Harry Stylesnak elege van Zayn Malikból
2016. március 26. 15:36
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Szerintem igaza van Harrynek. Biztos van igazsag abban amit Zayn mond, de akkor is a One Direction hozta meg számára a sikert és lehet hogy most sehol sem tartana ha nem lett volna a csapat tagja...
2016. március 26. 15:37
megértem Harry-t. bár Zayn-t is megértem. szóval én nem nagyon tudom hogy most ki mellett álljak.. (Zayn szerintem egyedül a legjobb)
2016. március 26. 15:44
A 1D indította be a karrierjét....
Hát szerintem Zayn akkor is befutott volna ha nem a bandában kezd mert egész tehetséges gyerek!
Hát szerintem Zayn akkor is befutott volna ha nem a bandában kezd mert egész tehetséges gyerek!
2016. március 26. 15:50
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
én inkább Zayn pártján állok.
2016. március 26. 15:53
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Szerintem, Zayn szólóban is megállja a helyét. Nem értem,hogy Harry miért fújja fel ennyire a dolgot.. És amúgy ezeknek a bennfentes hülyeségeknek nem nagyon kell hinni.
2016. március 26. 16:01
Kenyeret és cirkuszt a népnek, szokták mondani. Milyen érdekes, hogy az ilyen sztoriknál az informátor mindig "névtelen", nem? Tuti, hogy kacsa az egész, csak a nagyobb eladásra utaznak, de amilyen birka a nép, be is veszik az egészet. Én azon a véleményen vagyok, hogy ez nem igaz, de mindegy. Vicces olvasni a Harry-t pártoló/istenítő és Zayn-t ócsárló hozzászólásokat.
Liam pedig a legszimpatikusabb tag mind közül.
Liam pedig a legszimpatikusabb tag mind közül.
2016. március 26. 16:04
Mindig is bírtam a névtelen nyilatkozókat.
Amúgy, jó hallani, hogy legalább Liam dumál Zaynnel. Így úgy tűnik, hogy nemcsak munkatársak (voltak), hanem barátok is..
Amúgy, jó hallani, hogy legalább Liam dumál Zaynnel. Így úgy tűnik, hogy nemcsak munkatársak (voltak), hanem barátok is..
2016. március 26. 16:16
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Egyszerűen csak képtelenek elfogadni, hogy Zayn önállóan is megállja a helyét. Ennyi. Irigyek rá azért, mert ők már nem biztos, hogy ilyen jól tudják folytatni a karrierjüket, ha már nem lesz a banda. Elég szomorú az, hogy így bánnak az egykori "testvérükkel". Hozott egy döntést, ami nekik nem tetszett, most meg megy a rongyrázás, meg a hiszti, mert Zayn nem említ róluk semmit. Félreértés, imádom a srácokat, de ez már nekem kicsit kétszínűség. Egyszer támogatják, egyszer meg letámadják. Szerintem Zaynnek ez így sokkal jobb, a dalai is szuperek, nem értem, miért kell állandóan alákavarni.
2016. március 26. 16:25
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Szerintem ez az egész nem igaz. Amíg Harry nem mondja hogy ki nem állhatja addig nem hiszem el.
2016. március 26. 16:39
Nem lehet hogy Harryt azért idegesíti ennyire Zayn viselkedése mert féltékeny rá???
Nekem bizony nagyon úgy tűnik..Meg érthető is lenne,Zayn már bizonyított arról hogy az 1D nélkül is képes nagy valamire,Harry meg még idáig semmit sem mutatott szólóban,csak híresztelések jöttek arról hogy filmben fog szerepelni meg hasonlók..De én idáig biztos dolgot nem hallottam róla...Örülnék ha békén hagynák már szegényt..
Nekem bizony nagyon úgy tűnik..Meg érthető is lenne,Zayn már bizonyított arról hogy az 1D nélkül is képes nagy valamire,Harry meg még idáig semmit sem mutatott szólóban,csak híresztelések jöttek arról hogy filmben fog szerepelni meg hasonlók..De én idáig biztos dolgot nem hallottam róla...Örülnék ha békén hagynák már szegényt..
2016. március 26. 16:52
Teljesen egyetértek Harryvel.Az utóbbi időben Zayn annyira nyíltan szarozza az egész bandát,hogy szerintem el is felejtette kikkel volt együtt,kiknek köszönheti,hogy ismerjük a nevét,kik volt mellette éveken át. Ez egyáltalán nem irigység,csupán a becsületét védi. Attól mert Zayn kiszált,nem lett jobb mint bármelyikük.
2016. március 26. 17:52
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Én nem lepődnék meg Zayn helyében, hogy miért romlott meg a kapcsolatuk. Amúgy is a csapatnak sokkal jobb nélküle. Végre mindenki tud érvényesülni a dalokban, ő meg csak énekelgessen dalokat borzalmas szövegekkel...
2016. március 26. 18:26
Harry- nek igaza van. Semmi hála Zayn- től... inkább már mintha ellenségeskedés lenne, amikor pedig régen egy bandában voltak.
2016. március 26. 18:27
Ó, istenkém! Harrynek most csak az a baja, hogy Zayn kezdi túlszárnyalni a One Directiont
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: