
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Azonosító: 200960
Egyet értek Harryvel! Mióta kilépett az 1D-ből, Zayn csak panaszkodik. Hát álljon már meg a nászmenet! Sehol nem lenne ez az idióta, ha nincs ez a banda! Most meg ezért rossz, azért rossz, emiatt léptem ki...
Amúgy meg csak emiatt tud híres maradni. Már lassan sz*rt se érdekel mi van vele, szóval muszáj valamit csinálnia. A hajfestéses dolog meg még mindig hülyeség... ha tele van tetoválva, nehogy már ezt meg a szakállat tiltsák meg! Ez olyan, mint, ha azt mondaná "Drogozhattam, de vízipipát nem is használhattam."
Nem csípem a srácot, sose volt szimpatikus és egyre jobban elássa magát a szememben.
2016. március 26. 19:01 #47
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Hahó, emberek!!! Harry féltékeny Zaynre??? Ez nevetséges biggrin.gif És az,hogy az 1d egyszer támogatja, egyszer meg utálja Zaynt?? Na ez még jobb! Zayn ócsárolja őket egyszer, míg máskor arról nyavalyog, hogy a "társai" nem akarnak vele beszélni...hát így meg is értem!!!Harry az egyik legtehetségesebb a bandában, nemhiába őt kapták fel a leghamarabb. Lényegében ő lett a leader már az első pillanattól fogva. Szóval az egésznek úgy nincs értelme, ahogy van!!!
2016. március 26. 19:07 #48
cat32
cat32
»hunter«
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Én vagyok az egyetlen akit nem érdekel ez az egész? rohog.gif Az emberek annyira nevetségesek és gyerekesek tudnak lenni.Kilépett kilépett.Túl kell lépni rajta.Felnőtt emberek.Azt csinálnak amitt akarnak.Ennek az egész vitának nincs semmi értelme.
2016. március 26. 19:08 #49
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Idézet (An_d_a @ 2016.03.26. 14:41)
Vicces nézni, ahogy kezd kibújni a szög a zsákból. Nem követem figyelemmel nagyon egyikőjüket sem, többnyire a szalagcímekig jutok, de ez a cikk felkeltette az érdeklődésemet. Ahogy elnézem őket, kezdem egyre inkább úgy érezni, hogy a nagy barátság a tagok között csak a médiának és a rajongóknak szólt. Máskülönben hogy tudnának ilyeneket nyilatkozgatni a másikról? 
Nem foglalok oldal, de arra azért kíváncsi lennék, hogy miért viselkedik úgy Zayn, mintha csak szenvedett volna az évek alatt. Annyira azért biztosan nem volt rossz neki... mellow.gif

