Szinte hihetetlen, milyen sikert hozott a Saul fia a készítőknek igen rövid idő alatt, így nem csoda, ha az Oscar-díj után a legnevesebb állami elismerést is megítélték nekik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kossuth-díjjal jutalmazzák a Saul fia készítőit
2016. március 12. 08:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 12. 09:37
Gratulálok!! Most már egyre jobban kíváncsi vagyok a filmre
2016. március 12. 13:23
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Gratula
2016. március 13. 19:16
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok.
2016. március 13. 19:20
Idézet (Decibel @ 2016.03.12. 14:26)
Gratulálok.
Számomra a film unalmas és semmitmondó, pedig értem miről szól. Tisztában vagyok a holokauszt borzalmairól.
Számomra a film unalmas és semmitmondó, pedig értem miről szól. Tisztában vagyok a holokauszt borzalmairól.
Teljesen egyetértek.
2016. március 14. 14:22
Nagyon szuper -.- és nekünk ezt a szar zsidó filmet kötelező lesz megnézni...
2016. március 15. 13:01
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Azt hiszem itt sokan nem fogták fel a film lényegét. A holokauszt körítés volt,nem véletlen végig Röhrig Géza arcát mutatta a kamera. A főszereplő személyes érzéseit adta át a film,hogy mit képes megtenni a fiáért. Nem egy újabb holokauszt borzalom akart lenni de nyilván az is fontos volt. Aki meg ezt nem hiszi el,nézzen meg néhány interjút a készítőkkel.
Minga nevezetű felhasználónak pedig csak annyit mondanék,hogy semmi sem kötelező. Ha pedig nem tudja felfogni a filmet ne is nézze meg.
Minga nevezetű felhasználónak pedig csak annyit mondanék,hogy semmi sem kötelező. Ha pedig nem tudja felfogni a filmet ne is nézze meg.
2016. március 23. 19:19
Egyetértek azzal, hogy sokan nem fogják fel miről szól. Ez nem egy Marvel film, ami piszkosul egyértelmű, már már kiszámítható. A Saul fián el lehet gondolkodni, már aki hajlandó rá.
Én a Kossuth-díjat már sokallom ugyan, de cseppet sem sajnálom tőlük.
Én a Kossuth-díjat már sokallom ugyan, de cseppet sem sajnálom tőlük.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: