Amilyen ígéretesen indult, úgy véget is ért az énekes és a modell románca.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vége: Justin Bieber és Hailey Baldwin külön utakon járnak
2016. március 17. 10:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 17. 13:52
Eletemben nem voltam meg ilyen boldog
koszonom *-* bar fontos nekem jus boldogsaga, de mindenkinek be kell latnia hogy turne alatt nehez lenne tartani a kapcsolatot
2016. március 17. 14:30
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Brandy.... Köszönöm. Végre valaki ráismert a sztárvilág szerelmi életére!!
2016. március 17. 14:31
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Bocsi. *
2016. március 17. 14:57
Szerintem Justinnak mostanában nem lesz barátnője, hiszen egyrészt tényleg nagyon elfoglalt, másrészt pedig a média egyfolytában vele foglalkozik, keverik a sz@rt.
2016. március 17. 15:33
Meddig is jártak?? Kb egy fél évig, SE..Gratulálok mondhatom
Bírom Justint de ha úgy érzi hogy Selena neki az igazi akkor b@szki miért nem állapodik már meg nála?! Össze illenek,meg szeretik is egymást.hiába az ellenkezőjét állítják,még a vak is látja hogy nem bírják ki egymás nélkül..De akkor miért nem lépnek túl a múlton és kezdenek új életet együtt..
Bírom Justint de ha úgy érzi hogy Selena neki az igazi akkor b@szki miért nem állapodik már meg nála?! Össze illenek,meg szeretik is egymást.hiába az ellenkezőjét állítják,még a vak is látja hogy nem bírják ki egymás nélkül..De akkor miért nem lépnek túl a múlton és kezdenek új életet együtt..
2016. március 17. 15:35
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Ez nem tartott sokáig.. Kijelenteni azt h szerelmesek meg sztem hülyeség mert ha valóban szeretnék egymást megtudnák oldani ezt a te itt én ott dolgot.. Első akadálynál elbuktak.. Ez nem szerelem -.-
2016. március 17. 16:42
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Hát ezt én nem nevezném szerelemnek max barátság extrákkal,meg ha igazán szeretnék egymást akkor nem számítana hogy milyen messze vannak egymástól,és könyörgöm kitalálták a Skype-ot,az sms-t és stb.
2016. március 17. 16:53
Nem tudtam,hogy jár valakivel.Egyébként én meg ezt nem nevezném szerelemnek.
2016. március 17. 17:24
|
|
Love Arianavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.12. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 254705 offline
|
Én amúgy sem bírtam ezt a Hailey-t....
2016. március 17. 18:00
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
sokat tartott...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: