Starity

Mégis feloszlik a One Direction?

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 26. 11:56 #61
- törölt felhasználó -    
Borítékolható volt Zayn kilépése és Harry esetleges szólókarrierbe való kezdése után. Minden fiúbandával ez van, egy idő után kiégnek, talán rájönnek, hogy együtt nem is olyan jó, mint képzelték és megpróbálják külön utakon. Ők amúgy sem önszántukból lettek egy banda, ha jól tudom, nem nagyon volt más választásuk.
Nekem alapvetően nem volt szimpatikus annyira, hogy Harry-t szinte a kezdetektől "kiemelték" a többiek közül, több figyelmet kapott, mint a társai, annak ellenére, hogy szerintem közel sem olyan tehetséges, mint például Liam vagy Loius.

Egyébként mintha Simon a múltkor pont ennek az ellenkezőjét mondta volna, de mindegy. Ő sem tudja már, mit mondjon.

És egy kérdés: Justin most hogy is keveredett ide? unsure.gif
2016. március 26. 12:47 #62
P.Panna
P.Panna
új tag

Státusz#1D szív 1D lélek Directioner leszek amíg csak élek
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 250872
anzi7 , IGAZAD van!! smileeee.gif <33333
Bree99
A 5SOS is elég jó banda,de a nyomába sem ér a One Directionnek, és soha nem is fog. Ez a kárörvendéa pedig szánalmas! Gratulálok, hogy te azon örvendezel, amin mások sírógörcsöt kapnak..
2016. március 26. 13:29 #63
- törölt felhasználó -    
Anzi7, annyira igazad van. smileeee.gif
2016. március 26. 19:57 #64
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
a fiúbandák gyakran ezt teszik
ahogy visszanézzük, a legtöbb kb ennyi idő után feloszlott, de pl Justin Timberlake is "túlélte" (szólóban), szóval van még remény a rajongóknak
de persze egy ilyen kaliberű banda sem akkora érték, majd összeállítják a következőt
2016. március 26. 20:25 #65
Werchy11
Werchy11
visszatérő vendég

Státusz~Az élet ott kezdődik, ahol a komfortzónád véget ér.~
Hozzászólás: 113
Azonosító: 255145
Mint egy directioner, én hiszek a srácoknak hogy még visszatérnek. Az utálkozók meg persze hogy azt akarják hogy vége legyen, de nem így lesz... Simon se mondta azt hogy vége. És a History klipjében is ahogy Louis énekelte, Ő is azt mondta hogy "nincs itt a vég"... :-)
2016. március 27. 10:05 #66
Bree99
Bree99
visszatérő vendég

StátuszMillion lies in a million temples, It’s only fear, become a pioneer oh-oh.
Hozzászólás: 123
Csatolások: 3
Azonosító: 251699
P.Panna, az, hogy ha énekelnek, nem ők játszanak a hangszereken a koncerteken hanem egy zenekar aki mögöttük áll.... és kíváncsi vagyok, hogy miért kell szidni engem mert csak az igazat mondom, ha fáj akkor sry. amúgy én is bírom őket de nem ők az egyetlen sikeres banda. amúgy meg nincs kedvem vitázni egy ki tudja hány éves kis kurvával....
2016. március 28. 09:51 #67
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Nem hinném, hogy újra össze fognak állni. Az egy dolog, hogy még ígérgetik a fanoknak, de attól tartok, csalódni fognak azok, akik minden egyes szavukat isszák.
2016. március 28. 21:01 #68
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
remélem, h nem oszlanak fel!!!!
2016. március 28. 23:26 #69
ForeverHappy
ForeverHappy
új tag
Hozzászólás: 18
Azonosító: 255199
anzi7 igazad van smileeee.gif
P.Panna megértem hogy nagyon szereted a fiúkat én is imádom őket és én sem szeretném hogyha feloszlanának, de ne szidd már ennyire az embereket azért mert más véleményük van
Én is utálom hogy csomó utálkozó itt szajkózza hogy "végre feloszlanak úgy is utáltam őket nem fognak hiányozni". Egyszerűen csak próbálj meg nem figyelni rájuk igy megspórolsz csomó idegeskedést/vitát :/
Az utálkozókhoz szólva: ha nem szereted őket, nem tetszik a cikk, ne kattints rá... Felesleges felidegesíteni az embereket...

