"Justin Biebert senki nem cikizte, amikor meztelenül mutogatta magát, akkor Kim Kardashiant miért? "
Talán mert Bieber nem egy kétgyermekes anyuka. De javítson ki, ha tévedek. (lol)
Ez a nő minden, csak nem a leginspirálóbb példakép.
Ariel Winter szerint Kim Kardashian az egyik leginspirálóbb példakép napjainkban
2016. március 26. 07:12
Szegény lány, nagyon el van tévedve... Vannak az ízlésesen készített meztelen szelfik, még azok, amiket Kim csinál.
Szerintem Kim semmi esetben sem nevezhető inspiráló példaképnek.
2016. március 26. 10:09
Bátor dolog volt Arieltől, hogy véleményt nyilvánított, mert biztosan tudta, hogy ezzel mennyire megosztja majd az embereket. Becsülöm, amiért vállalja a véleményét. De én nem tartom igaznak, amit mond. Kim abszolút nem példakép. Hogyha valaki ilyen képeket tölt fel a netre, ott komoly problémák vannak...
2016. március 26. 10:13
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
Tulajdonképpen Ariel gondolatmenetét is megértem, viszont én úgy vagyok vele, ha valaki már meztelenkedni akar, akkor tegye azt ízlésesen, legyen akár férfi, akár nő.
2016. március 26. 11:48
Gyönyörű, és inspiráló aki több millió embernek kirakja a seggét. A tizenéves kis pikák meg azt fogják hinni, hogy ez a menő, és leutánozzák. Ennek a nőnek inkább a gyerekeivel kéne törődnie, nem csak magával. Bár abban igaza van, hogy szeretnünk kell magunkat, és el kell fogadnunk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.
2016. március 26. 12:30
Elég szomorú, ha Kim példakép. Ráadásul még inspiráló is, miért is? Attól mert az alkata ilyen, és valamilyen szinten ösztönöz (szerintem nem erre ment ki) hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy, még a többi dolog mellett nem kéne elmenni. Gáz ha valakinek ő a példaképe. Amúgy vicc az egész. Inspiráló példakép. Az.
2016. március 26. 13:19
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Hát nem tudom, szerintem a meztelen képeket posztoló férfiakat is megszólják az emberek, gondoljunk csak Justin Bieberre.
Mellesleg Kimnél és Justinnál a meztelenkedés már az utolsó csepp a pohárban, nem feltétlenül amiatt utálkoznak az antirajongók...
Mellesleg Kimnél és Justinnál a meztelenkedés már az utolsó csepp a pohárban, nem feltétlenül amiatt utálkoznak az antirajongók...
2016. március 26. 19:59
Valóban követendő példa az ingyenélés, az ostobaság és a magamutogatás. Mintha enélkül nem lenne elég Kimhez hasonló, nőnek nevezett képződmény. Nem mellesleg, ha a drága kis Kim azt üzeni a meztelenkedéssel, hogy fogadd el magad, akkor miért is van agyonműtve, agyonsminkelve? Meg amúgy is: kik ezek?
2016. március 26. 20:56
|
|
arianafan00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.24. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 255056 offline
|
jesszúsom ugyan melyik normális ember választja ezt a televíziós k....t példaképnek?! Mondjuk majdnem az egész Kardashian család olcsó kis ribikből áll úgyhogy nem meglepő...
2016. március 27. 10:45
Nem értem hogy ez a nö miért lenne pékdakép!Ö egy túl plaztikázott nö az egész családjával kivétell kendallt!Ráadásul pucéron képeket miközben gyerekei vannak?
2016. március 27. 12:12
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Idézet
Tudod, a fiataloknak képeseknek kell lenniük arra, hogy kifejezzék önmagukat, és elfogadják, hogy esetleg nem vékonyak.
Ezzel a résszel abszolút egyetértek, node hogy Kim legyen ennek a példaképe? Ne nevettessünk már
2016. március 27. 22:46
Kim mint példakép? Úristen, látom, 2156-ban a Föld tele lesz retardált Kardashian-hasonmás tinikkel... De jó, hogy addigra már nem fogok élni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: