Megérkezett Ariana Grande kollekciója
2016. március 20. 15:27
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Olyan tömeg ruhák.
2016. március 20. 16:55
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Nekem Nagyon tetszenek. Teljesen visszaköszön Ariana stílusa. Nem hiszem hogy valaha is venni fogok belőle valamit, mert nekem nem állnak jól ezek a ruhák. Bár az a dzseki elég jól néz ki..
2016. március 20. 19:35
nem ezt vártam Ariana-tól... Nem szeretem a lányt, de a ruhák nagyon szépek
2016. március 22. 17:49
Hasonló darabokat bármelyik plázában be lehet szerezni, de tükrözi a stílusát. Nem rosszak.
2016. március 22. 19:43
|
|
Violetta Leonettaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 240930 offline
|
Hűűű, nagyon szépeeek
2016. március 23. 07:01
|
|
Mechistaörökkéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 247564 offline
|
Aztaa szerintem nagyon jók lettek:D
2016. március 23. 15:57
Szerintem ezek a ruhák teljesen snasszok, minden második butikban, még kínaikban is látni ilyeneket. Semmi egyediség, semmi új, semmi különleges. Tipikus Ariana. Lapos, tömeg, béna, újdonság-félő.
2016. március 24. 12:15
|
|
supergirlsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.20. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 242891 offline
|
Nagyon szépek lettek, nekem nagyon tetszenek.
2016. március 24. 13:08
Van egy-kettő ami nem olyan jó de összességében szépek.Nagyon tetszenek.Ariana pedig gyönyörű!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: