És mi lesz ha vége ennek
Kendall Jennert nem foglalkoztatja a továbbtanulás gondolata
2016. március 26. 20:39
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Hát gratulálok......
És mi lesz ha vége ennek
És mi lesz ha vége ennek
2016. március 26. 21:34
@xx annna xx: a kardashian-jenner família tagjai hetente vesznek új házakat, szerinted, eljön egyszer az a nap, h. nélkülözni fognak?
2016. március 27. 09:53
Érdekes, hogy nála ezerszer tehetségesebb emberek (köztük elismert modellek és színészek) képesek voltak továbbtanulni, mondjuk ebből a felszínes, flegma csajból nem is néztem ki mást...
2016. március 27. 12:15
Milyen érdekesek az emberek... Tudjátok, a kommenteket végigolvasva egyedül talán CandUs fogalmazta meg azt, ami miatt az embernek tanulnia kéne: a tanulás iránti vágy. Ha én milliárdosnak születek, akkor is továbbtanulok. Mert szeretek tanulni. Mert az egész élet tanulásból áll. Mert csodálatos dolog új ismereteket elsajátítani, befogadni a világot, megérteni, mi miért történik... Fantasztikus! De aki úgy áll hozzá (mint alább egyesek), hogy "ha én is milliárdosnak születek, én se tanulnék tovább", abban nemcsak az egyetemi oktatásra nincs hajlam, de a saját maga tanítására sem. Mert minek, ugyebár... Kendallnak eszébe sem jutott, hogy ne azért tanuljon tovább, mert nem lenne munkája vagy pénze, hanem azért, hogy valamivel több legyen. Hogy a lehető legmagasabb szintre fejlessze magát abban a témában, amit szeret. Pedig még pénze is lenne rá... De persze ehhez egy bizonyos szintű intelligencia és tudatosság is kéne, ami ebből a lányból (és népes családjából) szemmel láthatóan hiányzik. Sajnos ezzel nincsenek egyedül.
És én sem a vizsgaidőszakot, a zh-kat és a hajnalig tartó tanulásokat szeretem. Hanem amikor beülök egy előadásra, és szájtátva hallgatom a dékánt, és végül úgy jövök ki, hogy motivált vagyok, tele vagyok energiával és pontosan látom magam előtt azt a jövőképet, amikor én is olyan hatalmas tudás birtokosa leszek, mint ő. Tudom, hogy ennek a "lenne pénzem, nem tanulnék" felfogásnak a katasztrofális oktatásügy az oka. Tudom, hogy az iskolák nagyon nagy része borzalmas, a tanárok utálják a munkájukat, nincsenek megfizetve, estébé... De ne feledjétek, nem az iskolának és nem a tanároknak tanultok, hanem magatoknak! Mert elég egy pillantást vetni a tanulatlan népre. Nézzétek meg például Trump szavazótáborát. Megértitek, miért fontos a tanulás, az oktatás, hogy szeressetek tanulni, és hogy ne hagyjátok, hogy a ****** iskolarendszer kiölje belőletek a kíváncsiságot, a mindent megkérdőjelezést, a tanulás szeretetét. Középiskolások, ne várjátok, hogy a magyar egyetemeken jobb a rendszer, de fogtok találkozni olyan zseniális emberekkel, tanárokkal, diákokkal, akik miatt megéri évekig szenvedni az oktatásügy börtönében. Akik kinyitják az elmédet, új megvilágításba helyeznek dolgokat, értékeket adnak át. És mi vagyunk a jövő generációja, akik megváltoztathatják ezt a buta gondolkodásmódot, hogy a pénz kiváltja a tudást, és ezzel a gyerekeinknek biztosítunk olyan jövőt, ahol öröm lesz a tanulás és szeretni fognak iskolába járni. De ehhez először nekünk kell elhagyni ezt a felfogást, ehhez viszont tényleg nem egyetemi végzettség kell, hanem attitűdváltoztatás. Úgyhogy hajrá, tanuljatok, szeressetek tanulni, mert ezzel nyílnak meg előttetek a világ titkai. Ne hagyjátok, hogy az ilyen Kendall Jennerek elhitessék veletek, hogy a továbbtanulás felesleges csak azért, mert gazdag vagy. Ami csak minimális szinten is tartalmazza a tanulást, az már nem lehet felesleges
És én sem a vizsgaidőszakot, a zh-kat és a hajnalig tartó tanulásokat szeretem. Hanem amikor beülök egy előadásra, és szájtátva hallgatom a dékánt, és végül úgy jövök ki, hogy motivált vagyok, tele vagyok energiával és pontosan látom magam előtt azt a jövőképet, amikor én is olyan hatalmas tudás birtokosa leszek, mint ő. Tudom, hogy ennek a "lenne pénzem, nem tanulnék" felfogásnak a katasztrofális oktatásügy az oka. Tudom, hogy az iskolák nagyon nagy része borzalmas, a tanárok utálják a munkájukat, nincsenek megfizetve, estébé... De ne feledjétek, nem az iskolának és nem a tanároknak tanultok, hanem magatoknak! Mert elég egy pillantást vetni a tanulatlan népre. Nézzétek meg például Trump szavazótáborát. Megértitek, miért fontos a tanulás, az oktatás, hogy szeressetek tanulni, és hogy ne hagyjátok, hogy a ****** iskolarendszer kiölje belőletek a kíváncsiságot, a mindent megkérdőjelezést, a tanulás szeretetét. Középiskolások, ne várjátok, hogy a magyar egyetemeken jobb a rendszer, de fogtok találkozni olyan zseniális emberekkel, tanárokkal, diákokkal, akik miatt megéri évekig szenvedni az oktatásügy börtönében. Akik kinyitják az elmédet, új megvilágításba helyeznek dolgokat, értékeket adnak át. És mi vagyunk a jövő generációja, akik megváltoztathatják ezt a buta gondolkodásmódot, hogy a pénz kiváltja a tudást, és ezzel a gyerekeinknek biztosítunk olyan jövőt, ahol öröm lesz a tanulás és szeretni fognak iskolába járni. De ehhez először nekünk kell elhagyni ezt a felfogást, ehhez viszont tényleg nem egyetemi végzettség kell, hanem attitűdváltoztatás. Úgyhogy hajrá, tanuljatok, szeressetek tanulni, mert ezzel nyílnak meg előttetek a világ titkai. Ne hagyjátok, hogy az ilyen Kendall Jennerek elhitessék veletek, hogy a továbbtanulás felesleges csak azért, mert gazdag vagy. Ami csak minimális szinten is tartalmazza a tanulást, az már nem lehet felesleges
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. március 28. 14:49
|
Jelenatorgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 253796 offline
|
Akkor ezért ilyen hülye az egész Kardashian-Jenner família.
Egyébként nem értem miért modell Kendall,úgy néz ki mint a szomszédom,átlagos külseje van.De ha "véletlenül" a pénzük elfogyna vagy elveszítenék valamiért akkor megbánná ezt a döntését:) és szerintem a modellkedés mellett rá érne tanulni egy kicsit,hogy ne legyen sík hülye.
2016. március 28. 15:52
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Hát én nem értem meg ez a családot az hiszik h a szépség örökre megmarad holott nem is volt soha sem ott vagy plasztika vagy egy kiló vakolat azt hiszi h nem jön tőle szebb , okosabb és csinosabb lány na kérem ezt hívják bekébzeltségnek vannak olyan lányok akik szabbek mint kendall csak rájuk nem nagyon figyel fel a média mivel nem ilyen hülyék mint kendall csak pózolni tudnak ezek a PLÁZACICÁK semmi mást és h kendall egyire egoista legyen az csak idők kérdése h mikor jön egy sokkal szebb lány mint ő akár holnap is és akkor nem rá fognak figyelni ennyi a lenne a véleményem
2016. március 28. 15:55
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
És nem sok ember életébe adatik meg az h gazdagok legyenek és még jó egyetemek is legyenek körülötte ha ez nem használjaki valaki az egy egoista köcsög
2016. március 29. 10:25
|
|
|
Pár kommentel ezelőtt valki úgy fogalmazt me h a tanúlás iránti vágy na most ahoz nem kell vágy h rájöjek h bármikor jöhet tőlem egy sokkal szebb lány és ekkor mi lesz vlm mivel ez a szakma sajnos ilyen ehez csak józan paraszti ész kell h én igen is tanulni akarok mert az életembe bármikor lehetnek bökkenők és tőle sokkal tehetségesebb emberek tanulnak csak h ők egyszerűebbek csak kendall ehhez sík hülye h fel fogja ezért nagyon szánalmas kis ribanc ! Nem olyan szép h mindig egy nagyon híres modell legyen sőt ezek a képek megvannak szerkesztve h minél szebbnek tűnjön az illető csak tükörbe kellett volna nézzni mikor még nem volt szét plasztikázva meg egy kiló vakolat nem volt rajta ahhoz meg csak józan paraszti ész kell h tanuljon mert bármikor az életében lehetnek bökkenők
2016. április 01. 16:04
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Jó, nyilván úgy szúrja el az életét, ahogy akarja és ahhoz nekünk semmi közünk, de bakker... a modellszakmából biztos nem fog nyugdíjba vonulni, a vagyon pedig egy meglehetősen illékony halmazállapotú anyag. Főleg ha valakik olyan nagy lábon élnek, mint a Kardashian-Jenner-klán tagjai.
Bár majd megtudja később, hogy talán mégis be kellett volna biztosítania magát.
Nekem az lenne az első dolgom, ha nagyobb összeggel rendelkeznék, hogy beiratkoznék egy egyetemre/fősulira. Mert diplomával csak könnyebb elhelyezkedni. Na meg letenném a nyelvvizsgát, plusz tanulnék még nyelveket... ébredj, Szandi. bilibe lóg a kezed.
Nekem az lenne az első dolgom, ha nagyobb összeggel rendelkeznék, hogy beiratkoznék egy egyetemre/fősulira. Mert diplomával csak könnyebb elhelyezkedni. Na meg letenném a nyelvvizsgát, plusz tanulnék még nyelveket... ébredj, Szandi. bilibe lóg a kezed.
2016. június 21. 08:55
Képzelem, ahogy még 60 évesen is a tévében fog szerepelni.
Mondjuk igaz, ezek keresnek vele annyi pénzt, hogy be lesznek vele biztosítva egész életükre.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.