Megérkezett Ariana Grande kollekciója
2016. március 19. 09:35
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
A vicces csak az, hogy a ruhák már a hónap elején megrendelhetőek voltak.
Mindenestere én mindenképpen szeretnék beszerezni egy-két ruhadarabot vagy kiegészítőt, mert azok között tényleg rengeteg csinos darab van!
2016. március 19. 09:47
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Nagyon szépek ❤❤❤
2016. március 19. 13:51
Valóban csinos darabok, de azért annyira nem egyediek, mint ahogy le van írva. Szinte minden második butikban lehet hasonló ruhákat venni.
2016. március 19. 18:36
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Igazából nincs benne semmi egyedi.
2016. március 19. 20:02
|
Wanabella.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 2 Azonosító: 254884 offline
|
Nagyon csinoska lány
2016. március 19. 21:06
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Annyira jól néznek ki jézusom, azzal a bőrdzsekivel már reggel óta szemezek xDDD
2016. március 19. 21:54
Rosszabbra számítottam, de amúgy tényleg, ilyet bárki tud tervezni!
2016. március 20. 01:37
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Még mindig nem bírom,de tényleg szépek a ruhák.
Nem tudom,hogy egyediek e, persze nincs másik pont ilyen ruha,de ezek pont olyan helyen elérhetőek,ahol rengeteg ilyen van,ez igaz.
Azt pedig ne mondjátok nekem,hogy ilyet bárki tud tervezni. Azért egy ruhának nem csak a mintáját és az alakját kell kitalálni, ne gondoljátok,hogy ennyire egyszerű.
Nem tudom,hogy egyediek e, persze nincs másik pont ilyen ruha,de ezek pont olyan helyen elérhetőek,ahol rengeteg ilyen van,ez igaz.
Azt pedig ne mondjátok nekem,hogy ilyet bárki tud tervezni. Azért egy ruhának nem csak a mintáját és az alakját kell kitalálni, ne gondoljátok,hogy ennyire egyszerű.
2016. március 20. 06:32
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Túl egyszerű. Konkrétan körbenéz az ember a boltokban és ugyanilyen ruhákat vehet talán olcsóbban, max a szín más.
De egyébként tényleg tükrözi Ariana stílusát.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: