A 20 éves valóságshow-sztárból modellé avanzsált barna hajú szépség a Vogue riporterének árulta el, hogy jövőbeli tervei között az egyetem és a továbbtanulás egyáltalán nem szerepel, még gondolat szintjén sem.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kendall Jennert nem foglalkoztatja a továbbtanulás gondolata
2016. március 24. 10:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 24. 10:49
Ebből látszik, hogy az a munkája, ami van, az nem is nehéz, és nem kell hozzá ész. Mert bárki tud kiskutya szemeket villantani. Ehhez bezzeg van esze, de ahhoz, hogy valami normálisat is csináljon az életben, na ahhoz nincs...
2016. március 24. 10:51
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Egy egyetem elvégzéséhez kell némi ész is. Gondolom tisztában van azzal, hogy neki olyan nincsen (sajna ezt nem adják pénzért), így miért is foglalkoztatná ilyesmi. Az alap műveltséget ( az ő esetében selfiezés mesterfokon, pucérkodás, sminkelés, nagyképűzés, mások lenézése) már megtanulta otthon. Anyuka már elindította a karriert, Neki semmit sem kellett tennie, sok nála ezerszer tehetségesebb emberrel szemben. Nem is tudom melyik díjátadon konferált, és a 5SOS-t 1D-nek jelentette be, aztán elkezdett bután vihogni mikor rájött, hogy elk@rta. Egy ilyennek még jó hogy nem szerepel a tervei között egy kis igazi tudás és műveltség megszerzése. Szánalmas.....
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. március 24. 11:00
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (Hoxa18 @ 2016.03.24. 10:51)
Egy egyetem elvégzéséhez kell némi ész is. Gondolom tisztában van azzal, hogy neki olyan nincsen (sajna ezt nem adják pénzért), így miért is foglalkoztatná ilyesmi. Az alap műveltséget ( az ő esetében selfiezés mesterfokon, pucérkodás, sminkelés, nagyképűzés, mások lenézése) már megtanulta otthon. Anyuka már elindította a karriert, Neki semmit sem kellett tennie, sok nála ezerszer tehetségesebb emberrel szemben. Nem is tudom melyik díjátadon konferált, és a 5SOS-t 1D-nek jelentette be, aztán elkezdett bután vihogni mikor rájött, hogy elk@rta. Egy ilyennek még jó hogy nem szerepel a tervei között egy kis igazi tudás és műveltség megszerzése. Szánalmas.....
egyetértek
2016. március 24. 11:21
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Lehet hogy én leszek az elsők között az, aki egyetért Kendallel. Szerintem felesleges a továbbtanulás ebben a világban főleg, ahol minden pofára megy már..
2016. március 24. 11:24
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Ahoz kène èsz is . Ami neki nincs
Semmire nem viszi az életben. Kivéve a szülei és a testvérei büszkék ra
Semmire nem viszi az életben. Kivéve a szülei és a testvérei büszkék ra
2016. március 24. 11:26
engem sem foglalkoztatna a tovább tanulás a helyében, szóval egyetértek vele.
2016. március 24. 11:29
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
idióta
2016. március 24. 11:39
Nem is kell neki már. Pénzes családban nőtt fel, szinte bármit megtehet, amit akar és nem azért, mert nem szép, hanem szerintem részben a családja hírneve miatt van ott most, ahol. Ha nem lenne munkája, akkor érthető lenne, viszont hülye lenne eldobni az eddigi életét, és a tanulással foglalkoznia.
2016. március 24. 11:41
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Egyetértek vele. Sőt, miért foglalkoztatná, ha már úgyis így nőtt fel. "Sztárként" született és úgy gondolja, úgy is fog meghalni. Még fiatal, tehát olyan a gondolkodása, amilyen. Sok ember nem megy egyetemre, ő sem szeretne. Ha nem a modellkedés lesz a karrierje, akkor a családja majd kitalál neki valami mást. Ez ilyen egyszerű.
2016. március 24. 11:48
|
Leave me alone1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.18. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 254877 offline
|
Ki gondolta volna
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.