*szívroham*
Háborús filmben szerepelhet Harry Styles
2016. március 13. 20:32
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Nem ismerem Harry Styles-t és nem is hallottam még a hangját hogy tud énekelni de hogy egy háborús filmben játszana valamilyen karaktert Hmmm ... Hát nem is tudom. Érdekes lenne szerintem
2016. március 16. 02:50
Istenem, annyira jót tudok röhögni azon, hogy valaki mennyire kitud akadni amiatt, hogy egy énekes színészkedni akar.
Akkor jobb ha ezek az emberek tudják, hogy a tehetséges K-pop idolloknak az éneklés mellet tudniuk kell színészkedni,táncolni,hangszeren játszani, műsort vezetni, min. 2 idegen nyelven beszélni, és még modellként is helyt kell állniuk.
(Azt mondjuk hangsúlyoznám hogy most a TEHETSÉGES k-pop idollokról beszéltem.)
2016. március 17. 15:44
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
Nem tudom, szerintem nem feltétlenül ezek a filmek illnek hozzá, de én bízom benne
2016. március 18. 02:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Totál egyértelmű, hogy Christopher Nolan azért akarja bevonni, mert húzónév lenne és talán a töpszli tizenéveseket is be tudja csalogatni a moziba ezáltal... persze, ha a hír nem kacsa. Mivel mostanában abszolút érdeklődöm a XX.-dik századi történelem iránt, így az én érdeklődésemet alapból is felkeltette, és több mint valószínű, hogy így vagy úgy, de meg fogom nézni. Mindenesetre, ha elvállalja, biztos röhögnék, ha bíbőr CSI-os sorsát kapná. Ha jól emlékszem anno Rihannát is pár perc szereplés után kinyírták a Battleshipben.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.