Kendall Jennert nem foglalkoztatja a továbbtanulás gondolata
2016. március 24. 11:59
Hát neki nem nem nagyon kell tanulni, egyrészt mert kő gazdag a semmiért is pénzt nyerő családja van, másrészt, mert a modell szakmában nem nagyon nézik mennyi eszed van..
Bár szerintem nem is különleges szépség, inkább csak átlagos, nem is lenne gondom vele, de szerintem szánalmas hogy több mint 40millió embert érdekelnek a mindennapjai, pedig valójában semmit sem alkotott, amiért ezt a figyelmet megérdemelné. Egyszóval szerintem sem kell továbbtanulnia, van elég pénze és követője és hát csak ez a "fontos" nem? (ez egyébként nagyon elkeserítő:c)
2016. március 24. 12:00
Híres!!!
Minek kéne neki tovább tanulnia hiszen gazdagok,ha nem dolgozna semmit akkor is lennének emberek körülötte akik eltartanák...
Bár nem tudom hogy a Modellkedést lehet e munkának hívni inkább hobbi viszont mivel pénzt kap érte így valószínülg lehet munkának hívni...
Minek kéne neki tovább tanulnia hiszen gazdagok,ha nem dolgozna semmit akkor is lennének emberek körülötte akik eltartanák...
Bár nem tudom hogy a Modellkedést lehet e munkának hívni inkább hobbi viszont mivel pénzt kap érte így valószínülg lehet munkának hívni...
2016. március 24. 12:08
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Azért édesem, a szépség múlandó dolog (és nagyon relatív is). Találkoztam már én is olyan leányzóval, aki szép reményekkel indult modellnek, aztán 1-2 év után közölték, hogy bocsánat, de már nem oké a pálya. Nem lehet tudni, hogyan fog kinézni 2-3 év múlva, és bár tény, hogy a pénznek köszönhetően Ő tudni fogja kordában tartani magát, a plasztikai sebészet nem egyenlő Istennel (vagy kinek mi).
Egyébként, számomra szimpatikus jelenség, hogy nem erőlködik ilyesmivel. Valaki írta előttem, hogy nem túl nagy ész, és igaza is volt, a modellek alapvetően nem nagy lexikális tudásukról híresek, azért az egy jó pont, hogy nem erőlteti, valamilyen szinten "ismeri" a képességeit. Jogot, orvosit, mérnökit ne várjunk tőle, ha menne is, divat-/büfészakot nézne, és úgy is maradna a modellkedésnél, mert elhelyezkedni nem tudna. Lennének tőle szakképzettebbek, talpraesettebbek, és főleg olyanok, akiket nem követ mindenhova lesifotós.
A pénzt illetően viszont nem értek egyet. Oké, hogy jelenleg sok pénzük van, de egyszer a realityshowjuknak is vége lesz, egyszer kipenderítik őt is az ügynökségtől - mivel ugye a modellszakma gyorsan változó irányzat és a szépségideál is eléggé gyorsan változik - de ha még ezek sem történnek meg, mondok egy nagyon egyszerű és valós dolgot: becsődölnek. Szintén volt már olyan színész/énekes/híresség, aki szét kereste magát egy x időben, aztán szépen elkezdett lecsúszni, majd lassan tönkremenni. A mai világban az, hogy valaki most gazdag, most van állása, és most híresség nem garancia semmire sem.
Egyébként, számomra szimpatikus jelenség, hogy nem erőlködik ilyesmivel. Valaki írta előttem, hogy nem túl nagy ész, és igaza is volt, a modellek alapvetően nem nagy lexikális tudásukról híresek, azért az egy jó pont, hogy nem erőlteti, valamilyen szinten "ismeri" a képességeit. Jogot, orvosit, mérnökit ne várjunk tőle, ha menne is, divat-/büfészakot nézne, és úgy is maradna a modellkedésnél, mert elhelyezkedni nem tudna. Lennének tőle szakképzettebbek, talpraesettebbek, és főleg olyanok, akiket nem követ mindenhova lesifotós.
A pénzt illetően viszont nem értek egyet. Oké, hogy jelenleg sok pénzük van, de egyszer a realityshowjuknak is vége lesz, egyszer kipenderítik őt is az ügynökségtől - mivel ugye a modellszakma gyorsan változó irányzat és a szépségideál is eléggé gyorsan változik - de ha még ezek sem történnek meg, mondok egy nagyon egyszerű és valós dolgot: becsődölnek. Szintén volt már olyan színész/énekes/híresség, aki szét kereste magát egy x időben, aztán szépen elkezdett lecsúszni, majd lassan tönkremenni. A mai világban az, hogy valaki most gazdag, most van állása, és most híresség nem garancia semmire sem.
2016. március 24. 12:25
|
|
Védusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.04. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 252043 offline
|
Érdekes.. a modelleknél a 30 éves már öregnek számít. mit fog magával kezdeni majd most komolyan? nem sokáig lesznek ilyen híresek a Kardhisanok és a Jennerek. abból már nem fog meg élni.
2016. március 24. 12:35
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
habibi | Ma, 12:08
Azért édesem, a szépség múlandó dolog (és nagyon relatív is). Találkoztam már én is olyan leányzóval, aki szép reményekkel indult modellnek, aztán 1-2 év után közölték, hogy bocsánat, de már nem oké a pálya. Nem lehet tudni, hogyan fog kinézni 2-3 év múlva, és bár tény, hogy a pénznek köszönhetően Ő tudni fogja kordában tartani magát, a plasztikai sebészet nem egyenlő Istennel (vagy kinek mi).
Ezt olyan klasszul megfogalmaztad!!!!! Egyetértek!!!!
Ezt olyan klasszul megfogalmaztad!!!!! Egyetértek!!!!
1 felhasználónak tetszik:
habibi
2016. március 24. 12:53
|
|
cute cukivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 154 Csatolások: 19 Azonosító: 95465 offline
|
Igen csak egyszer megfog öregedni, a testvérek meg külön utakon járnak majd.. nem lesz ki eltartsa, majd fog egy gazdag férjet..
Akármennyire is szeretem Kendallt ebben nem értek egyet, annyi pénze van a családnak simán elvégezhet mindenféle tanfolyamot..
Akármennyire is szeretem Kendallt ebben nem értek egyet, annyi pénze van a családnak simán elvégezhet mindenféle tanfolyamot..
2016. március 24. 13:25
|
|
Luana Rothúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.16. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 246648 offline
|
Ennyi IQ szinttel Én sem próbálkoznék.
Bááár Én a helyébe ráállnék a tanulásra, mert nem sokáig lesz "szép". De Ő tudja. Ő élete. Hagyj bassza el még jobban
Kíváncsi lennék, hogy mihez fog kezdeni ha a realityshowjuknak vége lesz és kicseszik a modellügynökségtől (mert amíg a "sorozatuk" megy addig tuti bent hagyják) mihez fog kezdeni.
Bááár Én a helyébe ráállnék a tanulásra, mert nem sokáig lesz "szép". De Ő tudja. Ő élete. Hagyj bassza el még jobban
Kíváncsi lennék, hogy mihez fog kezdeni ha a realityshowjuknak vége lesz és kicseszik a modellügynökségtől (mert amíg a "sorozatuk" megy addig tuti bent hagyják) mihez fog kezdeni.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. március 24. 13:25
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Ha nem akar, akkor nem ... Senki sem erőltetti. Amugy is egyetértek vele...
2016. március 24. 13:33
|
|
Luana Rothúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.16. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 246648 offline
|
Idézet (bitchina @ 2016.03.24. 13:26)
Hát igen a diplomát nem olyan könnyű megvenni, mint az érettségit.
Olyan igaz
2016. március 24. 13:36
Tény, jelen helyzetben sikeres, van pénze, meg minden, viszont nem biztos, hogy pár év múlva is ennyire közkedvelt lesz. A sok pénz meg egyszer el fog fogyni...
2016. március 24. 14:01
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ilyenkor mondom azt, hogy látszik, kinél mi a fontos: Natalie Portman -ha jól emlékszem- pszichológusként végzett a Harvardon, Emma Watson a Brown-ra járt, Mayim Bialik doktorált!!! neuróbiológiából, Eva Longoria is már a második diplomáját csinálta nem is olyan rég... Bár a Kardashian-Jenner klántól nem is vártam mást.
2016. március 24. 14:04
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Lisanne @ 2016.03.24. 11:21)
Lehet hogy én leszek az elsők között az, aki egyetért Kendallel. Szerintem felesleges a továbbtanulás ebben a világban főleg, ahol minden pofára megy már..
Mert pofára az ember megkap egy cégnél diploma nélkül marketinges munkát? Egy villamosmérnököt elutasítanak azért, mert nem szép a pofija? Szerintem bullshit, amit írsz. Maximum a kommunikációs vonalon van ebben igazság, de ott viszont nagyon.
2016. március 24. 14:06
|
|
|
Idézet (B.T.S. @ 2016.03.24. 12:00)
Híres!!!
Úristen, vannak problémák a gondolkodásotokban. Attól még, hogy valaki híres, nem kell butának és sötétnek lennie, mint az éjszaka. Két kommenttel lejjebb írtam is rá példákat.
2016. március 24. 14:31
Pénzük tényleg sok van! Ez tény! De ha nem akar tovább tanulni, akkor nem kell erőltetni! Mindenesetre szép lány, és most ragyog a modellszakmában! De a szépség tényleg mulandó...Nincs igénye tanulni, ez az ő döntése. Nem lehet ezen változtatni!
2016. március 24. 14:34
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Szóval akik azt állítják itt, hogy aki nem megy egyetemre/főiskolára az hülye ember lehet. Emberek, gondolkozzatok már mit mondtok!
Az, aki nem megy felsőfokú oktatásba az nem biztos, hogy azért, mert nincs meg hozzá az esze. Egyszerűen csak nem akar vagy tudja jól ,hogy úgy is el tud helyezkedni azzal a tevékenységgel, amit már kiválasztott. A modelleknek például nem kell diplomát benyújtani ahhoz, hogy bizonyítani tudják mit is tudnak a szakmájukban.
Jó magam sem tervezek felsőoktatásba menni, mert csak idő és pénzpazarlásnak tartom. Ezzel én most hülye ember vagyok? Csak, mert olyan szakmát választottam magamnak, amihez elég egy OKJ képzés.
Amúgy meg, ha el is múlik a szépsége Kendallnak (ami alig van), akkor is addigra annyi pénzt keres, hogy azzal eltud lenni nyugdíjas éveiben.
Az, aki nem megy felsőfokú oktatásba az nem biztos, hogy azért, mert nincs meg hozzá az esze. Egyszerűen csak nem akar vagy tudja jól ,hogy úgy is el tud helyezkedni azzal a tevékenységgel, amit már kiválasztott. A modelleknek például nem kell diplomát benyújtani ahhoz, hogy bizonyítani tudják mit is tudnak a szakmájukban.
Jó magam sem tervezek felsőoktatásba menni, mert csak idő és pénzpazarlásnak tartom. Ezzel én most hülye ember vagyok? Csak, mert olyan szakmát választottam magamnak, amihez elég egy OKJ képzés.
Amúgy meg, ha el is múlik a szépsége Kendallnak (ami alig van), akkor is addigra annyi pénzt keres, hogy azzal eltud lenni nyugdíjas éveiben.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.