Úgy gondolom, hogy hogyha a fiúk feloszlanak (amit ugye nagyon nem szeretnénk<3) akkor csak Niall nem fog tudni semmit sem kezdeni magával... sad.gif
Tudom hogy mondogatják, hogy ő is írja a saját albumát vagy mit, de szerintem ő lesz a leg "elveszettebb" sajnos...sad.gif
Pedig nagyon cuki biggrin.gif <3
1 felhasználónak tetszik: szabó bianka barbara
2016. március 29. 19:42 #70
dorci1
dorci1
visszatérő vendég

Státusz,,Mosolyogj, érts egyet, aztán csináld azt amit k*rvára csinálni akartál..."-RdJ
Hozzászólás: 229
Azonosító: 210480
hű nagyban megy a lelkizés..xDD
2016. március 29. 19:45 #71
dorci1
dorci1
visszatérő vendég

Státusz,,Mosolyogj, érts egyet, aztán csináld azt amit k*rvára csinálni akartál..."-RdJ
Hozzászólás: 229
Azonosító: 210480
Néha komolyan gondolkodom rajta, hogy ide is kéne olyan szűrő, hogy aki nem képes magát kultúráltan kifejezni, azt egy ideig letiltják vagy mi..ráférne itt néhány emberre egy kis idő, amíg kigondolja hogy másképp is le lehet írni a véleményét, minthogy anyázik és kurvázik mindenkit.
2016. március 29. 21:52 #72
Bogi0104
Bogi0104
új tag

StátuszIf you can dream it, you can do it *.*
Hozzászólás: 7
Azonosító: 255160
Mivel Directioner vagyok így reménykedek hogy visszatérnek a srácok. Bízok bennük hiszen ha ők azt mondták hogy ez csak egy szünet akkor csak annyit tehetünk hogy bízunk benne hogy ők nem hazudnának nekünk. Én csak akkor hiszem el hogy végleg feloszlanak ha az ő szájukból hallom.
1 felhasználónak tetszik: szabó bianka barbara
2016. március 30. 18:29 #73
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
Hozzászólás: 1027
Azonosító: 234293
ForeverHappy igazad van smileeee.gif
2016. március 31. 15:40 #74
szabó bianka barbara
szabó bianka barbara
új tag

Státuszremélem eggyüt marad az 1D
Hozzászólás: 20
Csatolások: 1
Azonosító: 255010
biztos,hogy nem oszlanak fel több oldalon is láttam a kételyeket de pedg nem nyugodjatok meg nem oszlik fel az one direction!!!! thumbsup.gif wub.gif wink.gif
2016. március 31. 15:42 #75
szabó bianka barbara
szabó bianka barbara
új tag

Státuszremélem eggyüt marad az 1D
Hozzászólás: 20
Azonosító: 255010
én is veled tartok bogi 0104 wink.gif
2016. április 05. 19:54 #76
- törölt felhasználó -    
Nem oszlik fel a One Direction. Benne van a History c számukban h "This is not the end,This is not the end"
Vagyis: Ez nem a vég, Ez nem a vég( vagy valami ilyesmi) szval ez azért jelenthet valamit, hogy dalba foglalták azt, h nem oszlanak fel. Nekem legalább is ez jött le. smileeee.gif
2016. május 04. 16:48 #77
FloraT
FloraT
visszatérő vendég

StátuszW- wait a minute, hold up!
Hozzászólás: 308
Azonosító: 240999
MINDEN fiúbanda feloszlik vagy HOSSZABB szünetre megy, mint 2 vagy 3 év. Gondoljatok már bele, 5 évig hajtottak, hihetetlen, amit ilyen hamar elértek, de nem várhatjátok el tőlük, hogy ezt életük végéig csinálják, ezt a hajszát, egyik nap itt vannak, másik nap ott, harmadik nap klippet forgatnak, negyedik napon már turnéra indulnak. Nem annyi, hogy mosolyogsz a kamerába, és sohasem fáradsz el. Az a mosoly nem biztos, hogy igazi. És gondoljunk csak bele, ők mind külön szőttek egy álmot, de egyberakták őket. Összebarátkoztak, működött a csapat, sikeresek meg minden, de lehet, hogy most, hogy megvan rá a hatalmas esély, mégis szeretnék folytatni úgy, ahogy elkezdték: külön utakon. Meg, ami a családjukkal történik, az sem kispályás dolog. Louis gyerekének az anyja, Harry anyja, stb...most minek kockáztatnák a magánéletüket. Mindenesetre, én se örülnék, ha feloszlana a csapat, de ha mégis megtörténik, és szólóban folytatják, a directionerek KÖTELESSÉGE, hogy továbbra is támogassa a fiúkat (De azért ne szaszeng-szinten biggrin.gif)
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!