Egyetértek veled! Mivel a csapból is ők folynak ,ezért nem tudtam mindig elmenni a velük kapcsolatos cikkek mellett. Én már akkor mondtam ,hogy inkább érdekkapcsolat van a tagok között, mint ahogy a többi rajongó állította meg maguk a 1D tagok is, hogy igaz barátság. Na persze, ez aztán igaz barátság. Már végre mindenki felkelhetne a lila ködből és rá kellene jönni ,hogy konkrétan a média előtt színészkednek.
Egyébként még meddig cikkeznek ennyit róluk? Úgy tudom ,hogy most "szabadságot" vettek ki. Különben erről a szabadságról is meg van a véleményem ,de ez nem ide tartozik.
2016. március 26. 19:52 #50
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
ugyan ezek a panaszok nem a csapat ellen szóltak, de mivel az egésznek a célja, hogy mg nagyobb legyen körülöttük a hírverés, inkább nem is kommentálom bővebben dry.gif
2016. március 26. 20:00 #51
- törölt felhasználó -    
Kezdjük azzal, hogy Zayn eleve nem is akart a bandába kerülni, az X-Factor-os arckifejezése mindent elárult, már akkor oly szinten elege volt a bandából, ami a One Direction. Nem értem miért kéne hálásnak lennie egy olyan bandának, amibe eleve nem akart bekerülni, nem akart tizenéveseknek szóló gyerekes, szerelmes dalokat énekelni, nem volt beleszólása semmibe, úgy rángatták, mint egy bábút. Lehet mondani, hogy világhírnévre tett szert, de ennek mi értelme, ha sosem volt boldog? Most teheti csak meg, hogy olyan zenét alkot, amilyet mindig is szeretett volna, legyen akármilyen mainstream. Sosem voltam igazán oda a bandáért, de Zayn zenéjét különösen jónak találom, főleg, hogy a saját feje után megy. Ez a hír, ha igaz, ha nem, tényleg sokszor emlegeti, hogy a management mennyire korlátozta zenei téren, de miért ne tenné meg, ha kérdezik? Ez nem sajnáltatás, hanem őszinteség.
2016. március 26. 20:03 #52
Shadow.girl
Shadow.girl
új tag
Hozzászólás: 18
Azonosító: 251175
Csak én gondolom úgy hogy ezek olyan szükségtelenek? 1. szabadságon vannak nem? 2. ha már Zayn kilépett (és engem is kicsit megérintett ez a dolog) túl kell ezen lenni. VÉGE. Ha akarják még tartani a kapcsolatot (mint elvileg Liammel) oké, de ha nem akkor miért nem tudják élni az életüket külön?
Szerintem Zaynnek szüksége volt a One Directionre. Maga a One Direction Harry,Liam Louis,Niall ÉS Zayn volt. Mindegyik tag beleadott valamit a lemezekbe, a dalokba és a koncertekbe.
Még is én úgy látom hogy némi igazság csak lehet abban hogy sok a színjáték ebben a "katyvasz"-ban. Hogy a "szinte már testvérek vagyunk" felszólalások csupa hazugság volt, hogy a rajongók kedvében járjanak. Biztos hogy jóban is voltak, de az érdekek sokat dobnak ezeken a kapcsolatokon.
Én nem bírom követni ezeket az apró rivalizálásokat.. A tényeket tényeknek kéne tekinteni, nem folyamatban lévő háborúnak.
2016. március 26. 20:16 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (ElenaBells @ 2016.03.26. 18:48)
hogyha nem lettek volna benne a banda dologban az osszeset hazakuldtek volna, ergo rohadtul nem futottak volna be. Zayn sem.

Éppen ez az. Lehetőséget sem adtak nekik arra, hogy szólóban bizonyíthassanak. Bandában lesztek, ez van, kész. Nem volt választásuk, mert mind arra vágytak, hogy színpadon állhassanak. Honnan tudhatjuk, hogy ha például Zayn szólóban folytatja az X-Faktort, akkor nem fut be? Az a helyzet, hogy Simonnak csak olyan emberek kellettek, akik által még jobban megszedheti magát és akiket bábuként rángathat. Neki nem számított, hogy egyénileg mit szerettek volna. De erről szól ez az egész. Nagyon kevés az az ember, aki ebből ki tud vagy ki mer törni, Zayn megtette, annak ellenére, hogy - gondolom - számolt a következményekkel, az utálattal és támadásokkal, amiket ezután kell elviselnie.
2016. március 26. 21:11 #54
I Love Paris
I Love Paris

StátuszJ'aime Paris
Hozzászólás: 600
Azonosító: 164330
Idézet (blackpanther. @ 2016.03.26. 20:16)
Honnan tudhatjuk, hogy ha például Zayn szólóban folytatja az X-Faktort, akkor nem fut be?

Onnan, hogy mind az öten olyan szarok voltak, hogy kiestek. Utána tették össze őket, mert nem volt elég csapat...

Amúgy az évtized vicce zenésznek nevezni őket...
2016. március 26. 21:11 #55
- törölt felhasználó -    
Erre csak egy ilyen smilet tudok írni :sad.gif
2016. március 26. 21:14 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (I Love Paris @ 2016.03.26. 21:11)
Onnan, hogy mind az öten olyan szarok voltak, hogy kiestek. Utána tették össze őket, mert nem volt elég csapat...
Amúgy az évtized vicce zenésznek nevezni őket...

Talán azért szórták ki őket, hogy utána bandába rakják őket. Talán az egész így lett megrendezve, nem tudhatjuk. A lényegen nem változtat.
2016. március 26. 21:17 #57
- törölt felhasználó -    
Én mélységesen egyetértek Harryvel és pont.
2016. március 26. 23:00 #58
Liana410
Liana410
visszatérő vendég

StátuszMusic is such a big part of my life but i can't sing.
Hozzászólás: 143
Azonosító: 235744
Harryvel teljesen egyetértek.
2016. március 27. 00:30 #59
Judit5
Judit5
új tag
Hozzászólás: 7