Megérkezett az új Bridget Jones-film előzetese
2016. március 26. 09:09
Láttam a korábbi részeket, de fan sosem voltam. Így különösebb öröm sem kerített hatalmába, mikor megláttam, hogy lesz új BJ mozi. Valószínű azért meg fogom nézni, de csakis Colin miatt. És csak remélni tudom, hogy nem csinálnak belőle reménykedő bohócot, akiről a végén kiderül, hogy ő a szenvedő harmadik.
2016. március 27. 10:29
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kuci100 @ 2016.03.25. 11:04)
Sally az elméleteddel egyet értek, én is így gondolom. A Bolondulásigban azt nem értettem igazából, hogy miért írta meg Helen, mert az első két rész után semmi szükség nem volt rá. Lehet, hogy elnyújtják és már biztosan nem lesz ugyanolyan, de a Bridget-filmek mindig is a hatalmukba kerítettek és még ha kiszámítható is, én nagyon izgulok
Gondolom kellett egy kis pénz.
Most, hogy láttam a szinkronos előzetest is, most kezdek egy kicsit tűkön ülni. Azt viszont örömmel szúrtam ki, hogy itt is feltűnik majd Julian Rhind-Tutt...
Idézet (Glorita @ 2016.03.26. 09:09)
Valószínű azért meg fogom nézni, de csakis Colin miatt. És csak remélni tudom, hogy nem csinálnak belőle reménykedő bohócot, akiről a végén kiderül, hogy ő a szenvedő harmadik.
Ezt most nem teljesen értem.
2016. március 31. 20:48
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
nemtom ez milyen lesz,de elég sok idő eltelt az első 2film óta,amik azért jók voltak...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: