Az All I Want For Christmas énekesnőjének már igazán nincs mit bizonygatnia, hiszen fantasztikus hangi adottságai miatt az egész világon ismert, ám úgy tűnik, a szőkeségnek még ez sem elég.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim Kardashian nyomdokaiba lép Mariah Carey
2016. március 11. 11:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 11. 11:44
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Szerintem maradjon az éneklésnél.
2016. március 11. 14:47
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Isten áldjon...
2016. március 11. 15:24
Maradjon szerintem is az éneklésnél,azt legalább jól csinálja
2016. március 11. 16:36
Én még nem igazán hallottam erről a hölgyeményről, de ezek szerint elég butácska lehet, ha pont Kim Kardashian nyomába szeretne lépni.:'D
2016. március 12. 07:14
|
|
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline
|
Ne maaaaar.... Mariah Carey, az egyik legnagyobb zenei ikon komolyan azzal akarja felhívni a figyelmet, hogy valosagshow-ban szerepel????
Inkabb csinalna dalokat, ugyanis mar ezer eve nem adott ki semmi ujat....
Inkabb csinalna dalokat, ugyanis mar ezer eve nem adott ki semmi ujat....
2016. március 12. 08:54
|
|
butterflygabooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.12. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 254683 offline
|
A cikk egy rohadt nagy csúsztatás.
Először is ez a valóságshow amiről szó van a Las Vegas-i #1 to Infinity show kulisszatitkairól fog szólni ami meglehetősen izgalmas ugyanis a 18 number one dalt különböző kellékekkel és díszletekkel adja elő.
Nagyon durva és méltatlan , hogy mindenféle majomkodó celebribanc közé alacsonyítjátok a poptörténelem legtöbb lemezt eladott női előadóját.
Nyáron folytatódik ez a show, most viszont 3 nap múlva kezdődik MARIAH CAREY EURÓPAI turnéja!! 13 év után újra eljön amire már nagyon nagyon vártunk.
Hozzánk legközelebb Bécsben lép színpadra és kápráztat el minket az ötoktávos hangjával.
Április 19-én jó magam is " I'll be there " :-)
https://www.facebook.com/groups/mcshungarianlambs/
Ez pedig az egyetlen 16 éve működő Magyar Mariah Carey rajongói bázis.
Lehet csatlakozni !
Először is ez a valóságshow amiről szó van a Las Vegas-i #1 to Infinity show kulisszatitkairól fog szólni ami meglehetősen izgalmas ugyanis a 18 number one dalt különböző kellékekkel és díszletekkel adja elő.
Nagyon durva és méltatlan , hogy mindenféle majomkodó celebribanc közé alacsonyítjátok a poptörténelem legtöbb lemezt eladott női előadóját.
Nyáron folytatódik ez a show, most viszont 3 nap múlva kezdődik MARIAH CAREY EURÓPAI turnéja!! 13 év után újra eljön amire már nagyon nagyon vártunk.
Hozzánk legközelebb Bécsben lép színpadra és kápráztat el minket az ötoktávos hangjával.
Április 19-én jó magam is " I'll be there " :-)
https://www.facebook.com/groups/mcshungarianlambs/
Ez pedig az egyetlen 16 éve működő Magyar Mariah Carey rajongói bázis.
Lehet csatlakozni !
2016. március 12. 11:59
|
|
butterflygabooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.12. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 254683 offline
|
Mariah Careynek soha nem voltak és nem is lesznek ilyen celebribi példaképei mint kardashian.
Aki ismeri Mariaht a nyilatkozataiból az tudja , olyanokat tekint példaképnek mint Aretha Franklin vagy Stevie Wonder de a legnagyobb példaképe operaénekesnő édesanyja , Patricia :-)
Aki ismeri Mariaht a nyilatkozataiból az tudja , olyanokat tekint példaképnek mint Aretha Franklin vagy Stevie Wonder de a legnagyobb példaképe operaénekesnő édesanyja , Patricia :-)
2016. március 12. 12:43
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
úristen! xdddd
2016. március 12. 14:35
|
|
butterflygabooúj tag |
|
Az MTV Cribs című műsorban pedig sok más sztárhoz hasonlóan az otthonát mutatta be , New Yorkban.
Valóságnak valóság volt de semmi show nem volt .
https://www.youtube.com/watch?v=98KH9GzgmIM
Itt bele tudtok nézni
Valóságnak valóság volt de semmi show nem volt .
https://www.youtube.com/watch?v=98KH9GzgmIM
Itt bele tudtok nézni
2016. március 12. 15:11
|
|
butterflygabooúj tag |
|
Idézet (Nikus12 @ 2016.03.11. 16:36)
Én még nem igazán hallottam erről a hölgyeményről, de ezek szerint elég butácska lehet, ha pont Kim Kardashian nyomába szeretne lépni.:'D
Mariah Carey mögött 25 évnyi karrier, több mint 200 millió eladott lemez és 18 első helyezett dal van.Ő az Artist of the Decade , Artist of the Millenium és BET Legend díj nyertese.Valójában a 90-es és 2000-es évek legnagyobb hangjáról , legsikeresebb énekesnőjéről beszélünk.
Javaslom csekkold az életművét.
Kardashianhoz pedig semmi köze nincs.
A Las Vegas-i show kulisszatitkairól fog szólni a "valóságshow"-ja, olyan lesz mint egy Behind The Scenes műsor.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: