PLL: Főszereplőtől búcsúzik a széria?
2016. március 23. 09:54
Még csak 2 évadot láttam, úgyhogy bele kell húznom!
Hannát sajnálnám, ha meghalna... És Alison férje is gonosz lesz!
2016. március 23. 13:56
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
bele kéne kezdenem ebbe a sorozatba
2016. március 23. 14:19
Én tegnap kezdtem bele ebbe a sorozatba és tök tetszett!
2016. március 23. 14:39
Wow. Nagyon izgalmasnak tűnik, furcsa, hogy már az utolsó évad fog kezdődni..
2016. március 23. 15:54
Nagyon kíváncsi vagyok a következő évadra! Ez a lezárás fantasztikus lett, Marlene és a csapat nagyon kitettek magukért, amikor kitalálták. Izgatott vagyok a 7. évaddal kapcsolatban, mert nagyon sok kérdés van most bennem, amikre szeretnék válaszokat kapni. Furcsa belegondolni, hogy ez most már az utolsó évad lesz, de valahol úgy érzem, ideje lesz már lezárni a sorozatot.
2016. március 23. 16:05
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Szünet utáni részek nagyon gyengék voltak. Azonkívül hogy Charlotte meghalt, nem sok minden történt, kivéve talán a záró epizódot. Igen, az ütött rendesen. Azt kétlem hogy Hanna meghalna, valahogy úgyis túléli, habár kétséges, hogy hogyan? Viszont a hetedik évad végén ki tudja ki marad életben és ki nem? Akkor remélem sokan vissza fognak térni (Jason pl.) és Mona is nagyobb szerepet kap, mint eddig
2016. március 23. 20:15
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Én tippelnék Jennára. Hogy ő A.D. Gondoljatok bele.
Lenne oka megölni Charlotte-ot. Hiszen asszem Emily, de nem biztos!!! megkérdezte Shanat, hogy kitől fél annyira Jenna. Shana válasza az volt, hogy " Cece Draketől"
+ fájdalmat okoz Alisonnak, és lenne rá oka, hiszen mégis csak ő vakította meg. De ez csak egy teória.
Mondjuk most is a teóriám valóra vált. Biztos voltam benne, hogy Mrs Dilaurentisnek van ikertestvére, és hogy ő az egyik gonosz.
Lenne oka megölni Charlotte-ot. Hiszen asszem Emily, de nem biztos!!! megkérdezte Shanat, hogy kitől fél annyira Jenna. Shana válasza az volt, hogy " Cece Draketől"
+ fájdalmat okoz Alisonnak, és lenne rá oka, hiszen mégis csak ő vakította meg. De ez csak egy teória.
Mondjuk most is a teóriám valóra vált. Biztos voltam benne, hogy Mrs Dilaurentisnek van ikertestvére, és hogy ő az egyik gonosz.
2016. március 23. 20:18
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Idézet (Bessie @ 2016.03.23. 16:05)
Szünet utáni részek nagyon gyengék voltak. Azonkívül hogy Charlotte meghalt, nem sok minden történt, kivéve talán a záró epizódot. Igen, az ütött rendesen. Azt kétlem hogy Hanna meghalna, valahogy úgyis túléli, habár kétséges, hogy hogyan? Viszont a hetedik évad végén ki tudja ki marad életben és ki nem? Akkor remélem sokan vissza fognak térni (Jason pl.) és Mona is nagyobb szerepet kap, mint eddig
HANNA NEM HALOTT!
2016. március 24. 15:13
Már nagyon várom, viszont nem szeretném, hogy véget érjen.
2016. március 26. 11:49
|
|
Horselovegirl222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 247309 offline
|
Nagyoon jó a sorozat!!!
2016. március 26. 12:43
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Nem fogom kibírni nyárig!
2016. március 26. 16:10
Én személy szerint nem örülök a Hanna és Caleb közötti fellángolásnak, ugyanis eléggé Spaleb párti vagyok, talán azért (is), mert ők ketten a kedvenc szereplőim.
A Hanna-s dolgot kicsit feleslegesnek érzem, mert szerintem mindenki tudja, hogy úgysem fog meghalni. Nekem legalábbis van egy olyan érzésem, hogy egy ilyen fordulatot nem fognak belevinni a történetbe, valamint túl fontos szereplő ő ahhoz, hogy "csak úgy" kiírják. Jó, vágom, "szellemként" vagy álmokban még visszatérhet, de hát az ugye mégsem ugyanaz.
Egyébként, hogy őszinte legyek, engem már nem annyira izgat, hogy most ki lesz 'A', annyira meg van már csavarva a történet, hogy már maguk a rendezők sem tudják, mi a franc van.
A Hanna-s dolgot kicsit feleslegesnek érzem, mert szerintem mindenki tudja, hogy úgysem fog meghalni. Nekem legalábbis van egy olyan érzésem, hogy egy ilyen fordulatot nem fognak belevinni a történetbe, valamint túl fontos szereplő ő ahhoz, hogy "csak úgy" kiírják. Jó, vágom, "szellemként" vagy álmokban még visszatérhet, de hát az ugye mégsem ugyanaz.
Egyébként, hogy őszinte legyek, engem már nem annyira izgat, hogy most ki lesz 'A', annyira meg van már csavarva a történet, hogy már maguk a rendezők sem tudják, mi a franc van.
2016. március 26. 19:51
|
|
Petruccccc_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 252531 offline
|
Juj, nem értem miért nem írtam még ide hát szerintem csak nem írnak ki egy főszerplőt a csajok közül, a finálé nekem nagyon tetszett remélem, hogy hamar itt a nyár és megtudjuk a folytatást csak nehogy valaki megkérdezze miről szól a kedvenc sorim.

2016. április 03. 18:08
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Már nagyon várom a nyarat!
Én örülnék, ha Haleb, Spoby és Ezria párosok összejönnének a végére. Szerintem Hannával nem lesz semmi baj, biztos megússza.
Azt még sajnálom, hogy az utolsó évad, bár inkább legyen kevés jó, mint sok unalmas rész. Azt még végképp nem akarom, hogy túl nyújtsák a sorozatot.
2016. június 03. 18:36
|
anna1771új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.03. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 256821 offline
|
Most ezt nem értem: – Nyitott vagyok mindenre, de jelenleg arra koncentrálok, hogy megadjam a rajongóknak azt a lezárást, amit megérdemelnek: húsz fantasztikus epizódot.
Itt most mire gondolhat?
Itt most mire gondolhat?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: