Szinte hihetetlen, milyen sikert hozott a Saul fia a készítőknek igen rövid idő alatt, így nem csoda, ha az Oscar-díj után a legnevesebb állami elismerést is megítélték nekik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kossuth-díjjal jutalmazzák a Saul fia készítőit
2016. március 12. 08:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 12. 09:37
Gratulálok!! Most már egyre jobban kíváncsi vagyok a filmre
2016. március 12. 13:23
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Gratula
2016. március 13. 19:16
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok.
2016. március 13. 19:20
Idézet (Decibel @ 2016.03.12. 14:26)
Gratulálok.
Számomra a film unalmas és semmitmondó, pedig értem miről szól. Tisztában vagyok a holokauszt borzalmairól.
Számomra a film unalmas és semmitmondó, pedig értem miről szól. Tisztában vagyok a holokauszt borzalmairól.
Teljesen egyetértek.
2016. március 14. 14:22
Nagyon szuper -.- és nekünk ezt a szar zsidó filmet kötelező lesz megnézni...
2016. március 15. 13:01
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Azt hiszem itt sokan nem fogták fel a film lényegét. A holokauszt körítés volt,nem véletlen végig Röhrig Géza arcát mutatta a kamera. A főszereplő személyes érzéseit adta át a film,hogy mit képes megtenni a fiáért. Nem egy újabb holokauszt borzalom akart lenni de nyilván az is fontos volt. Aki meg ezt nem hiszi el,nézzen meg néhány interjút a készítőkkel.
Minga nevezetű felhasználónak pedig csak annyit mondanék,hogy semmi sem kötelező. Ha pedig nem tudja felfogni a filmet ne is nézze meg.
Minga nevezetű felhasználónak pedig csak annyit mondanék,hogy semmi sem kötelező. Ha pedig nem tudja felfogni a filmet ne is nézze meg.
2016. március 23. 19:19
Egyetértek azzal, hogy sokan nem fogják fel miről szól. Ez nem egy Marvel film, ami piszkosul egyértelmű, már már kiszámítható. A Saul fián el lehet gondolkodni, már aki hajlandó rá.
Én a Kossuth-díjat már sokallom ugyan, de cseppet sem sajnálom tőlük.
Én a Kossuth-díjat már sokallom ugyan, de cseppet sem sajnálom tőlük.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: