Kids' Choice Awards 2016: itt vannak a győztesek!
2016. március 15. 00:01
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Bogiii5, az egy dolog, hogy leoltasz mindenkit, akinek nem tetszik a kedvenc lánybandád, de próbáld meg elfogadni, hogy nem feltétlenül az a legszínvonalasabb, ami neked tetszik...bár nem mintha a Little Mix, vagy a One Direction túlontúl színvonalas lenne...
2016. március 15. 01:06
Végre, egy díjátadó, ahol Taylor S. nem nyert semmit...
Amúgy tök poén hogy a Little Mix jelölve sem volt de azért nekik kellett volna nyerni. És ezt úgy mondom hogy a FH se a szivem csücske.
2016. március 15. 09:02
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Végre nem látom mindenhol Taylor nevét, amúgy az 1D fiúk is nyertek, ezek miért nincsenek feltűntetve?
amúgy ja, szerintem is jobb a Little Mix de ízlések és pofonok. gratulálok mindenkinek!
2016. március 15. 10:16
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Bogiii5: Lehet,hogy nem tudom a nevüket-nem is vagyok kíváncsi rá-de látom amit látok! Nem napellenzővel látom a világot, rengeteg számot hallottam már tőlük, és hát,hogy is mondjam, valami borzalmas! Egyszerűen nincs hangjuk-na jó, van, mivel manapság már igen jól meg lehet szerkeszteni-nincs semmi egyedi rajtuk, minden klipben mini szoknyában és shortban rázzák a seggüket, a dalaik értelmetlenek, nem szólnak semmiről-jó esetben. Kíváncsi vagy az én tehetségemre??? Bocsi, de nem tudom megmutatni,mert kb. annyi van mint nekik, semmi! De én nem akarok mindenáron híres lenne, nem akarok mű "tehetséggel" nagyzolni és nem akarok egy ribivé válni, csakhogy rám is figyeljenek! És igen rémesek, rémes az egész banda, rémes,hogy ilyen tehetségtelen embereket így imádnak, és rémes,hogy ezzel a semmivel ilyen díjakat nyernek...
2016. március 15. 10:31
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Nekem ez a gála egyre inkább csak azt bizonyítja be, hogy gyakran a Nickelodeon díjazni szeretné a saját sorozatait. A Thunderman családnál gyengébb sorozatot rég láttam már, múltkor az ment a tévében, belenéztem, de értékelhetetlen volt, még mosolyogni se tudtam rajta, nemhogy nevetni. Még a többi jelölt is valamivel jobb, mint ez, nem hiszem, hogy a többi sorozat nem lenne népszerűbb. Annyi volt a bűnük, hogy disneysek
De azért gratulálnék Shawnak és a Star Wars-nak
De azért gratulálnék Shawnak és a Star Wars-nak
2016. március 15. 10:50
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Idézet (ElenaBells @ 2016.03.15. 09:02)
Végre nem látom mindenhol Taylor nevét, amúgy az 1D fiúk is nyertek, ezek miért nincsenek feltűntetve?
amúgy ja, szerintem is jobb a Little Mix de ízlések és pofonok. gratulálok mindenkinek! 
A cikkből idézve:
„és a One Direction is csak a nemzetközi győztesek közé kerülhetett be, Anglia/Írország legjobb zenei szerepléseként”
Csak az amerikai győztesek vannak felsorolva, mint az összes külföldi híroldalnál is.
2016. március 15. 12:21
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok mindenkinek!
2016. március 15. 12:55
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Ami azt illeti, én a felsorolt kategóriák legalább 90%-ában másnak adtam volna a díjat... Leginkább az Imagine Dragons-t sajnálom, valahogy sejtettem, hogy valami elképesztő nagy tehetség fog nyerni, de számomra ők az igazi nyertesek
2016. március 15. 12:59
|
|
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline
|
Istenem....olyan szánalmasak vagytok hogy az már fáj...Most mire jó ez a feszt veszekedés? A hozzászólás rész nem erre lett/van kitalálva, hogy itt nyírjátok egymást. Ha meg utálkozni akar valamelyik akkor drágám ajánlom a vélemény "gombot", oda írhatsz felőlem bármit, de ne ide piszkítsd a hülyeséged, hogy k**vák meg r**ancok meg a tököm tudja mik...oké? Nem igaz, hogy titeket ez nem zavar..békén lehet hagyni azt az emberkét aki éppen neked nem tetsző "kommentet" irkált...Oszt'? Mi van akkor..összedől a világ? Nyilvánvaló, hogy nem azért szavaztak a Fifth Harmonyra ennyien, mert utálják...hanem, mert szeretik és tudják, hogy van bennük tehetség, nem? Most ha nem tetszik valakinek nem kell hisztirohamot kapni rögtön...a fejemet fogom mikor ezeket a hülyeségeket olvasom...No persze lehet leoltani ezért, de a kutyát sem fogja érdekelni:*
2016. március 15. 13:37
Adele-n meg Jennifer Lawrence-n kívül nincs egy normális ember sincs...-.- És az Egy ropi naplója a legjobb könyv?! >.< Ez még viccnek is rossz. Akik megszavazták, azok nem tudnak olvasni vagy nem fogtak a kezükbe még egy normális regényt. Egy ilyen bugyuta történetnek minek kell díjat adni? A molyon a kritikák többsége csak 3 csillagos vagy annyi se. Ha már díjat adnak egy könyvnek, akkor annak legalább 90%-osnak kellene lennie és nem 80 valamennyinek. Az nem titok, hogy a többség azt hiszi, Justin Bieber-nek meg Ariana Grande-nek van hangja... Azon már meg sem lepődök... A nyávogós kornyikálás ilyen helyeken már siker, de ez a könyv... -.-
2016. március 15. 13:49
|
|
Love Arianavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.12. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 254705 offline
|
Gratulálok mindenkinek!
2016. március 15. 13:55
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Gratulációm minden díjazottnak, de különösen örülök Sofía Vergarának.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: