Starity

Kendall Jennert nem foglalkoztatja a továbbtanulás gondolata

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 24. 14:36 #41
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Én mások helyében nem akadnék ezen ki...
Emberek... ez a 21. század
Egy csomó embernek hamar kialakul már a karrierje, akkor meg minek erőltesse? Én teljesen egyetértek Kendallal
2016. március 24. 14:42 #42
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
@cclassy: Pontosan. A modelleket soha nem az eszük miatt fizetik. Senkit nem fog érdekelni, ha hülyén hal meg.
2016. március 24. 16:18 #43
Love Ariana
Love Ariana
visszatérő vendég

Státusz~I've been here all night, I've been here all day
Hozzászólás: 118
Csatolások: 0
Azonosító: 254705
Nem lehet modell öröké...
2016. március 24. 17:50 #44
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
hát nem tudom mit szólhatnék hozzá ehhez... tény hogy jó modell, de tény hogy nem lesz az örökké
2016. március 24. 19:37 #45
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (ilus1996 @ 2016.03.24. 14:34)
Szóval akik azt állítják itt, hogy aki nem megy egyetemre/főiskolára az hülye ember lehet. Emberek, gondolkozzatok már mit mondtok!
Az, aki nem megy felsőfokú oktatásba az nem biztos, hogy azért, mert nincs meg hozzá az esze. Egyszerűen csak nem akar vagy tudja jól ,hogy úgy is el tud helyezkedni azzal a tevékenységgel, amit már kiválasztott. A modelleknek például nem kell diplomát benyújtani ahhoz, hogy bizonyítani tudják mit is tudnak a szakmájukban.
Jó magam sem tervezek felsőoktatásba menni, mert csak idő és pénzpazarlásnak tartom. Ezzel én most hülye ember vagyok? Csak, mert olyan szakmát választottam magamnak, amihez elég egy OKJ képzés. 
Amúgy meg, ha el is múlik a szépsége Kendallnak (ami alig van), akkor is addigra annyi pénzt keres, hogy azzal eltud lenni nyugdíjas éveiben.

Nem nem, félreértetted. Nem azt hülyézték le, aki nem tanul tovább, nincs ezzel baj. Van, akinek egy OKJ-s képzés is tökéletesen megfelel, és élete végéig el lesz vele, van, aki továbbmegy, és diplomát akar. Ez tök oké, ettől te sem leszel hülye.
Szimplán csak arra reflektáltak sokan, hogy a modellkedés pont az a szakma, ami ideig-óráig tart. Sajnos így van, de mostanában szinte minden szakmára ez a jellemző.
A legtöbben konkrétan Kendallt hülyézték le (jómagam is valahol erre utaltam, amikor azt írtam, hogy a modelleknek nincs nagy lexikális tudásuk). Ez is javára abból a tézisből indult ki, hogy a szépség múlandó, és a pénz is. Ergo, nem "biztosítja be magát".
Tegyük fel, 2 év múlva kampó a modellkarrierjének, nincs műsor a családról, és felhalmoz adósságot (mert ugye sosem lehet tudni, a hírességeknél milyen apró ügyeket tusolnak el annak érdekében, hogy jó fényben tűnjenek fel). Két lehetősége van: vagy elveteti magát egy gazdag manussal, vagy ha van szakképzettsége, valahol valahogyan szerez magának állást. Múlandóak a dolgok, de tényleg, attól, mert valaki most híres, nem biztos, hogy 10 év múlva is az lesz - az a pláne, hogy nem mindegy, mitől lett híres! Tényleg csak kitérőként, de Kurt Cobainre a tehetsége miatt emlékeznek még most is, John Lennonra szintén. Kendall Jennerre meg majd a Kardashian műsorból, ami több plasztik baba okoskodásáról szól, mert anyucinak kell a lóvé. Van különbség azért, nem?
Most úgy érzi van munkája, most úgy érzi, nincs szüksége sulira. Sok a "most".

Apropó, utolsó mondatod: megint megjegyezném, hogy tönkremenni még mindig könnyebb, mint meggazdagodni.
De ez tényleg sok kitérő volt smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla
2016. március 24. 19:39 #46
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (CandUs @ 2016.03.24. 14:04)
Mert pofára az ember megkap egy cégnél diploma nélkül marketinges munkát? Egy villamosmérnököt elutasítanak azért, mert nem szép a pofija? Szerintem bullshit, amit írsz. Maximum a kommunikációs vonalon van ebben igazság, de ott viszont nagyon.

Hááát, inkább protekció. Szép a mai világban kb. bárki tud lenni egy kiló vakolattal. Meg tudják a tévénél csinálni az illetőt esztétikusra, szóval én a protekciót előbb mondanám a kommunikációs vonalon, mint az esztétikus külsőt, de egyébként egy pont oda.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2016. március 24. 19:54 #47
- törölt felhasználó -    
Aztán majd ha kiöregedik a szakmából sírni fog, hogy anno nem érdekelte a műveltség. Bár, belőle kinézem, hogy akkor is magasról tenni fog rá..
2016. március 24. 20:28 #48
DirectionerGirl001
DirectionerGirl001

StátuszIM NEVER GONNA STOP LOVING HARRY STYLES
Hozzászólás: 815
Azonosító: 246892
Nem lesz mindig modell ! Lehet, hogy most fiatal és szép meg minden,de egy bizonyos kor után már nem feltétlen lesz szép sőt amilyen családból származik majd úgy is felvarratja az arcát (a ráncok ellen)és akkor már végképp vége minden modellkedésnek.
2016. március 24. 20:42 #49
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (ilus1996 @ 2016.03.24. 14:34)
Szóval akik azt állítják itt, hogy aki nem megy egyetemre/főiskolára az hülye ember lehet. Emberek, gondolkozzatok már mit mondtok!
Az, aki nem megy felsőfokú oktatásba az nem biztos, hogy azért, mert nincs meg hozzá az esze. Egyszerűen csak nem akar vagy tudja jól ,hogy úgy is el tud helyezkedni azzal a tevékenységgel, amit már kiválasztott. A modelleknek például nem kell diplomát benyújtani ahhoz, hogy bizonyítani tudják mit is tudnak a szakmájukban.
Jó magam sem tervezek felsőoktatásba menni, mert csak idő és pénzpazarlásnak tartom. Ezzel én most hülye ember vagyok? Csak, mert olyan szakmát választottam magamnak, amihez elég egy OKJ képzés. 
Amúgy meg, ha el is múlik a szépsége Kendallnak (ami alig van), akkor is addigra annyi pénzt keres, hogy azzal eltud lenni nyugdíjas éveiben.

Egyáltalán nem az a probléma, hogy nem megy egyetemre/főiskolára. Itt az a probléma, hogy nincs meg benne a motiváció, a tanulás iránti vágy. A mai világban az a legfontosabb, hogy az ember képezze magát. Manapság hatványozottan igaz, hogy az ember sírig tanul.
Biztos vagyok benne, hogy az Államokban is vannak OKJ-típusú képzések, amiket el lehet végezni és tök érdekes szakmákat lehet tanulni (én pl. szívesen lennék virágkötő, csak a kézügyességem konvergál a nullához).

Modell nem lesz élete végéig, abból kiöregszik; a celeb státusszal is kitörölheti a fenekét, ha valami folytán esik a népszerűsége és senkit sem fog érdekelni. A pénzt, amit felhalmozott, könnyű elkölteni, pláne olyan életstílus mellett, amit a Kardashian-Jenner klán folytat. Szóval kérdezem én: mit fog csinálni 30-40 évesen? (Sajnos tudom -elveteti magát valami gazdag üzletemberrel, szül neki két-három gyereket aztán éli tovább a butácska és felszínes életét)
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla
2016. március 24. 23:38 #50
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Ha az egesz eletemre elegendo penzem lenne,engem se erdekelne tovabbtanulas.
2016. március 25. 01:57 #51
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Most őszintén, ez a kijelentés meglepett bárkit is? Magától értetődő, hogy ez a família beéri egy nyolc elemivel, ahol talán megtanultak írni, olvasni és tízig elszámolni. Másra amúgy sincs szükségünk jelenleg, hiszen a magamutogatáshoz, rongyrázáshoz és a botránykeltéshez nem kell atomfizikusnak lennie egyiknek sem. Tejesen egyetértek azzal gondolatmenettel amit többen boncolgattatok, de én tartom valószínűnek, hogy ezek ennyire előre terveznének. Anyuci biztos tervezget, de ezek az ivadékok mindenre sz*rnak magasról, elvégre az amerikai alapvetően azt vallja, hogy carpe diem. Milliárdosok, elitek elit színvonalán élnek, és egyiknek sem jut eszébe, hogy egyszer a pénz is el fog fogyni. (nagyon sok gazdag család ilyen egyébként) Kendall is a testéből él úgymond, és valóban elfeledkezik arról, hogy a szépség múlandó és tíz év múlva már a kutyának sem fog kelleni ebben a szakmában. Bár akkor majd ilyen-olyan műsort fognak neki adni, kreálni fogja a testvéreivel a botrányokat és, ha annyira süllyedni fog a hajó, akkor elindítják a Kardashian valóságsó 200.-dik évadját tele kamu dolgokkal, hogy mindenki rajtuk csámcsogjon... kb. mint most. Semmit sem csinálnak és mégis mindenhol ott vannak. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. március 25. 08:53 #52
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Az igazat megvallva ez nem lepett meg. Most még talán ezt gondolja, de legfeljebb 30 éves koráig lesz modell, aztán kiöregszik és jönnek a helyére 18-20 évesek. Most még van neki egy csomó pénze, és egy ideig nem is lesz baj, de ha ezerrel költi, előbb-utóbb az is elfogy. És lehet soha nem fog elszegényedni, mert gazdag kis rokonocskái megsegítik, de mi van ha nem. Akkor majd visszasírja, hogy nem tanult. 40 éves kora körül, majd sírhat, hogy elfogyott a pénz, de ahogy őt ismerem, nem fog kevés pénzért kemény fizikai munkát végezni (mert leginkább a "tudásával" csak oda lenne alkalmas), mert hát a munka büdös, és nem fogja pici kezecskéit összepiszkolni. De majd úgyis összejön valami gazdag pasassal, aztán újra gazdag lesz. A lényeg, hogy a pénz és a szépség mulandó, a vagyont még el is lophatják, de az észt senki nem veheti el.
2016. március 25. 11:20 #53
- törölt felhasználó -    
Ez a válasz egyáltalán nem meglepő, ha azt nézzük, hogy már most annyi pénze van, amiből teljesen jól meg tudna élni élete végéig.
2016. március 25. 12:30 #54
Shiinon
Shiinon
✿❀봄날❀✿

StátuszThe most beautiful things are not seen with your eyes, but felt with your heart.
Hozzászólás: 1034
Azonosító: 239342
Szerintem mindenki sejtette, hogy ez lesz a válasz. Híres és van pénze akkor miért is tanulna tovább?
2016. március 25. 20:22 #55
Liana410
Liana410
visszatérő vendég

StátuszMusic is such a big part of my life but i can't sing.
Hozzászólás: 143
Azonosító: 235744
Minek tanuljon tovább van elég pénze..bár azért ez kisit szánalmas...Mondjuk mit is várok tőle biggrin.gif
2016. március 26. 07:56 #56
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Na és ez kit érdekel? Na meg eleve ez a nő érdekel valakit?
2016. március 26. 09:33 #57
Sappho
Sappho

Státuszhttp://everythingiwantedbutnothingilleverneed.wordpress.com :)
Hozzászólás: 558
Azonosító: 212957
Ezúton szeretnék neki gratulálni, hogy ilyen jó alakja van és szép, ebbe igazán rengeteg időt és energiát kellett belefektetnie.
2016. március 26. 11:49 #58
H.Niki
H.Niki
visszatérő vendég
Hozzászólás: 362
Azonosító: 177606
Engem sem foglalkoztatna ha ennyi pénzem lenne.
2016. március 26. 15:47 #59
- törölt felhasználó -    
Ehhez egyébként csak annyit fűznék hozzá, hogy attól mert már van munkája, nyugodtan elmehetne tanulni. Ugyanakkor nem kritizálom a döntését, elvégre ha úsznék a pénzben, valószínűleg nekem sem a továbbtanulás lenne az első gondolatom minden reggel.
2016. március 26. 19:48 #60
Petruccccc_12
Petruccccc_12
új tag

StátuszSelenator,PLL fan. :-)
Hozzászólás: 45
Azonosító: 252531
Hát ilyen sikeres modellként szerintem lehet én is így döntöttem volna.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok