Selena Gomez lekörözte Taylor Swiftet
2016. március 14. 17:26
Éljen, éljen. Nem mindegy? Mert szerintem annyira de annyira nyolc..
2016. március 14. 17:33
Már nem azért de selena ezerrel szebb.Csak versenyt nem kell csinálni ebböl.
2016. március 14. 17:39
Remek. Legyen büszke magára, ez aztán az elismerés.
2016. március 14. 18:07
Megérdemli,valahogy nekem mindig jobban bejött Sel stílusa és zenéje mint Taylor-é. Mindkettőjüket bírom
2016. március 14. 18:23
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
ÚristenxD
Mi ez? Nem mindegy kinek hány követője van.
Minek mindenből versenyt csinálni, meg ilyen hülyeségekxD
Ez nem ellenük szól hisz nem ők kreálják ezeket a baromságokat mint Instagram-királynő meg hasonló. lol. Leírni szörnyűbbxD
És még csak azután röhögnék ha ezen összekapnának. Ki az a hülye aki ezért megharagudna a másikra mert 1 millióval többen követik egy kép megosztón? x"dd
Mi ez? Nem mindegy kinek hány követője van.
Minek mindenből versenyt csinálni, meg ilyen hülyeségekxD
Ez nem ellenük szól hisz nem ők kreálják ezeket a baromságokat mint Instagram-királynő meg hasonló. lol. Leírni szörnyűbbxD
És még csak azután röhögnék ha ezen összekapnának. Ki az a hülye aki ezért megharagudna a másikra mert 1 millióval többen követik egy kép megosztón? x"dd
2016. március 14. 18:38
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
És abban szokták manapság mérni a zenei tehetséget, a szerethetőséget és a személyiséget, hogy kinek hány sz*ros követője van Instagramon? Mikor süllyedt eddig a világ, miért kellene haragudni valakire, ha több követője van mint neki? Nem mellesleg nem is olyan régen még Kendall Jennerről meg Kylieról is ezt mondogatták. Komolyan mondom szánalmas hogy tényleg abban mérik manapság a közszereplők és énekesnők népszerűségét, hogy valakinek eggyel több vagy kevesebb követője van-e. Az az oldal egyébként is csak polgárpukkasztásra jó (pofázok én itt úgy hogy nekem is van) de én legalább nem vadászok a rohadt szívecskékre meg követőkre, mintha az létszükségletű lenne az életemben. Annyira szánalmas az egész helyzet...
2016. március 14. 18:39
Nem akarok senkit se becsmérelni, de mivel a legtöbb híresség vásárolt követőkkel szokta növelni a fiókja értékét (kb. 60 dollárért ~ 17000 ft 10 ezer fantomkövetőt kaphatsz erre specializálódott cégektől), azt hiszem, ennek a méregetésnek semmi értelme nincs.
2016. március 14. 19:05
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
csodálatos, tényleg. itt előttem már írták hogy felvan vásárolva a fele követője xy személynek, ami teljesen igaz.
nem értem amúgy, mi nagy szám ebben a Szelenácskában.
nem értem amúgy, mi nagy szám ebben a Szelenácskában.
2016. március 14. 19:32
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
És ennek mi értelme van h mennyi követője van?
2016. március 14. 19:33
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Gratulálok, díjat ezért nem akarnak neki adni?!
2016. március 14. 22:18
És múltkor Selena még törölni akarta magát? Örülök, hogy nem tette meg, és most ő az Instagram új királynője!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: