Újraindul a nyomozás Kurt Cobain halálának ügyében?
2016. március 18. 23:16
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Pocok2001 egyetértek!
2016. március 19. 10:18
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Lehet az is hogy a gyilkos (már ha volt gyilkos) miután végzett Kurttel azután önmagát is kivégezte! Amúgy nagyon sajnálom hogy egy ilyen tehetség már 22 éve hiányzik közülünk
2016. március 19. 14:17
Számomra rejtély, hogy egy ekkora puskát egy öngyilkos hogy tud maga ellen fordítani (a lövedék útjának ismeretében)... Jó voltam fizikából, de erre várom a választ.
2016. március 19. 17:07
Már megint a média. Ennek az egésznek egy értelme van: egy elhunyt legendát akinek a halálát mai napig nem sikerült feldolgozni felhasználni pénzszerzésképp. Kurt halála évekig téma volt, és szerintem valamilyen szinten minden rajongó szeretné még gyártani az összeesküvés elméleteket és azt hinni hogy nem öngyilkosság áldozata lett. Persze fontos hogy kiderüljön az igazság, de ennyi év után már rá kéne jönnünk: nem hozhatjuk vissza ezzel őt. Ő meghalt, akár saját kezüleg, akár más által. Ott van a családja, az ismerősei, sőt neki még a rajongói is. Nekik mind nehéz hogy meghalt, és szeretnének tovább lépni. A múltat nem kéne felhántorgatni, lépten, nyomon amint megtehetik. Nekik nem csak a pénz számít, ők nem Kurt nevével szeretnének figyelemre szert tenni. Ő olyan életet élt ami után az öngyilkosság ha még nem is jó érzés, de nem meglepő. Szerintem nem jó ötlet újból kezdeni az egészet, de ki hogy gondolja. Ha a pénz a lényeg az meglesz.
2016. március 27. 07:38
Hagyják már el ezt az ügyet!
Ha a halott nyugalomra vágyik, akkor hagyják nyugodni! *-*
Egyet értek az előttem szólókkal, ha pénz kell, szerezzenek máshogyan :/
Ha a halott nyugalomra vágyik, akkor hagyják nyugodni! *-*
Egyet értek az előttem szólókkal, ha pénz kell, szerezzenek máshogyan :/
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: