Dominic Sherwood
2016. március 13. 18:13
Dominic az életem egy része.Előszőr a Vámpír académiában láttam és nagyon megtetszett csodás színész.Majd a Shadowhuntersben ismertem meg a véleményem pedig ez:Én imádom az egyik kedvenc sorozatom.Kedvencem Jace mint a tinilányok nagy részének,de Clary-t is nagyon szeretem.Szerintem a szereposztás tökéletes.Mikor előszőr megláttam a cikket,hogy mások leszenek egy kicsit kiakadtam,de legbelül tetszett,de mindegy is mikor megnéztem az első részt sőt mikor az első 10 percben láttam a kedvenc sorozatommá vált.Előszőr egy kicsit furcsa volt,de megszoktam és nagyon is tetszett.Dominic szerintem jobb Jace szerepében mint Jamie Campbell Bower mert ő annyira nem illett a szerephez.Lily Collinsal sincs bajom,sőt egyenesen szeretem,csak Katherine jobb.h
Ha valaki akkora rajongó mint én akkor keressen fel!Köszi!Dominic Sherwood angol színész. 1990. február 6-án született Kentben, dél-kelet Angliában. A maidstone-i Oakwood Park Gimnáziumban érettségizett le. Sikeres vizsgája után dráma és színház tagozaton tanult tovább, amit azonban félbehagyott, és elutazott Kenyába dolgozni. 6 hónap múlva tért csak vissza Londonba. Lassan egyre több munkalehetőséget kapott. Dolgozott modellként, majd 2010-ben beválogatták a brit szappanopera, The Cut sorozatába. A BBC-n futó sorozat második évadában az egyik főszereplő (Stephen) barátját alakította. Később, még visszatért 1-1 rész erejéig a sorozatba. 2011-ben szerepelt a Sadie J vígjátéksorozat egy részében, majd egy évvel később feltűnt a Not Fade Away drámafilmben, ahol a fiatal Mick Jaggert játszhatta el. 2013-ban a Mayday minisorozat egyik epizódjában szerepelt, és beválogatták a The Vampire Academy könyvadaptációjába, amiben Christian Ozerat fogja alakítani. A film 2014. február 14-én debütált. Szerepelt a Take Down thrillerben Jeremy Sumpter, Ed Westwick, és Phoebe Tonkin színészekkel. 2015. április 21-én jelentették be, hogy ő fogja játszani Jace Waylendet, a The Mortal Intsruments: Shadowhunters filmadaptációjának sorozatát. Az ABC Family (átnevezték Freeform-ra) csatorna vetíti a szériát.Nos ez lenne az életrajza nehéz egy kissé megtanulni,de már gyakorlatban avgyok,e mindegy is engem az a rész győzött meg az életrajzában,hogya maidstone-i Oakwood Park Gimnáziumban érettségizett le. Sikeres vizsgája után dráma és színház tagozaton tanult tovább, amit azonban félbehagyott, és elutazott Kenyába dolgozni.Ez azt mutatja,ha valaki színész vayg színésznő vagy esetleg modell akrna lenni bármi sikerülhet.Imádom Domot és a seme az elképesztően furi a képeken meg a filmekben nem is vettem észre,hogy fele más,de ahogy megnéztem jobban észrevettem.A stílusával nincs gond egyenesen tetszik és jó is.
Ez a véleményem
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: