Dylan O'Brien súlyosan megsérült az Útvesztő folytatásának forgatásán
2016. március 21. 19:56
|
|
Szivárványlány99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 230239 offline
|
Jesszus de megilyedtem a címen. Azt hittem valami ennél is rosszabb,de szerencsére nem. Most komolyan mi lenne a trilógiával nélküle? :'(
2016. március 21. 21:32
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Én úgy tudom a Teen Wolf forgatásokat is leállították Dylan balesete miatt....
2016. március 22. 05:58
Ó szegényke. Bár ez bárkivel és bárhol megtörténhet főleg ha az illető egy színész. Mert a színészet nemcsak hírnévvel jár hanem veszélyekkel is.
Gyógyul meg gyorsan!!
Gyógyul meg gyorsan!!
2016. március 22. 10:50
|
|
Violetta_Tini_21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 249139 offline
|
Én nem szeretem Dylan-t de nagyon sajnálom
2016. március 22. 13:45
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
5 napos hír, hát eléggé le van maradva a starity.
Igen. Úgy lett volna a jelenet, hogy Dylan egy vonatra ugrik fel, kocsival akarták megoldani, és úgy látszódott volna a filmben, mintha a vonatra ugrott volna.
Egyébként Dylannek nincsen dublőre, és szerintem az az oka, hogy nem szeretne. Vannak keményebb, merészebb, bevállalósabb színészek, úgy mint Dylan, és vannak olyan színészek, akikről egy székről nem mernek leesni dublőr nélkül. Erre nem mondanék példát, mert a diznifanok jönnének rám.
Baleset volt, és benne van ez a pakliban, hogy sajnos így megsérül az adott színész.
Gondolom észrevettétek, hogy Dylan legjobb barátja Tyler Posey a világhálón nem kívánt jobbulást Dylannek. Itt az oka : ,, Megvan a száma, és nem olvassa túl gyakran a tweeteket. Ő a barátom, és mindennél jobban szeretem"
James azt mondta, hogy bár vannak fájdalmai, már mosolyog és viccelődik.
Igen. Úgy lett volna a jelenet, hogy Dylan egy vonatra ugrik fel, kocsival akarták megoldani, és úgy látszódott volna a filmben, mintha a vonatra ugrott volna.
Egyébként Dylannek nincsen dublőre, és szerintem az az oka, hogy nem szeretne. Vannak keményebb, merészebb, bevállalósabb színészek, úgy mint Dylan, és vannak olyan színészek, akikről egy székről nem mernek leesni dublőr nélkül. Erre nem mondanék példát, mert a diznifanok jönnének rám.
Baleset volt, és benne van ez a pakliban, hogy sajnos így megsérül az adott színész.
Gondolom észrevettétek, hogy Dylan legjobb barátja Tyler Posey a világhálón nem kívánt jobbulást Dylannek. Itt az oka : ,, Megvan a száma, és nem olvassa túl gyakran a tweeteket. Ő a barátom, és mindennél jobban szeretem"
James azt mondta, hogy bár vannak fájdalmai, már mosolyog és viccelődik.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. március 22. 14:46
|
|
simay lizi37új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 239468 offline
|
jobbulast <3
2016. március 22. 16:17
ne ne ne ne ne ne ne, ilyen nincs!! nagyon szeretem Dylan-t, és az egész Útvesztő filmet. remélem hamar felépül, mert már nem bírok várni a 3. részig.
2016. március 22. 17:11
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Áááá csak egy picit van lemaradva a starity... mindegy, a lényeg hogy szegénykém felépüljön
2016. március 22. 19:08
Már pár napja hallotam de nagyon sajnálom..
Remélem hogy minél hamarabb meggyógyul,jobbulást Dylan
Remélem hogy minél hamarabb meggyógyul,jobbulást Dylan
2016. március 22. 19:53
Nagyon sajnálom, remélem mihamarabb fel tud Dylan épülni!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.